Şimdi Ara

Teknoloji ve mobil haber sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Teknoloji ve mobil haber sitesi









    Bi Dünya Bilgi


    Günümüzde en önemli konulardan biri olan teknolojik gelişmeleri yakından takip etme konusudur. Malum teknoloji o kadar büyük bir hızla ilerliyor ki yaşanan teknolojik gelişmelerin hepsini birden takip etmek mümkün olmuyor. Bu konularda çeşitli haber takip yöntemlerinin olduğunu biliyoruz. Bu yöntemler arasında belki de en etkili olanı internet üzerindeki çeşitli teknoloji haberleri içeren siteleri takip etmek, her gün bu sitelere girerek en son meydana gelen olaylardan, teknik gelişmelerden ve piyasaya çıkacak olan ürünler hakkında yapılmış olan analizleri okumaktır.

    Örnek olarak mobil alanda yaşanan teknolojik gelişmeleri verelim. Bu konuda en son gelişmeleri bulabileceğiniz "Bi Dünya Bilgi " başlıklı web sitemde ;
    piyasaya çıkacak olan telefonlar hakkında teknik bilgileri, Android ve İphone için geliştirilen oyunları, yine bu işletim sistemini kullanan akıllı telefonlar için geliştirilmiş oyunları mobil dünya başlığı altında bulabilirsiniz. Sitemizde sadece mobil teknoloji haberleri bulunmuyor aynı zamanda Facebook, Twitter ve Google + ile ilgili en son haberlerin yer aldığı sosyal medya bölümü bulunmaktadır. Eğer sizlerde bu konularda en son gelişmeleri yakından izlemek isterseniz sitemizi “sık kullanılan web siteleri” kategorisine alabilirsiniz.

    etiketler : android uygulama,android oyun,iphone uygulama,iphone oyun,sosyal medya







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.