Şimdi Ara

teledünya için gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba. yeni bir televizyon almayı düşünüyorum. son anda bir değişiklik olmaz ise samsun 40c650 modelini alacağım.
    yeni taşınacağım sitede de kablo tv kutusu var. siteden bakıyorum oraya abonelik olunamıyor ama binanın girişinde kutusu var.
    evin içinede bir kablo geliyor. ben şimdi sadece o kabloyu taksam televizyona kanalları gösterir mi? birde teledünya abonesi olursam ekstradan kutuydu vs almam gerekir mi?
    yoksa televizyonun modül uyumluluğu vsya DVB-C gibi bir özelliği var mı? tam olarak ne olduğunu bilmediğim için böyle yazıyorum kusura bakmayın



  • hd set top box almadan technisat veya neotion modül kullnarak kablo tv hattıyla teledünya yayınlarını sorunsuz izleyebilrsiniz. bendede 40c650 modeli mevcut technisat modülle şu anda sorunsuz izliyorum...
  • c den bir önceki seri ile yani 32b651 ile sorunsuz izliyorum,c de de sorun olacağını düşünmüyorum.fakat teledünya aboneliği satan bayiiler seni bu konuda yanlış bilgilendirebilir.bana tunerli bağlantının sorunlu olduğunu tavsiye etmediklerini hatta öyle üyelik olmadığı gibi yanlış bilgiler vermişlerdi.step box satmak için sanırım.eğer karşılaşırsan bunlara kulak asmamanı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.