Şimdi Ara

teledünya abone olcam yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • televizyonum hd modül uyumlu en ii modül biberli diyolar ondan alcam onun en ucuz olduğu istanbul içi neresi var acaba?

    bir de ben şimdi modül alıcam beleş çözücü kart alıcam teledünyaadan onu onun içine takıcam neleri izleyebileceğim? ayrıca sinema paketinin modül için olanıyla ilgili bilgi alabilir miyim



  • biberli modül denen technisat marka bir modül,
    Karaköy / Bankalar caddesi ile karaköyden galataya çıkan parke taş döşeli yay yokuşundaki dükkanlarda bulabilirsiniz, uyducularda. HD için olanı ve sizin biberli olarak tarif ettiğiniz kalitelisi 120 tl civarı olmalı, tip tip bunlar.

    Mutlaka, uyuşmazlık sorunu olması halinde modülü geri verebileceğiniz biryerden, o şartla alın. Birçok TV ve birçok modül var, bunların bazıları çalışmaz, bazıları yavaş kanal geçiriyormuş, bazıları 2 saniye kadar hızlı bir zmaanda geçiriyormuş ... duyumlarım bu şekilde. ideali, 4 tane modül alıp parasını peşin verip, deneyip, sizin tv nizde hangisi en yii sonuç verdi ise onu alıp diğerlerini iade etmek olacaktır. Uydu çanağı monte eden kişiler böyle bir hizmetii verebiliyor ancak iki katı para talep edeceklerdir haliyle.

    u konuyu ne şekilde çözümlerseniz buraya hikayesini yazın mutlaka, çok faydalı olacaktır araştıran forumcu arkadaşlara..




  • tavsiyen için teşekkür ederim
  • Merak ettim beleş çözücü kartı nasıl kullanacaksın :)

    Teledünya yayınları izlemek için üye olmalısın,yani recivere almasanda kart olmadan zaten çalışmıyacaktır !

    120 +teledünya abonelik ücreti vereceksiniz,bunun yerinde alın Hd teledünya kutsunu 210 Liraya üstelikte taksitle,izleyin !

    Diğer türlü,modül 120 lira+teledünya aboneliği+yol parası+modül uymadı değiştir=Değermi elbetteki zevk meselesi !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 22 Haziran 2010; 13:32:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.