Şimdi Ara

TELEFON ARAMALI PIC YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SAYGIDEĞER ARKADAŞLAR (DAILER) TELEFON ARAMA MODÜLÜ HAKKINDA BİR PROJE YAPMAKTAYIM..BİR EV TELEFONUNA YADA, CEP TELEFONUNA MERDİVEN OTOMATİĞİ DEVRESİYLE BİRLİKTE OTOMATİK OLARAK ARATMA YAPTIRABİLİYORUM.FAKAT BİR SORUNUM VAR.ARANAN NUMARA MEŞKULSE, YADA ULAŞILAMIYORSA, DİĞER İKİNCİ BAŞKA BİR NUMARAYI ARATAMIYORUM.BUNU PIC MİKROİŞLEMCİ İLE NASIL YAPABİLİRİM.EĞER MÜMKÜNSE, BU KONU HAKKINDA BANA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.SİZEDE PROJEMİ GÖNDEREBİLİRİM.SAYGILARIMLA.TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR.



  • Bu işi yapmak için öncelikle şebekedeki meşgul sinyalinin özelliklerini bilmelisin. Meşgul tonunun frekansı ve süresi sana yetecektir. İşaretin frekansını, T0CKI ucunu veya vvarsa karşılaştırıcı kullanarak tespit edebilirsin. Böylece meşgul tonunu algılayabilirsin. Başka bir yolda çalma tonunu yakalamaya çalışmaktır. Arama yaptığın zaman algılanan ton çalma tonu değilse başka bir numarayı ararsın. Bir de CML firmasının ABD için ürettiği ton algılayıcıları var. Türkiye'deki tonları incele eğer ABD'ye uyuyorsa ve bulabiliyorsan bu tümdevreleri de kullanabilirsin.

    FX633->http://www.cmlmicro.com/Products/Datasheets/obsolete/docs/fx633ds.pdf
    FX643->http://www.cmlmicro.com/Products/Datasheets/obsolete/docs/fx643ds.pdf




  • sana ben gereken açıklamayı mail adresimde yaptım ama sen pek anlamadın galiba HYP arkadaşım adam PIC kullanmayı bilmiyo nasıl yapabilirim diyo bana da o yukardaki yazının aynısını mailime attı bir sayfa dolusu en detaylı biçimde nasıl yapması gerektiğini yazdım adam bana ben PIC kullanmayı bilmiyom kııı dedi yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.