Şimdi Ara

TEKNO WIFI 100 GB 190₺ (TEKNOSACELL TEKNOBOX - ANA KONU - 2023)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
11
Favori
7.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TEKNO WIFI 100 GB


    İstediğiniz yerden, sabit altyapı ile, özgürce internet kullanabilmeniz için TeknoBox sizlerle!


    Tekno Wifi 100 GB tarifesi ile ister yazlığınız, ister arabanız, ister işyerinizde internet hep yanınızda.


    Dilerseniz data paketinizi Teknosa Mağazalarından satın alabileceğiniz tarifeye özel fiyatla sunulan taşınabilir modemlere takıp, kablo ihtiyacı olmadan internetinizi yanınızda taşıyabilirsiniz.


    Siz de hemen size en yakın Teknosa Mağazasına gelin, taşınabilir modeminize SIM kartınızı takın, istediğiniz yerden internetin tadını çıkarın.



    TEKNO WIFI 100 GB 190₺ (TEKNOSACELL TEKNOBOX - ANA KONU - 2023)



    *4.5G Çekim alanı olan her yerde sen nerdeyse internetin orada.




    Tarife bilgileri;


    Tekno Wifi 100 GB tarifenin taahhütsüz ücreti 260 TL’dir.


    Tekno Wifi 100 GB tarifesi numara taşıma, yeni hat tesisi ve Türk Telekom Mobil faturalı ve/veya faturasız tarifelerden geçiş yoluyla kayıt olunabilecektir.

    Tarife de 12 fatura dönemi kalma sözü veren abonelere 70 TL aylık sabit ücret indirimi verilecektir. Taahhüt süresinin sona ermesinin ardından, abonenin yeniden taahhüt vermemesi durumunda, ilgili hatta tanımlı başka bir paket ya da fayda yoksa tarifenin güncel aylık sabit ücreti üzerinden ücretlendirilir.

    Tarifede 12 fatura dönemi taahhüt verilerek taahhütlü tarife ücretinden faydalanılabilir. TEKNOSACELL'e geçiş işlemleri Teknosa mağazalarından yapılmaktadır.


    Taahhütlü tarife ücreti, taahhüt süresi boyunca sabit kalacak, fiyat değişikliklerinden etkilenmeyecektir.


    Tarifedeki internet hakkını sadece yurt içinde kullanılabilir.

    SMS kullanımı SMS başına 47,61 Krş'dur.


    Tarife kapsamında tanımlanan cepten internet kullanım hakkı tükendiğinde, internet erişim hızı 1kbps'e düşürülerek internet erişimi sonlandırılacak ve data aşım ücreti uygulanmayacaktır.


    Tarifedeki kullanım haklarına ek olarak satın alınabilecek internet paketleri için tıklayınız.


    Tarife kapsamında sunulan veri kullanım hizmeti sadece ve internet apn üzerinden yapılacak kullanımları kapsamaktadır.


    Fatura kesim tarihi her ayın son günüdür. Fatura kesim tarihine kadar kullanılmayan data hakkı bir sonraki fatura dönemine aktarılmayacak, silinecektir.


    Telsiz Kullanım Ücreti ve yeni hat tesisinde alınan ÖİV ayrıca faturalandırılır.

    Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz. Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.

    Tarife kapsamındaki kullanım hakları devredilemez ve 3. şahıslara transfer edilemez.


    Tarifenin tüm fatura döneminde kullanılmadığı durumlarda aylık ücret hesaplaması için tıklayınız.


    Faturalandırılmamış kullanım tutarları GUNCEL yazılarak 5599’a SMS gönderilerek sorgulanabilir.


    TEKNOSACELL ve hizmet sağlayıcısı, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin paket kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

    İlgili tarifeye gelerek 12 fatura dönemi süresince Teknosacell Tekno Wifi 100 GB Tarifesi’nde kalma taahhüdü vererek tarife indiriminden faydalanan abonelerden, taahhüt süresi içerisinde hattını iptali eden, hattının iptal edilmesine sebebiyet veren, numarasını diğer operatörlere taşıyan, devreden, Teknosacell Tekno Wifi 100 GB Tarifesi dışında Türk Telekom Mobil tarfaından sunulmakta olan diğer faturalı ve ön ödemeli tarifelere geçiş yapan müşterilerin son faturasına taahhüt kapsamında o güne kadar yararlanılan tarife indirimleri toplamı ile kalan ay ücretler toplamlarından müşteri lehine olanı yansıtılacaktır.

    12 fatura dönemi taahhüt verip indirimin yanı sıra çek faydasından yararlanan abonelerden, taahhüt süresi içerisinde, Teknosacell Tekno Wifi 100 GB Tarifesi dışında farklı bir Teknosacell faturalı tarifeye ya da Şirketimizce sunulmakta olan diğer faturalı / ön ödemeli tarifelere geçilmesi, hat iptali yapılması, hattın iptal edilmesine sebebiyet verilmesi, numaralarının diğer operatörlere taşınması, devredilmesi, bir T.C kimlik numarası ile bir yıl içinde 3’ten fazla anında indirim çeki şifresi alınması durumunda kampanya kapsamında müşteriye sağlanacak olan Teknosa hediye çekinin kullanılan tutarı, Teknosacell faturasına yansıtılacaktır.



    Tarifeye katılan müşterilerimiz yurtiçi 4.5G servisinin kullanımının açılmasına da onay vermiş sayılacaktır. Müşterilerimiz; herhangi bir ek işlem yapmadan uygun SIM Kart ve Cihaz kullandıkları sürece yurtiçinde 4.5G servisini kullanabileceklerdir. 4.5G HAZIR yazip 5555'e göndererek kullandığınız SIM Kart ve cihazın 4.5G uyumluluğunu kontrol edebilir, IPTAL 4.5G yazıp 5555'e göndererek 4.5G aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.



    Kampanya kapsamında sunulan data hakkının geçerlilik süresi bir fatura dönemi olup, bir fatura dönemi içerisinde kullanılmayan haklar bir sonraki fatura dönemine devretmeyip, silinecektir. Hediye internet haklarının geçerlilik süresi içerisinde tüketilmesi durumunda yapılacak olan internet kullanımı ilgili hatta tanımlı başka bir data faydası ya da data paketi yok ise abonenin mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.



    Kampanya kapsamında tanımlanan data faydası yurt içinde internet apn üzerinden yapılacak veri yükleme ve veri indirme işlemlerinde geçerlidir.

    Tüm data hakları internet apn üzerinden yaratılan yurt içi cepten data için geçerlidir. Söz konusu ücretsiz faydalar KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır. Tarife Kampanya kapsamındaki data kullanım hakkının ücretlendirme periyodu 1 byte'dır.



    Şirketimiz, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin paket kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.



    Kampanya kapsamındaki kullanım hakları devredilemez ve 3. şahıslara transfer edilemez.


    Taahhütlü hat satışı ve anında indirim çeki gönderimi yalnızca T.C. Uyruklu müşterilerimiz için geçerlidir. Yabancı Uyruklu müşterilerimiz tarifelerinden taahhütsüz satın alarak faydalanabilir.


    Tarife Taahhütnamesi için tıklayınız.


    Detaylı bilgi almak için 0850 222 5599 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir, size en yakın Teknosa mağazasına başvurabilirsiniz.


    TEKNOSACELL bir Türk Telekom Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş hizmetidir.



    Tekno Wifi 100 GB Anında İndirim Kampanyası 


    • Teknosacell’ e yeni gelen abonelerin Teknosacell tarifelerine taahhüt vermeleri halinde, Teknosa’dan “Anında İndirim” faydası ücretsiz olarak verilecektir. 


    • Anında İndirim, sadece Teknosa mağazalarında TCKN bazında ve aşağıdaki kurallar çerçevesinde kullanılabilecektir.


    • Anında İndirim’den bir kez yararlanılabilir.


    • Anında İndirim faydası Teknosacell hattına kod olarak iletilir.


    • Anında indirim, kodun iletilmesinden sonra 3(üç) ay boyunca Teknosa Mağazalarında kullanılabilecektir. 3 aylık süre içerisinde kullanılmayan Anında İndirim kodu geçerliliğini yitirir, yeniden aktif edilemez.


    • Anında İndirim Kodu bir hat için 1(bir) kez sağlanır.


    • Anında İndirim Kodu sadece tek fatura ile yapılan alışverişlerde kullanılabilir. Anında İndirim karşılığında nakit ödeme yapılmaz.


    • Anında İndirim Kodu bölünerek farklı alışverişlerde kullanılamaz. Aynı Anında İndirim kodu sadece bir siparişte kullanılabilir. Bir alışverişte en fazla 3 (üç) adet anında indirim kodu kullanılabilir.


    • Anında İndirim tutarına KDV dahildir.


    • Anında İndirim Kodunun kullanımı için tek faturadaki Teknosa toplam alışveriş tutarının en az kullanılmak istenilen toplam Anında İndirim tutarı kadar olması gerekmektedir.


    • Anında İndirim kodunun saklanması ve güvenli bir yerde tutulması gerekmektedir. Anında İndirim kodunun 3. Kişiler tarafından kullanılması halinde Teknosa’nın veya işletmecinin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.


    • Bir abone 1(bir) yılda en fazla 3(üç) adet TEKNOSACELL Anında İndirim faydası kazanabilir. Yeni hat aktivasyonu ile Anında İndirim faydası kazanma hakkı 1(bir) adet ile sınırlıdır.


    • Anında İndirim Kodu ile Teknosa Mağazasın’dan satın alınan ürün iadesinde Anında İndirim kodu da iade edilebilir.


    • Kampanya kapsamında taahhüdün ihlal edilmesi halinde Anında İndirim tutarının tamamı kullanılmış olması durumunda, abonenin Teknosacell faturasına yansıtılmak suretiyle tahsil edilerek Teknosa’ya ödenecektir. Anında İndirim’ in kullanılmamış olduğu durumda ise Anında İndirim tutarına ilişkin tahsilat yapılmaz, Anında İndirim faydası kullanıma kapatılır ve tekrar kullanıma açılmayacaktır.


    • Teknosa’nın Anında İndirim kampanya koşullarına ilişkin olarak tek taraflı değişiklik yapma haklı saklıdır. Bu değişiklikler teknosacell.com internet sitesi üzerinden duyurulacaktır.



    Detaylı bilgi için;


    TEKNO WIFI 100 GB 190₺ (TEKNOSACELL TEKNOBOX - ANA KONU - 2023)www.teknosacell.com
    Tekno Wıfı 100 GB | TEKNOSACELL
    https://www.teknosacell.com/tarife--paketler/ek-paketler/tekno-wifi-100-gb
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 130 dan 190 a çıkardılar…
  • ugur.k U kullanıcısına yanıt
    Ne yapsın babasının hayrına mı versin? Ana operatörün maliyetleri artıp zam yapıyorsa sanal operatörlere de yansıyor.
  • Bize müstehak
  • 60 GB lik ve 100 lik eski tarifeler kapanmış ozaman ismi değiştirilerek yeniden 100 GB açmışlar .konuyu silebilirsin bunu görmedim 60 gblik olarak alıp kenara attım çok iyi oldu 😁
  • Konuya işlem sağlandı, hayırlı olsun tarifeniz.

  • Bugün 190 liraya 100 GB'lık 12 ay taahütle data hattı aldım, binada altyapı yok. Altyapı gelene kadar idare eder diye düşündüm.

  • Raven93 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.
  • Son günler de alan, kullanan oldu mu hiç acaba?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaşlar bende iPad mini için data hattı alacağım varımıdır önerisi tavsiyesi olan bu 100 gb çok fazla
  • Tüm operatörlerden numara taşıma ile geçiliyor dimi bu tarifeye
  • Tekno Wifi 100 GB tarifesi numara taşıma, yeni hat tesisi ve Türk Telekom Mobil faturalı ve/veya faturasız tarifelerden geçiş yoluyla kayıt olunabilecektir.

    Tarife de 12 fatura dönemi kalma sözü veren abonelere 70 TL aylık sabit ücret indirimi verilecektir.

    Taahhüt süresinin sona ermesinin ardından, abonenin yeniden taahhüt vermemesi durumunda, ilgili hatta tanımlı başka bir paket ya da fayda yoksa tarifenin güncel aylık sabit ücreti üzerinden ücretlendirilir.

    Tarifede 12 fatura dönemi taahhüt verilerek taahhütlü tarife ücretinden faydalanılabilir.

    TEKNOSACELL'e geçiş işlemleri Teknosa mağazalarından yapılmaktadır.

    Taahhütlü tarife ücreti, taahhüt süresi boyunca sabit kalacak, fiyat değişikliklerinden etkilenmeyecektir.
  • kullanan var mı teknobox ?
  • onaralemdar kullanıcısına yanıt
    Ben varım ama kenarda duruyor .Kullanmıyorum.
  • ben bugün aldım 100 GB 135 TL + 35 TL sim kart için vergi varmış her ay galiba fazla dinlemedim, yanında da hediye çeki verdiler piyasada 1000 TL olan 4g modemi 600 TL'ye aldım ve kullanmaya başladım,ilk izlenimim gayet olumlu.Ancak Teknosa çalışanı hattı türk Telekom uygulaması ile görebileceğimi söyledi ama cihazın içinden sms attığım da ttelekom uygulamasına giriş için,şuanda işleminizi gerçekleştirememekteyiz diyor uygulamaya nasıl girebilirim ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.