Şimdi Ara

TELEFON ESKİYİ GETİR YENİYİ GÖTÜR + 600 TL HEDİYE ÇEKİ KAMPANYASI - HB (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
15.744
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • JoSeePh kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ekstradan 600 TL olacak şekildedir. Bir arkadaşında 8 Plus ı var o 11 Pro max düşünüyordu dedim 8plus ı ikinci elden zor satabilirsin satar tabi ama uğraştırabilir garantisi vs yok istersen böyle al kutuyu açmadan en kötü 4500 e daha hızlı satarsın
  • Nisan ayı başında bende eskiyi getir yeniyi götür kampanyasıyla telefonumu değiştirdim.

    Bende geçen sene 2.el olarak aldığım iphone 7 32GB (2000tl ye almıştım 2.el olarak) vardı.

    Siteden telefonun bilgilerini girdim bana 2100tl fiyat teklifi verdiler. açıkcası bu rakam kafama yattı ve telefonu kargoladım karşı ödemeli gönderdim Hepsiburadanın verdiği kargo koduna.

    Telefonun kasasında üst iki köşede düşmeden kaynaklı darbe izleri vardı ama telefonun kullanıma engel değildi tabi. Ayrıca şarj performansı ilk aldığım gibi değildi ayarlardan pile girdiğimde servis yazıyordu, bunları biliyordum tabi gönderirken.

    Telefon ellerine ulaştıktan yaklaşık 1 hafta sonra beni Evofone dan aradılar işte böyle böyle telefonunuz elimize ulaştıktan sonra detaylı incelemeye tabi tuttuk.

    Tespit ettiğimiz kusurlar;
    1-Kasanın üst köşelerindeki darbe izleri var
    2-Batarayanın değişimi gerekli
    3-Kulaklık hoparlörü (Yani telefonla konuşurken karşıdaki konuşan kişinin sesini duyduğumuz yer) cızırtı var.

    (Kulaklık hoparlöründen kaynaklı ben bir sorun farketmemiştim ama detaylı incelemede çıkmış.)

    Bu yukarıdaki 3 sebepte dolayı ilgili parçaların değişmesi gerekli site üzerinden size 2100tl teklif edilmiş bunların değişmesi gerekli bu sebepten size 1600tl teklif edebiliyoruz dedi arayan servis.

    Şimdi düşündüm dedim kabul etmesem telefon geri gelcek bataryayı felan değişecem düştükleri rakam kadar olmasada 200-300tl masraf edicem.

    Arayan kişiye dedim bir ortayol bulamazmıyız çok düşürmüşsünz fiyatı. Dedi az bekleteyim sizi 2-3 dakika bekledim telefonda. Tekrar geri döndü dedi iyi niyet kapsamında teklifimizi 1700tl ye yükseltebiliriz en son dediler.

    Bende fazla uzatmadım kabul ettim.

    Ertesi gün hepsiburada hesabıma 1700tl lik hediye çekini tanımlamışlar.

    Sonrasında Hepsi buradadan Samsung A71 sipariş ettim ödeme ekranında hediye çekini tanımlayıp aradaki farkı ödeyerek telefonumu aldım.

    Yaklaşık aya yakındır kullanıyorum memnunum.

    Telefonu gönderecek olanlar ellerine ulaşınca detaylı inceleme yapıp geri dönüş yapacaklarını unutmasınlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

    600 lira nakit fırsatından yararlanmak için son 15 gün içerisinde hbden telefon almış olmak gerekiyor.
    Yani önce SE 2 siparişi vereceğiz
    telefon siparişi onaylandıktan sonra eskiyi getir, yeniyi götür sayfasından satmak istediğimiz telefonun bilgilerini gireceğiz. ( örn: benim telefonuma 2500 lira biçti sistem )
    ardından telefonu kargolayacağız
    adamlar değerlendirecek
    bize teklif sunacak ( 2500 olmak zorunda değil, 2000 de olabilir misal)
    biz teklifi kabul edersek hesabımıza satmış olduğumuz telefonun ücretini yatıracaklar. ( 600 lirası hb'nin kendisinden olmak kaydıyla. yani adamların teklifi diyelim 2.000, siz onayladınız, hesabınıza 2600 yatacak. )

    Sonuç olarak biz her halükarda SE 2 nin fiyatını kafadan ödeyeceğiz. HB'nin burada herhangi bir kaybı yok. O ürünü satıyor, 5300 lirayı alıyor. 2. el alıcısı da mutlaka fiyat kırar diye düşünüyorum. Yani sistemin ilk etapta teklif ettiği tutarı onaylamaz diye düşünüyorum. SOn olarak ibana telefon ücretinin ne zaman yatacağına dair bir taahhüt yok. 1 gün sonra da yatabilir, 1 ay sonra da . Bu da kredi kartlarında hesap kesim tarihine ödenmemesi gibi bir durumla sizi karşı karşıya bırakabilir. Tabi para yoksa, para varsa zaten adam hiç bunlarla uğraşmaz, gider apple.com.trden siparişini verir geçer.

    Bana güvenilir gelmedi bu sistem.

    ekleme: sistem, kullandığım telefona hediye çeki için 2500 lira, nakit için 2250 lira fiyat biçti.
    Tam bir çöp. Kazıklanmak isteyen buyursun
    sonuç olarak 2 telefon mu almış olacağız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • hepsiburada bu kampanyada iki telefon alacağımız için pek bir mantığı yok,, en iyisi siz de aşağıdaki arkadaş gibi yapın

    TELEFON ESKİYİ GETİR YENİYİ GÖTÜR + 600 TL HEDİYE ÇEKİ KAMPANYASI - HB

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, 1 adet SE 2 siparişi vereceksiniz sadece. Sonra elinizdekini ( şu an kullandığınız telefonu, eski telefonu yani) satacaksınız HB'ye.

    Olayın özeti bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 29 Mayıs 2020; 18:17:17 >
  • Kampanyadan 2 telefon almak zorundayız diyenlerin torbacısını merak ettim. Şartlar açık neyini anlamadınız.
  • Sıcak fırsatlar ailesi mesaiye erken başlıyor :D sayfalarca konuşulmuş bile.

    Arkadaşlar ben size biraz durum kritiği yapayım belki faydalı olur.

    Şimdi öncelikle iphone se önceki modeldende bildiğiniz gibi kasanın genelde son cihazı oluyor ve sonra o kasayı kullanmıyorlar yeni nesillerde. Bugün bile baktığımızda önceki se çok iyi şekilde kullanılmaya devam ediyor ben en sağlam modellerden biri olduğunu düşünüyorum, muhtemelen bu 2. modelde öyle olacak.

    Evet çerçeve kalın ve eski katılıyorum ama bu boyutta bu kadar güçlü bir cihaz bulmanızın imkanı yok ilk bunu kabul etmek lazım, küçük boyutta telefon sevenler için gayet iyi.

    iphone 11'in 7300 liraya satıldığı bir dönemdeyken 5300 fiyat gelmesine çokta şaşırmamıştım doğrusu. Ki gene diğer telefonlara baktığınızda yazılan rakamlar artık çokta göze batmıyor.

    Ama kendinize şunu sormanızı isterim, gerçekten ihtiyacınız var mı? Elinizdeki telefonun pilini değiştirip, varsa eksiklerini giderebiliyorsanız ve size günün sonunda yetiyorsa bence çokta düşünmeyin derim çünkü son yıllarda üretilen cihazlar zaten günümüz uygulamalarına rahatça yetişebiliyorlar. E 4.7 inçle kimseninde günümüz koşullarında alıp, PUBG oynayacağını düşünmüyorum, bakan arkadaşlar muhtemelen güncel bir sürüme geçmek için bakıyorlardır.

    Amerikada 400 Dolar olan telefonun fiyatı dolar kuruna 7 desek 2800 liraya geliyor, gerisi vergi. Telefonlarda vergi maalesef çok yüksek. Uygun denilen fiyatlara telefon alırsanız paranızın çoğu vergiye gidiyor. Ki Amerika'da zaten cashback ile saydıkları miktarlarda telefonu düşünmeden değiştirebileceğiniz oranda zaten.

    Neyse bir TR şartlarına ve şu anki indirime dönelim:
    Hepsiburada ve birçok yer zaten bunu yapıyordu uzun süre, tabiki komik rakamlar öneriyorlar pek mantığı yok bizler için, adam oradan da parayı kazanıyor. Sadece ufak bir 600tl koymuş, belki oradan doğru bir modelle indirimden maksimum yararlanma ihtimaliniz olabilir diye düşünüyorum, illede ben telefonumu değiştireceğim diyen dostlar için.

    Tabi telefonunuzda bir sorun olmamasına dikkat edin, çünkü siz hiç sorun yokmuş gibi bilgileri girer "aa iyi 2000 veriyor" diyip gönderirseniz, onlarda sorunu bulurlarsa güzelce fiyatı 1000 liraya kırarlar sizin 600 tl olur eksi 400tl, sizde ucuza telefon verdiğinizle kalırsınız, çünkü siz ilk cihazı satın alıyorsunuz. (rakamlar tamamen örnek)

    Peki bu kime en sıcak fırsat olur:
    çok yüksek ihtimalle hepsiburada'nında baz aldığı iphone 7 32gb kullanan arkadaşlar için en mantıklı duruyor, zaten reklamı en yüksek faydayı sağlayan ürünle yaptığını düşünürsek kolay bir çıkarım. Diğer modellerde muhtemelen ya hepsiburada az fiyat önerdiği yada siz daha yeni telefonu onlara ucuza verdiğiniz için kayıplarınız olacaktır.

    Iphone 7 (32gb) HB fiyatı - 3.300
    Iphone 7 (32gb) HB cashback 1800 + 600

    Iphone se (64gb) HB fiyatı 5300

    Sizde elinizdeki cihaza göre hesaplayın bakın duruma.

    İşin özünde tabiki hepsiburada kazançlı çıkıyor, hem ürün satıyor hemde sizin sattığınız cihazdan kar ediyor. 2. el satışla, ölücülerle falan uğraşmak istemeyen elinde doğru modeli olan arkadaşlar cihazlarının piyasasına baktıktan sonra karar verebilir ama benim önerim elinizdeki cihaz muhtemelen yetiyordur ve bunu aldığınızda dünya daha güzel bir yer olmaz sizin için, buna bütçe ayırana kadar kendinize bilgisayar, foto makinesi, ses sistemi falan bakın derim, cebinizdeki paradan faydalanmış olursunuz, boşuna durduk yere bu kadar vergi ödemeye gerek yok.

    Sıcak fırsat mı ? Meh... doğru cihazı olana ılık işte :)




  • telefonu gönderirken kutuyla şarj aletiyle vs göndermek gerekiyor mu?
  • amerika fiyatı 400 dolar bu bahsedilen se 2 'nin güncel kurla 2750 yapıyor ama tr satış fiyatları 5 binden başlıyor allah akıl fikir versin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 29 Mayıs 2020; 20:6:55 >
  • cinarealy kullanıcısına yanıt
    kutu şart değil ama şarj aleti yoksa ufak kesintiler olabiliyormuş. telefonla görüştüm, müşteri hizmetleri kulaklık hariç ne varsa gönderin dedi. geri verilecek tutarın hesaplanmasında etkisi olacaktır.
  • Bir Xiaomi mi 9t kullanıcısı olarak bu forumda Xiaomi terör örgütü var. Her telefon forumuna gelip fütursuzca ve çılgınlar gibi Xiaomi övüyorlar. Redmi Note 8 Pro diye bir cihazları var. S20, iPhone Pro Max hepsi yanında halt yemiş çünkü pubg mobili hdr olmayan ekranda hdr açıyor. Arkadaş yemin ederim artık kullandığım markadan soğudum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 29 Mayıs 2020; 21:31:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Iphone SE 16gb nakit olarak 540 lira veriyor o da hiç kırığı eziği olmama şartı ile. Baktım ikinci el sitelerinde 800lira ortalama satış fiyatı.
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    1 tane devlete alacan yok öyle 3 kuruşa 5 köfte

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sardaukar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın güvenmeyin çok şikayet var o sistemle ilgili.
    https://www.sikayetvar.com/hepsiburada/hepsiburada-eskiyi-getir-yeniyi-gotur-kampanyasi-1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada ya guvenilmez bence forumda bir suru sikayetci var ben iphone 11 600₺ kampanyasi varken bile hb almadim appla dan aldim direk hb bana attigi mail bugun saoa gibi
    TELEFON ESKİYİ GETİR YENİYİ GÖTÜR + 600 TL HEDİYE ÇEKİ KAMPANYASI - HB

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon o boyuta göre ve benim gibi 4-4.5 yıldır iphone 7 kullananlar için çok çok iyi lakin bu fiyatlar alınan vergilerden dolayı çok aşırı fahiş fiyatlar..
    Şu telefona 3-3.5 deseler gözünün yaşına bakmayıp direkt alacağım fakat bu parayı ödeyipte devlete de aynı modelden 1 tane almak istemiyorum.
    işine yarayan telefon alma evresinde olanlar için çok iyi bir kampanya bence +600 TL olmasa sıcak olmazdı ama +600 benim düşünceme göre fırsattır.
    Kampanya stoklarla sınırlıdır ibaresi var bunu göz önünde bulundurunp alacak olanlar ellerini çabuk tutsunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bbilen98

    Iphone SE 16gb nakit olarak 540 lira veriyor o da hiç kırığı eziği olmama şartı ile. Baktım ikinci el sitelerinde 800lira ortalama satış fiyatı.
    İphone 6 ancak 800 lere gidiyor se 500 civari alirsin pazarlikla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    siz Iphone SE nin 6 ve 6s den sonra çıktığını, özelliklerinin 6 dan çok daha iyi olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. 500 lira ne vestel mi alıyorsunuz?
  • selamlar arkadaşlar benim de elimde gm 9 pro var 540 teklif ediyor+600 ,le 1140 oluyor sizce mantık lı? 2.eli 900-1000 civarı gidiyor. birde arkadaşalr şimdi bu 1140 tl yi onayladılar diyelim bana nakit olara mı ödeyecekler? ben +600 tl yi çek olarak yansıtamazlar mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.