Şimdi Ara

Teknoeksper garantisi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.
    Sanalmarketim.com'dan sony kdl-ex710 Led Tv alacağım. Teknoeksper garantisi altında olduğunu öğrendim. Teknoeksperin sitesinde doğru dürüst elle tutulur bir bilgiye rastlayamadım. Sizce güvenilir mi? Daha önce servisini kullanmış olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz?
    Teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easydude -- 6 Nisan 2011; 17:31:54 >



  • Ben aldım sorun yok, ama tabii malda sorun yok ilerde sorun çıkarsa al birini vur öbürüne, onun için en ucuz kim satıyorsa al gitsin.
    görerek bakarak test ederek al kardeş.
  • öyle yapıcaz gibi görünüyor kardeş :)
  • Al gitsin demek kadar yanlış bir yorumu nasıl yapabiliryorsunuz gerçekten merak ettim,insanları bile bile bırakın paneli markayı,siz dahi bilmiyorsunuz ve burda soruyorsunuz,bu konularda biraz dikkatli olmakta fayda var !

    Paralel İthalat ürün alırken çok ama çok dikkatli olmak zorundasınız !

    Ürünü satan mağazaların tek amaçları vardır haklı olarak ürünü satmak ve para kazanmak,yani mağazanın ismi markaların garantilerinde hiç bir yaptırımı ve garantisi yoktur bunu unutmayın !

    Mağazadan ürünü aldığınız andan itibaren tek muhatabınız,her hangi arıza değişim,problem v.s durumunda,hiç bir mağaza değişimi yada tamirini yüklenmeye mecburiyetleri yoktur,mağazalar sadece size kanunun belirlediği yükümlüklerini getirirler !

    Burda firma ismi vermiyorum ama insanların ne duruma düştüğü gerçeğinide unutmayın,1-2 sene önce sattıkları ürünlere şuan biz o firmayla artık çalışmıyoruz,garantisi için firmayla görüşün diyebiliyorlar !

    Kısaca Paralel İthalat alırken,ciddi olarak İthalatı yapan firmayı araştırın !

    Bunları yazma sebebim ise,sizin paranız sizi ilgilendiriyor ama unutmayalımki,Paralel İthalatı bilmeyen yada prosedürden haberi olmayan Arkadaşlarımızın yanlış ürünler alıp mağdur olmalarına sebeb olabilirsiniz !

    ''AL GİTSİN'' yorumu insanların alın teri ile kazandıkları paralarının çöpe gitmesine aracı olmayın !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 5 Nisan 2011; 18:19:40 >




  • teşekkürler yönlendirmeleriniz için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: easydude

    teşekkürler yönlendirmeleriniz için.

    Lütfen firma simsarlarına dikkat edin,bu kişilerin amacı çalıştıkları firmaların ürünlerini satabilmek ve elbetteki komisyon almak !

    Alın teri ile kazanılan ve çok zor şartlarda gerekirse boğazlarından kesip borca girerek ürün alan arkadaşlarımızı ne düşürler nede umursarlar !

    Bilinen firmalardan kesinlikle şaşmayın !

    Servisleri sorunlu olabilir,kötü olabilir,ama tek gerçek varki muhatap olabileceğiniz resmi firmalardır her ne olursa olsun,yinede ellerinden gelen hizmeti yapmaya çalışırlar !
  • Konuyu hortlattım ama kusura bakmayın. Bu firma hakkında bilgisi olan var mıdır? Internette fazla bir bilgi yok çünkü.
  • up up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.