Şimdi Ara

Tekme tokat kavga

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Tekme tokat kavga


    Milli takım yanıyor, gerçekleri FANATİK açıklıyor.


    Tarih; 12 Ekim Cuma... Yer; Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri... A Milliler, akşam oynanacak Romanya maçının son hazırlıklarını yapıyor. Emre, “Sakatım diye oynamamak yok” diyor; Selçuk İnan, “Yanlış yapıyorsun” yanıtını veriyor. Sözlü tartışma, yumruklaşmaya dönüyor. Volkan araya giriyor, Selçuk’u arkaya itiyor. Burak, Volkan’ın üzerine yürüyor. Abdullah Avcı, Selçuk ve Burak’ı kadro dışı bırakıyor.

    Yer; Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri... Tarih; 12 Ekim Cuma... Romanya maçına artık sayılı saatler var. Milli Takım sahaya çıkmış, artık Romanya karşısında neler yapılması gerektiğini tartışıyor futbolcular... Bu tartışmalar sürüp giderken, takım kaptanı olarak Emre Belözoğlu söz alıyor. Öncelikle bu maçın önemine değinen Kaptan Emre, konuşmasını şu sözlerle noktalıyor:

    Kısa sürede alevlendi

    “Kimse sakatlığı bahane edip oynamamazlık yapmasın. Sonuçta hepimiz bu kutsal forma altında bir onur mücadelesi veriyoruz. Hepimizin fedakârlık yapması gerekiyor...”

    Emre’nin bu sözlerine, Selçuk İnan’dan anında yanıt geliyor. Hafif sakatlığı bulunduğu için bu sözleri üzerine alınan Selçuk, Kaptan’a karşı çıkıyor: “Yanlış yapıyorsun, yanlış konuşuyorsun...”

    İkili arasında başlayan söz düellosu, kısa sürede resmen kavgaya dönüşüyor. Emre Belözoğlu ile Selçuk İnan arasında yaşanan gerilime son vermek için ikilinin arasına giren Volkan Demirel, “Kaptanınla böyle konuşamazsın” diyerek Selçuk’u Emre’nin karşısından çekip arkaya itiyor.

    Kavgayı ayırmak isteyen Volkan’ın Selçuk’a yaptığı bu hareketi farklı yorumlayan, Selçuk’un hem takım hem de yakın arkadaşı Burak Yılmaz ise Volkan’a saldırıyor.

    En vahim iddia...

    Tekmeler tokatlar havada uçuşuyor. İdman sahasında çok daha büyük bir hadisenin çıkması, diğer futbolcuların Emre-Volkan ve Selçuk-Burak ikililerinin arasına ördüğü etten duvar sayesinde önleniyor.

    Daha sonra konuyu tüm yönleriyle inceleyen teknik direktör Abdullah Avcı, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz’ı Romanya maçının kadrosundan çıkartıyor. Romanya karşılaşmasını Şükrü Saracoğlu Stadı’nın tribünlerinden izleyen iki oyuncunun isimleri, ertesi gün de Macaristan maçının aday kadrosundan siliniyor.
    Olay elbette üzücü, fakat ortaya atılan şu iddialar ise tüyler ürpertici:

    “Selçuk İnan’ın hafif sakatlığı olduğu doğru, fakat Burak Yılmaz’ın hiçbir şeyi yoktu. Bu olay yaşanmasa, Burak, Romanya maçında direkt oynayabilir, Selçuk da onbir başlamasa bile ilerleyen dakikalarda süre alabilirdi. Üstelik iki oyuncu, Macaristan’a giden kafilede de banko yer alabilirdi.”

    Orhan Yıldırım


    kaynak:
    http://www.fanatik.com.tr/Tekme-tokat-kavga_3_Detail_91_280072.htm







  • abdullah avci bizim mahallenin bakkalini yonetemez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncuların üzerinde hakimiyet kuramıyor anladığım kadarıyla.
  • kavga yalanlandı futbolcular ve TFF tarafından. kavga olmadığı halde bu tarz bi oyun ve yönetim ise durumun daha vahametini ortaya koyuyor. kavga etmemelerinden daha rezalet bi durum var ortada. en azından he kavga etmişler adamlar abi derdik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

    abdullah avci bizim mahallenin bakkalini yonetemez

  • quote:

    Orijinalden alıntı: başlıksakat

    quote:

    Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

    abdullah avci bizim mahallenin bakkalini yonetemez



    dunku macta Kerim'i oynatarak gozume girdi Avci. Ayrica biraz takima destek vermeye karar verdim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

    quote:

    Orijinalden alıntı: başlıksakat

    quote:

    Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

    abdullah avci bizim mahallenin bakkalini yonetemez



    dunku macta Kerim'i oynatarak gozume girdi Avci. Ayrica biraz takima destek vermeye karar verdim

    kerimi sokmasıyla benimde gözüme girmeye başladı ama hala yeterli değil




  • Kerim kim nerde oynuyor soyadi ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZEUS__

    kavga yalanlandı futbolcular ve TFF tarafından. kavga olmadığı halde bu tarz bi oyun ve yönetim ise durumun daha vahametini ortaya koyuyor. kavga etmemelerinden daha rezalet bi durum var ortada. en azından he kavga etmişler adamlar abi derdik.

    Evet kavga ettiler mi diyeceklerdi? Boşversenize. Otorite yok milli takımda herkes kendi otoritesini kurmaya çalışıyor sonuç bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 16 Kasım 2012; 12:12:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.