Şimdi Ara

TeleDünya Yeni Kullanıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tivibu,digitürk,teledünya,d-smart.. ve diğerlerini baya bi araştırdım.

    Şu an 8 mbps 50gb tt net kullanıyorum ve tvde eski kablolu tv servisi var.total faturam 67 + 9 = 76 buluyo...

    Araştırmama göre bulunduğum çevrede fiber yok bunun için hem kanallar,hem hız,hemde fiyat açısından teledünyanın (20 mbps 50mb ekosınırsız+teledünya temel paketini) almayı düşünüyorum. total 60 TL.

    Fakat aklıma takılan 4 soru var bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

    1- Bu fiyat seviyesinde bu paketi tavsiye edermisiniz?

    2- Kullandığım televizyon çok eski ve sadece bu girişleri var resimde görebilirsiniz kanal sıralaması benim için önemli eğer modül alırsam nasıl kullanabilirim bu televizyonda.

    http://i.hizliresim.com/wj4MrJ.jpg


    3-Eğer modül kullanamazsam teledünyanın kendi üzerinden favori listesi yaparak ve kutuyu hiç kapamadan sadece tvyi açmamla otamatik fovari listem aktif olurmu?

    4-Kullandığım tv çok eski olduğundan hd kanalları hiç mi izleyemiyeceğim?







  • dacoo D kullanıcısına yanıt
    Teledünya geçen Cuma bende bağlattım.Benim Televizyonumda eski tüplü tv scart girşinden(resimde var) bağladılar.Getirdikleri cihazla kendi favori kanal listesi var kendi favori listenizi oluşturabilir favori listeniz otomatik aktif olur.Zaten kumandadan favori listesi arasında geçiş yapmak çok kolay. HD kanalları izleyebilirsiniz ancak SD izlersiniz. Kablo TV'ye göre görüntüler çok daha net.Modül olarak neyi kastettin anlamadım ama cihazda takacağın modül yeri yok sanırım bu alet yeni uydu alıcılı Televizyonlara takılmak içindir.
  • fahdeg F kullanıcısına yanıt
    Cevabın için çok teşşekürler.Kutuyu her kapadığında açılışta tekrar fovari listesini açman gerekiyo sanırım benim aklıma şöle bişey geldi kutuyu hiç kapamamak tvyi açtıgımda otamatik açık olan fovari listesinde gezinebilmek.Modül olayı acaba bu eski tvlere modül oluyomu diye sordum ama hd kanalları çalıştırıyorsa sorun deil.Hiç çalıştırmamasından iyidir.Bu arada hangi kampanyadan yararlandınız tv ve net performansları nasıl?
  • bende teledünya kullanıyorum ama favori listesini cihazı her kapatıp açtığımda açmam gerekmiyor yani favori aktif oluyor senin cihazda bir sorun olmasın...
  • dacoo D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. En son izlediğiniz liste hangisiyse kutuyu kapatıp açtığınızda o listeyi izlemeye devam edersiniz. Örneğin Belgesel listesini seçtiniz, programınızı izlediniz cihazı kapattınız, ertesi gün açtığınız da Belgesel listesinden yayınları izlemeye devam edersiniz.
  • arkadaşlar...teledünya şebekesini plazma televizyon ve settopbox makina sayesinde seyrediyoruz televizyon kanal sayısı 165 favori şeklinde düzenleme yapmayı düşünüyorum...
  • Kafama takılan soruların hepsi şu an çözüldü teledünyadan çok memnunum eski televizyonun var ve hd kanallarıda rahatlıkla seyredebiliyorum,her açılışta otamatik kanal listemide açıyor,internet baglatısına gelince harika 20mb baglantı hızında 22-23 mb sonuçlar aldığım oldu yardımlarınız için teşşekürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dacoo

    Kafama takılan soruların hepsi şu an çözüldü teledünyadan çok memnunum eski televizyonun var ve hd kanallarıda rahatlıkla seyredebiliyorum,her açılışta otamatik kanal listemide açıyor,internet baglatısına gelince harika 20mb baglantı hızında 22-23 mb sonuçlar aldığım oldu yardımlarınız için teşşekürler.

    HD kanallar açılmasını açılır da, HD görüntüyü verimli alamazsınız. Artık televizyonunuz ne kadar güzel göstermeyi başarırsa o kalitede görürsünüz.
  • El Torero kullanıcısına yanıt
    1024x768p çözünürlükte bile mükemmel görüntü verir... + tv değişince modülede geçebilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.