Şimdi Ara

tektaş pırlanta fırsatı , foruma özel !!! (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.349
Cevap
361
Favori
536.878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hesapmakinesi01

    Ferhat Bey merhaba, satın almak istediğim bir pırlanta tektaş yüzüğün sertifikasını sorguladığımda sayfanın sonunda aşağıdaki gibi bir uyarının olduğunu gördüm. Bu neden kaynaklı olabilir? Bilgi verirseniz çok sevinirim.
    Remarks:
    Inscription(s):
    laser inscription(s) on diamond
    sertifika numarasının, tasın üzerinde yazdıgı bilgisi .
  • Ferhat beyden bugün alışverişimiz oldu. 0.40 karat bir yüzük aldım. Şehir dışından kargo ile alacağım. Yüzük gediğinde güncellemeleri yine buradan paylaşırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir kız arkadaşıma evlenme teklifi etme düşüncesi içerisindeydim. Ferhat bey ile iletişim kurmuştum dün tekrardan iletişime geçtik modeli belirledik ve ücreti gönderdim hemen 1 saat içerisinde taşı monte etti ve kargoya verdi bugün elime ulaştı. Öncelikle benimde tereddütlerim vardı ücreti önceden gönderdim ve bekledim. Ferhat bey güvenimi boşa çıkartmadı. Benim açımdan tereddüt etmeden alışveriş yapabilirsiniz..


    tektaş pırlanta  fırsatı , foruma özel  !!!
    tektaş pırlanta  fırsatı , foruma özel  !!!
    tektaş pırlanta  fırsatı , foruma özel  !!!
    tektaş pırlanta  fırsatı , foruma özel  !!!
    tektaş pırlanta  fırsatı , foruma özel  !!!
    tektaş pırlanta  fırsatı , foruma özel  !!!
    tektaş pırlanta  fırsatı , foruma özel  !!!




  • heavyyear kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun gule gule kullansınlar
  • Pirlanta baget almayi dusunuyorum fiyat nedir
  • Bugün Ferhat beyin dükkanına giderek 0.37 F SI2 3x Excellent siparişimi verdim. Özel bir model olacak. Sağolsun aklımda sorulara yanıt buldum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: heavyyear

    Uzun süredir kız arkadaşıma evlenme teklifi etme düşüncesi içerisindeydim. Ferhat bey ile iletişim kurmuştum dün tekrardan iletişime geçtik modeli belirledik ve ücreti gönderdim hemen 1 saat içerisinde taşı monte etti ve kargoya verdi bugün elime ulaştı. Öncelikle benimde tereddütlerim vardı ücreti önceden gönderdim ve bekledim. Ferhat bey güvenimi boşa çıkartmadı. Benim açımdan tereddüt etmeden alışveriş yapabilirsiniz..


    Ferhat beyden geçen ay ben de bu modelden aldım. Tavsiye ederim güvenilir sorunsuz hızlı alışveriş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanMaths -- 1 Mart 2021; 19:26:52 >




  • Pellev kullanıcısına yanıt
    pm attım size
  • GokhanMaths kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun gule gule kullansınlar
  • Ferhat beyden geçen hafta sipariş ettiğim özel tasarım yüzüğümü aldım. Sağ olsun çok ilgilendi sorularımı yanıtladı. Verdiğim resmin birebir aynısı yapılmış. Çok memnun kaldım.

  • Ferhat Bey, merhaba 3 yıl kadar önce sizden tektaş yüzük almıştık, 0,40 karat , onu büyütmek istiyorum. gia belgesi duruyor. yerine 0,70 lik almak istiyorum. büyüğüyle değiştirirken dolar cinsinden aradaki farkı ödüyoruz değil mi? Yani yazdığınızdan bunu anladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0,40 baget yanları taşlı baget yüzük ne kadardır? Kendime alacağım:) Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sergei95

    Ferhat beyden geçen hafta sipariş ettiğim özel tasarım yüzüğümü aldım. Sağ olsun çok ilgilendi sorularımı yanıtladı. Verdiğim resmin birebir aynısı yapılmış. Çok memnun kaldım.

    hayırlı olsun gule gule kullansınlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jose_mari1903

    Ferhat Bey, merhaba 3 yıl kadar önce sizden tektaş yüzük almıştık, 0,40 karat , onu büyütmek istiyorum. gia belgesi duruyor. yerine 0,70 lik almak istiyorum. büyüğüyle değiştirirken dolar cinsinden aradaki farkı ödüyoruz değil mi? Yani yazdığınızdan bunu anladım.
    özelden bana yazın bana bakıp bilgi vereyım size 05356197730
  • quote:

    Orijinalden alıntı: secilburgaz

    0,40 baget yanları taşlı baget yüzük ne kadardır? Kendime alacağım:) Teşekkürler
    bagetler ustundekı tas sayısına gramına yapısına göre çok değişken oluyor bana yazın size secenek atayım bakar degerlendirirsiniz 05356197730
  • Merhabalar Arkadaşlar yazmış olduğum mesajı daha önceden yazmıştım aslında ama mesaj atma yetkim olmadığı için ve o sıra neden olduğunu araştırmadığım için mesajı kaydettim o zaman göndereceğim mesajı şimdi gönderiyorum :)


    Merhabalar Arkadaşlar , bugün itibari ile 25.03.2021 fahri kuyumculuk ferhat abiden tek taş pırlantamı kargo yolu ile almış bulunmaktayım (0.73 F SI2 GIA )

    benim gibi bu süreçten geçen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum ,

    Hikayeyi şöyle anlatayım öncelikle almadan önce tabiki bol araştırmalar ve piyasa fiyatlarıdır tek taşlardır bayağı bilgi edindim.

    peki nasıl güvenip kargodan aldım o kadar para veriyoruz filan yani insan insana bu devirde güvenmesi filan zor hele para meseleleri tam problem.

    ondan da bahsedeyim fahri kuyumculuk ferhat abiden daha önceden 2 samimi arkadaşım alışveriş yapmıştı gayet memnunlar fiyatlardan ve kaliteden.

    onlarında farklı arkadaşları aynı şekil ankarada gidip görüp beğenip almışlar yani çevremde 10 15 e yakın kişi alışveriş yapmış bu konuda gönlümü rahatlatan en büyük şey bu.

    bu sebeple ankaraya gelicektim fakat daha sonra forumda da denk geldim :D baktım aynı kuyumcudan bahsediliyo yazıları v.s. de okudum güzelce , sonra modellerdir fiyatlardır kafamda netleştirdim

    sonrasında telefonla aradım sigortalı kargo yaptığını söyledi ,

    taş olarak hangi taş olacağını hızlıca netledik , sonrasında whatsapptan yazdım tekrar netleştiğimiz taşın bilgilerini , beğendğim yüzük modelini fotosunu attım , 

    sağolsun ferhat abi de bikaç modeli hızlıca elinde kısa video olarak gönderdi , hatta yüzüğün içinde yazan barkodu mikrokop a okutup monitörün fotosunu gönderdi , sertifika dahil zaten elimize desertifika v.s. hepsi geliyo :D

    parayı havale ettim , geldiğine dair bilgi verdi , sonrasında kutu seçimi yaptım , kargomu hazırladı kargo fotosunu gönderdi ertesi gün kargo elime ulaştı , tabi ben sabah hallettim bu bahsettiğim işleri , kargo da hızlı gelmesi ondan olması gerek :D

    yüzük şu an elimde bi kaç foto çektim model v.s. İnşallah Hayırlara vesile olur , amacım alacak arkadaşlara başımdan geçeni anlatıp araştırma aşamasında olan v.s. arkadaşları aydınlatmak faydalı bir paylaşım yapmak. çok beğendim , tekrardan hayırlı işler bol kazançlar.


    Ekran Görünütüler :


    https://prnt.sc/10v6cjd

    https://prnt.sc/10v6dhy

    https://prnt.sc/10v6e21

    https://prnt.sc/10v6ei0

    https://prnt.sc/10v6eu2

    https://prnt.sc/10v6f59





  • hayırlı olsun gule gule kullansınlar
  • sugarman16 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam fiyat nedir kac karat vs olaylari var bi de reklamlari yapilan 2 3bin tektaslarin tasi ufacik oluyormus

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    ilk sayfada fiyat bilgileri var oradan bakabilirsiniz .
  • Selamlar; ilk sayfadaki TL cinsinden takı seti ve diğerlerinin fiyatları geçerli midir?

  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.