Şimdi Ara

Teknik Bilgisayar Kursları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayar yazılımları birçok iş kolunda tasarım alanında kullanılmaktadır. Bu programların etkin kullanılması iş performansını önemli ölçüde etkiler.
    Mimari tasarım programı olan revit de bu yazılımlardan biridir. Başta makine parçaları olmak üzere üç boyutlu tasarım imkanı veren soliworks diğer birçok kullanılan yazılımdır. Photoshop ise sadece profesyonellerin değil resim meraklılarının da kullandığı bir yazılımdır.
    Tüm bu programların etkin ve tam performanslı kullanımları için BİLADIM kurs alınmasının en iyi çözümlerden biri olduğunu belirtmektedir. Uzman öğretmenler eşliğinde verilen revit kursu mimar, mühendis ve teknikerlere işlerinde büyük kolaylık ve ilerleme sağlamaktadır. Yine makine mühendisleri ve teknikerleri için Solidworks kursu tavsiye edilir.
    Resim üzerinde her türlü oynama, rötuş ve diğer işler için de photoshop kursu gerekli teknik bilgiyi sağlayacaktır. Kurslar belli saat dilimlerinde ve öğrencilerle birlikte ayarlanan zamanlarda verildiğinden çalışanlar da faydalanabilir. Kurslar da eğitim için temel bilgisayar bilgisi yeterlidir. www.biladim.com birçok teknik yazılım kursu ile en iyi eğitimi hedeflemektedir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.