Şimdi Ara

tektaş pırlanta fırsatı , foruma özel !!! (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.349
Cevap
361
Favori
536.870
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Antares kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun gule gule kullansınlar
  • bayanların %90 tasın buyuk olmasını seviyor ıstıyor , vs2 sı2 farkı ilk bakışta anlaşılmaz ikiside ısıl ısıl parlar,fakat daha sonra tası ısıga tutarak gözünüzün içine sokup dıkkatlıce ıncelerseniz sı2 lerde toz zerresi gibi izler gorunur . daha sonra inceleyecek bir kadına alıyorsanız veya sizde inceleyecekseniz vs2 tercih edilebilir vs2 ler tabiki pahalı , ama takıcaz parmakta gezecek bizim kızda bakmaz öyle seylere derseniz si2 rahatlıkla alınır kullanılır .

    sı2 alıcaz bi nebze iyi olsun kaliteli olsun derseniz, gia sertifikalı alın , gia nın tasları daha iyi oluyor .
  • Hocam nişan yüzüğü yapıyor musunuz. Kampanyanız var mı. Klasik bombeli sade bir alyans düşünüyoruz. Fiyatlandırmalar nasıl olur bilgi verebilir misiniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Guest-1B5EBFC23 G kullanıcısına yanıt
    özel mesaj attım
  • 2015 yılında Ferhat abiden 0,33 karat tektaş almıştım. Şimdi eşime doğum hediyesi olarak yine Ferhat abiden yarım tur aldım ve tektaş modelini değiştirttim. Kendisi yine baştan sona her aşamada çok ilgiliydi tek taşı değiştirdikten sonra GİA sertifika numarasını bile tekrar kontrol ettik. Aradan 7-8 yıl geçmesine rağmen hiçbir şey değişmemiş halen aynı güvenilirlik aynı şeffaflık kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baget kolye yüzük yapıyor musunuz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    rica ederim hayırlı olsun gülegüle kullansınlar :)
  • voldemort1923 kullanıcısına yanıt
    var yapıyoruzda ,nasıl bişey istediğinizi watspp tan yazabilirseniz bana bakalım 05356197730
  • Ferhat beyden 0.44 E SI2 798 USD GIA 7393121248 3X EXCELLENT tektaşı satın aldım. Kendisi güvenilir ve ilgili birisi tam bir esnaf. Ödemeyi yapıp taşı ayırttım. Model ve ölçü için daha sonra bilgi vereceğimi söyledim. 2 hafta sonra model ve ölçü bilgisini verdim. Bu 2 haftalık süreçte içim çok rahattı. Normalde 100 lira kapora atarken bile 2 kere düşünen birisi olarak yaklaşık 2 asgari ücreti gönderirken hiç tereddüt yaşamadım kendisi o derece güvenilir birisi. Model ve ölçü bilgisi verince 1 saat içerisinde hazırladı ve paketledi sağolsun. Geç bilgi verdiğim için kargo ertesi güne kaldı. Bu süreçte tüm sorularımı yanıtladı, bilgilendirdi. Kendisinden alışverişlerimiz devam edecek inşallah. 0.44 karat excellent kesim Türkiye ortalamasının üzerinde bir taş almama rağmen taşın boyutu bana küçük geldi. Alacak arkadaşlara tavsiyem 0.40 karat altı almamaya çalışın. Bende ilk fırsatta aldığım taşı büyütmeye çalışacağım. Yüzüğün montür işçiliği gayet güzel. Kız arkadaşım çok beğendi. Hatta taşın baya büyük olduğunu söyledi. Kaç karat olduğunu tahmin etmesini istediğimde 0.60 karat olabileceğini söyledi :) aldığım taşın hem 3ex olması hemde tepe alanının diğer taşlara göre daha büyük olması taşı daha da büyük gösteriyor. Ama yine söylüyorum 0.40 excellent kesim altında almamaya çalışın. En kötü 0.30 öneririm. Gelelim gia olayına. Taş sertifikası ile gönderiliyor. Taşın üzerindeki gia koduna henüz kendim bakmadım ama bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Dün evlenme teklifini yaptım ve kabul edildi. Yüzük hem kız arkadaşım hemde çevresi tarafından çok beğenildi. Yüzük o kadar güzel ki kendisine evlenme teklifi yapılmamış bir bayan arkadaşımız yüzüğü gördükten sonra eşi ile atışmaya başladılar 😄 Boşuna milyonlarca dolar reklam bütçesi ayıran 2-3 katı fiyatına tektaş satan bilindik yerlere bakmayın. Yüzüğün fotoğraflarını aşağıya bırakıyorum. Ferhat beye bir kez daha buradan teşekkür ediyorum :)

    tektaş pırlanta  fırsatı , foruma özel  !!!

    tektaş pırlanta  fırsatı , foruma özel  !!!

    tektaş pırlanta  fırsatı , foruma özel  !!!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Bulutali B kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ali bey gule gule kullansınlar
  • Ferhat Bey çok teşekkür ederim elinize sağlık tüm sorularıma samimiyetle cevap verdiniz. Çok güzel bir taş seçmişiz harika görünüyor mükemmel bir evlilik teklifi oldu. Kız arkadaşım bayıldı. Emeğinize sağlık. Alyans zamanı gelince de arayacağım sizleri.




    tektaş pırlanta  fırsatı , foruma özel  !!!


    tektaş pırlanta  fırsatı , foruma özel  !!!


    tektaş pırlanta  fırsatı , foruma özel  !!!




  • RavensWinter R kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun gule gule kullansınlar mutluluklar dilerim
  • baget yüzük fiyatları için ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

  • Arkadaşlar pırlanta alırken F mi H mi G mi tercih edilmeli

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ferhat Bey 2-3 sene önce evlilik teklifi için sizden tektaş pırlanta almıştım ancak teklif yapamadan ayrıldığımız için ve sonradan tekrar beraber olma ihtimali de artık kalmadığından sizden geldiği gibi kutusunda bekleyen sıfır yüzüğü iade alıyor musunuz ?

  • yagamikunn Y kullanıcısına yanıt
    tesekkürler fiyat kalite olarak en uygun şekilde yardımcı olmaya çalişiyoruz
  • jetgil kullanıcısına yanıt
    f ve yukarısı tavsiye ederim, g h de renk ve koyulaşma gorunur hale geliyor
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    sertifikası lie birlikte %15 dusus ile alıyoruz 05356197730 dan ulaşın bakalım
  • Hocam merhaba ben senelerdir bu konunuzu biliyorum, bir gün ihtiyacım olur diye de hep aklımdaydı :) Kısmet olursa evlenme teklifi etmek için bir yüzük arıyorum. Yukarda teklfini paylaşan @bulutali arkadaşı gördüm yüzüğü gerçekten güzel. Arkadaşın hem seçimi hem fiyat aralığı tam bütçeme göre.

    Sizden de yardım rica edebilir miyim? Evet yüzük çok küçük olmasın 0,4-0,5 arası ideal bence 3 ex de kalite arttırıcı bu da olsa çok iyi olur. Ama genel bir model ve seçim yapmak için hem size sormak hem de fiyat bilgisi almak için yazmak istedim. Son sorum şuan elinizde bulunan modeller ilk mesajınızda bulunanlar mıdır? İnternet sitesi çok aktif değil sanırım instagramdan mı bakarız ya da en güncel olarak? çok teşekkürler

  • norofren N kullanıcısına yanıt
    suan ilk sayfadaki taslar var özel istediğiniz birtas varsa teminde ederiz , intagramdan bakabilirsiniz evet isterseniz watspp tan yazın yardımcı olayım 05356197730
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.