Şimdi Ara

Tekne Kiralama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Boğazda ve İstanbul sınırları içinde özel tekne kiralamak isteyenlere sadece yaz aylarında sınırlı olmayarak kış aylarında da kesintisiz olarak hizmet veriyoruz. 7/24 günün her saatinde kiralama yapabilme imkanını müşterilerimize sunuyoruz. Tekneler için en az kiralama süresi 2 saat olup, kiralama süresi konusunda hiçbir sınırlama yoktur. Tekne ve yatların programı müsait ise dilediğiniz kadar süreyi uzatabilirsiniz. Aklınıza gelen her türlü bireysel ve kurumsal organizasyon için firmamızdan tekne kiralama hizmeti alabilirsiniz. Sıklıkla organize ettiğimiz turlara örnekler vermek gerekirse düğün organizasyonları, doğum günü partileri, mezuniyet baloları, yüzme turları, evlenme teklifleri, yıldönümü yemekleri, iftar yemekleri, fasıl eğlenceleri ve kahvaltı turlarını sıralayabiliriz. Tüm organizasyonlar için tekne ve yatlarımızı yemekli ya da yemeksiz olarak kiralayabilme imkanına sahipsiniz. Lüks tekneler hariç diğerlerinde arzu ederseniz kendi yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda getirebilirsiniz. Ancak bu durumda servise yardım edilmesi ve tur sonu yapılacak temizlik için firmamızın önerdiği sayıda garson hizmeti alınması gerekir.

    Tekne Kiralama

    Tüm tekne ve yatlar kaliteli ses sistemlerine sahiptir ve ücretsiz olarak müşterilerin kullanımına sunulur. Canlı müzik (fasıl ekibi, DJ) talepleri olursa ekstra ücretler ödenmesi gerekir. Ek ücret ödeyerek sahip olunabilecek hizmetleri de fasıl ekibi, DJ, bey ve bayan kemancı, oryantal, tekne süsleme, masa süsleme, lazer gösterisi, havai fişek, tur rehberi ve pasta olarak sayabiliriz. Ancak bu hizmetlerin de firmamızdan alınması zorunlu değildir. Arzu eden kişiler bu hizmetleri dışarıdan kendileri de temin edebilirler.

    Sitemizde tekne kiralama fiyatları ve menü ücretleri ile ekstra hizmetler için ödenmesi gereken ücretler dahil merak ettiğiniz tüm bilgiler detaylı şekilde verilmiştir. Diğer tekne kiralama sitelerin hiçbirinde olmayan detaylı fiyat listesi, şeffaf fiyat politikamızın en önemli göstergesi olup sektörde öncü firmalardan biri olmamızın en önemli sebebidir. Şeffaf fiyat politikamız müşterilerimizin güvenini kazanmamız açısından bizim için önemlidir. Vakit kaybetmeden www.teknekiralama.net sitemizi ziyaret ederseniz kafanızdaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırabilirsiniz. Firmamızı aramadan önce sitemizi ziyaret ederseniz gerekli olan ön bilgiyi fazlasıyla almış olursunuz. Tekne rezervasyonu için de elinizi çabuk yutarak mümkün olan en kısa süre için de beğendiğiniz tekneyi rezerve etmenizi tavsiye ederiz. Çünkü filomuzdaki tüm tekne ve yatlar özellikle yaz sezonu boyunca yoğun talep görmektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webteknesi -- 28 Mart 2017; 0:45:57 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.