Şimdi Ara

Teknosada peluşlar YANIYOR.... (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
14
Favori
39.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    hayır hocam yok
  • Dubo heldi goofy yolda eyeore teslim edildi diyor ama takip no yok. Bizi mi koparıyor bunlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 adet sipariş vermiştim. Sipariş verdiğim günlerde evde olamayacağımız için mağazadan teslim olarak seçip siparişimi tamamlamıştım. Teslim mağazası Forum İstanbul'du.

    Forum İstanbul'daki Teknosa mağazası tam bir facia durumda.

    2 ürün mağazadan hemen teslim şeklindeydi. 1-2 gün sonra gittim almak istedim. Ürünün birini verdiler (kirli bir şekilde), diğeri için "sistemde siparişiniz görünmüyor" dedi. Müşteri hizmetlerinini aradım kayıt açtılar. "Bilgilendirme yapıcaz" dediler aramadılar, sonra ben arayıp sorduğumda "Mağaza ile görüştük sizden sonra. Stoklarını güncellememişler, ellerinde 8 adet var olarak görülüyor ama çalınma durumu olmuş." diyip kargoyla yenisini göndericez dediler. Bu arada mağazada sipariş ettiğim diğer ürünlerden vardı ama veremediler, sizinkiler kargo ile gelicek dediler. Olan ürünü vermiyolar, olmayan ürünü de hemen teslim yazıyolar.. Komik tabi..

    Sonrasında sizler gibi kargoyu bekledim. UPS'ten bilgi mesajı geldi, kargomu takip ettim. Mağazaya teslim edildi bilgisi üzerine gittim almaya. İlk başta direkt teslim edildi bilgisi vermeden ürünlerimi sordum. Beklettiler bir süre. Sonra "Ürünleriniz gelmemiş" denildi. Nasıl olur dedim, kargo takibinde teslim edildi yazıyo diyerek gösterdim. Tekrar gitti. Beklettiler. Geri geldi, "Baktık ama gelmemiş" dedi. "Bakın teslim saati ve teslim alan kişinin bilgisi var (GO**** T**** şeklinde yazıyor). Tekrar gitti. Beklettiler. Geri geldi "Sipariş numaranız nedir?" dedi gitti yine beklettiler. Sonra başka bir görevli geldi. Sanki daha mağayaza ilk adımımı atmışım gibi "Buyrun nasıl yardımcı olabilirim?" dedi. Şaka gibi :) Durumu anlattım telefonumdaki bilgileri gösterdim, telefonumu aldı içeri gitti. (Allah'tan ürün almaya gelirken elimdenkinden olmadım) Sonra başka bir müşteri geldi peluşlarını sormaya mağazadan teslim şeklinde. (Ben bekliyorum tabi hala) Kadının 4 ürünü varmış 2'si gelmiş 2'si gelmemiş diye bilgi verdiler. Kadın da telefonunu çıkarıp "Bakın hepsi teslim edildi" yazıyor dedi. O an "Abla sen yenisin herhalde :) mobilden bakma boşuna" diyecektim ama işlerine karışmak istemedim, sadece izledim. Kadın da "İstemiyorum o zaman, sizinle uğraşamam iptal edin dedi". Çağrı merkezini arattılar falan konuştular. O sırada ne oldu? Kadının diğer 2 ürünü de bulundu hani o "Gelmemiş" dedikleri ürün. Ben bekliyorum tabi hala. Sonra 3. bir görevli geldi tekrar sipariş numaramı sordu. Gülerek, dedim telefonumu aldınız nasıl bakıcam? Gitti telefonumu getirdi gösterdim, geri gitti. Sonra 4.bir görevli geldi. "Buyrun nasıl yardımcı olabilirim?" diye. Bu gelen 4.kişi kargoyu teslim almış olan kişiymiş ama hiç haberi yokmuş gibi bir edayla olaya dahil oldu. "Ben ne zaman almışım kargoyu?" diye bana soruyo. Sonra beklemeye devam ettim. En sonunda benim "Ürünleriniz gelmemiş" dedikleri kutumu buldular ve verdiler. Tabi bu 11 adet peluş siparişimin sadece 6 tanesiydi. Mağazaya adım atıp çıkmam arasında takribi bir 40-45 dk süre geçmiştir.

    Bugün 2 UPS bilgisi daha geldi. Kalanları da ayrı 2 paketle göndermişler.. Yeni maceralar beni bekliyor.. :)

    Disney ürünlerini alarak Disney'in çizgi filmi gibi bir hikayeye dahil oldum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 25 Ocak 2018; 9:42:44 >




  • bunlar bence ürünleri bu fiyata sattıklarından pişman oldular ve işi yokuşa sürüyolar .gerek online mağazada gerekse mağazalarda tınlamıyolar.ulan bu fiya olmasa bende onları tınlamamda işte fiyat ölü fiyat.daha geçen gün kipada aynı ürünler 55 tl ye satılıyodu
  • Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    Aaa yakalandik hemen , gelecekten geliyorum ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 ocakda vermıs oldugum sıparıs eoyore harıc hepsı geldi musterı hızmetlerını aradım 1 hafta ıcınde o urun kargo ıle gonderılır veya ıptal edılır olarak belırtıldı.
  • Benim siparişlerde geldi sonunda.

    Teknosada peluşlar YANIYOR....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 ünde verdiğim siparişten bir tek eeyore orta boy kaldı.bizim oğlan eşek deyip duruyor evde hayır 10 parçadan 9 u gelmiş olan ve birtanesi gelmeyen bir tek benim herhalde.
  • 2 adet siparişim dün itibariyle geldi. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Geçen gün tüm ürünlerim kargoda görünüyordu.Salı günü tiger geldi çarsamba mickey mouse geldi. eeyore hala kargoda görünüyor ama kargo bilgisi yok.Büyük ihtimalle göndermeyecekler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IL4URENC3 -- 25 Ocak 2018; 16:0:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cntzlm

    13 ünde verdiğim siparişten bir tek eeyore orta boy kaldı.bizim oğlan eşek deyip duruyor evde hayır 10 parçadan 9 u gelmiş olan ve birtanesi gelmeyen bir tek benim herhalde.

    5 in 1 i orta boy eşek kaldı benimde
  • 15 Ocak tarihinde verdiğim sipariş bugün elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. Darısı diğer arkadaşlarımın başına.
  • Hocam gönderilmeyecek olanlara iptal ettiler daha önceki sayfalarda var stok bekliyorlar sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 adet dün teslim ettiler 1 adette bugün tamamını teslim alabildik sonunda...
  • cntzlm kullanıcısına yanıt
    3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Eeyore ilk iptal olanlardan, mail göndermişlerdi.
  • Benim de parça parça olmak üzere, iptal edilen biri hariç, aldıklarım geldi. Diğer parça hakkında çalışmalar devam ediyor.

    Teknosada peluşlar YANIYOR....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda benim 7 parçanın 6 sıda kargo maceraları sonrası geldi orta boylar güzelmiş küçükler fazla küçük gibi..



    Bir tek eşşek gelmedi kargoda diyor anlamı nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizi yakan eşek oldu :) eşeğinden haberi olan varmı ? Bizimki hala kargoda sözde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosada peluşlar YANIYOR....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuğu ilgi göstermeyen, ürünü beğenmeyen, pişman olan, yeri olmayan veya başka sebeplerle aldığı ürünü elinden çıkarmak isteyen varsa; özellikle orta boy hayvanlı (insan tarzı değil, Winnie The Pooh vs) ürünler için mesajlarınızı bekliyorum. Benim velet yaşı itibarı ile herhalde, hayvanlara daha çok ilgi gösterdi ve bizde o ürünler azınlıkta.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.