Şimdi Ara

Telefon Bluetooth'u tamir edilebilicek bir şey mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bluetooth kulaklık(Haylou T15) aldım ve kulaklıktan bariz bi tıslama/cızırtı geldiğini farkettim. Başka telefonlarda denediğimde herhangi bir tıslama yoktu(Bluetooth 5.0 ve Bt4.0 cihazlarda denedim). Sorun tamamen benim telefonumda. (Samsung Galaxy Note 4 - Bluetooth 4.1) Acaba telefoncuya götürsem sorunumu anlatsam tamir edebiliceği bir şey mi?

    İnternet üzerinden bozuk bluettooth tamiri falan diye arattım ama bir sonuç bulamadım. Belkide bluetooth hiç arızalanmayan bir şeydir, hiç bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim :)


    Ayrıca cihazımda custom rom kurulu. belki bundan kaynaklanıyorda olabilir. tabi romun nasıl bir etkisi olur hiç bilmiyorum ama yinede bilgisini veriyim istedim.

    (konuyu nereye açsam bilemedim kusura bakmayın)




  • Bluetooth'un tamir imkanı olsa bile kimse uğraşmaz ve çok maliyetli olur.

    ROM'dan kaynaklı olabilir sorun STOCK ROM ile deneyin.

  • Genelde telefonların network bölümleri sub board kısmında olur.


    Eğer bir telefonun içini açıp bakmışsanız ana karttan bağımsız altta bir kart daha görürsünüz. Bu kısma sub board (alt tahta) denir.


    Emin değilim ancak bluetooth kısmının o tahtaya dahil olması yüksek ihtimal ve maliyeti telefon modeline göre 30-200 lira arasında değişiyor.


    Birde, öncelikle problemin romunuzdan kaynaklı olmadığına emin olmanız gerektiğini düşünüyorum. Atılacak ilk adım bu olmalı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.