Şimdi Ara

Teker Alacaklar Okusun :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Haha.d lastikcide 4 tekeri vardi denedim harbiden feci. B250 felaket !!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2qRs

    Orası zaten öyleydi . Yol tek şerite iniyodu çalışma vardı. Sol tekerler Çakılda, sağ tekerler asfalttaydı. Eğer ABS olsaydı araba savurur atardı. Kaza oranım %80 Olurdu. Haa. Abs şu yollarda iyi asfalt+büyükşehir .

    Bu arada Profesyonel diye birşey yoktur . Sen birine vurmazsan birisi de sana vurabilir . O da bir kaza .


    "Eğer ABS olsaydı araba savurur atardı. Kaza oranım %80 Olurdu. Haa. Abs şu yollarda iyi asfalt+büyükşehir" .

    Sizin "EBD" sisteminden haberiniz yok sanırım. ESP sisteminden de haberiniz olmadığı anlaşılıyor. Dikkatinizi çekerim, özellikle ve öncelikle EBD diyorum. Araştırmışken ESP'yi de araştırırsınız.
    Araştırın lütfen.




  • Konuyu okumak için harcadığım zamana yazık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TSForever

    Konuyu okumak için harcadığım zamana yazık


  • Araba era 1.5 team. dediginiz gibi bir özellik yok. oldugum durumu bi ben bilyorum ben 100le gidiyodum önceki araba 20. aramzda 20 m kalmstı. frene abandım 2 - 3 m kalmstı. az kalsn zincrleme oluyodu . araba savururdu aynısı c180 de oldu dayımın ;)
  • Hepsini bir solukta okudum zaaa xDéééééé
  • ABS'nin devreye girmesi için tekerleklerin hepsinin aynı zeminde olmasına gerek yoktur. Kayan tekerin fren etkisini azaltır. Hatta ben yolda şişe falan varsa ustunden geçerken frenlerim ve o tekerlekte ABS devreye girer. İsteyen denesin. Eğer aracınızda ABS olmasa Alsfaltteki tekerlekler daha iyi yolu tutacaktı ve aracınızın dengesiz bir şekilde kaymasını sağlayacaktı. Son olarak yumuşak lastik daha iyi yol tutar ancak daha çabuk eskir. Kendinizle çelişiyorsunuz. Yeni yumuşak lastiklerinizle el freni ile rahat döndüğünüzü söylüyorsunuz(Ona drift denmez drift arkadan itişli araçla yapılır) ancak yeni lastiklerinizin daha iyi yok tuttuğunu da söylüyorsunuz. Bizim arabada eski lastikler varken dar bir yerden dönerken el freni ile dönerdim ancak yeni lastiklere acıyamıyordum. Geçende eski lastiklerle döndüğüm bir yerden döneyim dedim yeni ve daha yumuşak olmasının etkisiyle eskisi kadar kaymadı ve kaldırıma dokundum. Hiçbir şey olmadı ama sonrada bir daha denemedim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazyarif

    sizin aldığınız bahsi geçen ürünün adı "lastik"tir.

    bridgestone tavsiye etmiyormuşsunuz, ben turanza er300 kullanıyorum 40.000 km oldu, sınıfının da en başarılı lastiğidir, test sonuçlarına bakarsanız hep en üst sıralarda olduğunu görmek zor değil.




    Lastik olduğunu kim hatırlatacak diye merak ettiğim için girdim
  • Drifti denemedigimi söylemiştim farkındaysanız. lastikci söylemişti :))
    Aynı şekilde dayımın c180 kompressoru 2011 model kaza yaptı. onda herfonksiyon bulunuyor biliyosunuz. beraber gittik servise. abs nin 4 tekerin de aynı yere degmesi gerektgını söyledi. Ordan Esinlendim. Doğru bilgi verdiyseniz Tşk. Ederim. İyi Forumlar. .
  • Teker alacak olursam diye msj ım bulunsun
  • Bu arada Benden Teker parlatma Formülleri :D

    Sıvı Silikon+Camsil (feci parlar) tavsiyem :D

    Bide kola+deterjan+tuz+şeker. bugün denedim o da güzel oldu :D
  • çok eğlenceli bir konu herkesin okuması lazım.

    b250 kullanıyorum maalesef yağlı zeminde bile kollanma fırsatım oldu premiumir lastik değildir ama iş görür continin vikinginin daha iyi olacağına kanaat getiremiyorum ama aracınızdaki lastik depoda uzun süre beklmişse belki ondan bu jale gelmiştir.

    gemiş olsun
  • Yok yeni sipariş. Viking Süper Bişey Abi vallaha :))
    Bi arkadaş aldı 4 teker meganeye benden özenip süper oldu :))

    --- Gerçekten Eğlenceli -- Herkes Tavsiyeleri Yazsın bide lastik parlatıcıları :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2qRs

    Geçenlerde Balıkesirde durmaya yer ararken birden yol tek şerite düşüyomuş. son anda farketmiştim. birden asıldım frene. tık yok. kitledim freni. 20 belkide 30 m kaydım. o tekerle balıkesire gittim. Bide ne göreym ön tekerler felç :) servise gittim kapalıydı. bursaya geldm o tekerle. tekleme yaptı hep :S sonra brigdestone bayiisine gittim. tekerin öldüğünü söyledi. elinde b250 bulunmadıgı için Viking marka teker taktı. continental üretiyomus. Tekerleri de parlattı :) Size Tavsiyem feci bi lastik. yumuşak oldugu icin araba yola yatıyo feci yol tutusu var :) fren mesafesi azaldı. b250 nin yerine tercih ederim. hem 2 teker sacede 240-250 tl :) Eski felç tekerin resimlerini ekliiciim :D


    Ustam öncelikle geçmiş olsun anlattıklarınıza ve aracınıza (imzanızdaki araç Era sanırım) bakılırsa sizin sorununuz lastik değil aracınız. Accent Era, hafif küçük sınıf bir araba olarak 110 beygirlik motoruyla - ki sizin imzanızda 139 beygir yazıyor - zaten durduğu yerde bile tehlike arz etmektedir. Bu araçlar, piyasaya sürüldükleri günden beri birçok trafik kazası haberine (özellikle yüksek hızlardan kaynaklanan kazalar bunlar) konu olmuş ve olmaktadır. Dolayısıyla bu araçla fazla hız yapmamanızı tavsiye ediyorum...




  • El freni çekerek drift yaptığını sanan zihniyet için b 250 fazla bir lastik.

    Continentalin 10 tane markası var, daha yumuuşağı da Mabor, akşam yastık niyetine de kullanılır
  • 139 HP Chip Tuning Var :) Hatta daha fazla olabilir :/

    Ustam Saol
  • Ben Drift çekmediğimi yukarda belirttim Lastigi takan adam söyledi
  • http://www.viking.co.uk/tyre.asp Bakın Viking neymiş :D Peeh .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2qRs

    Eyw. :) Forumda yeniyim Gitgite Büyüyeceğim :))

    Yanlız gerçekten önümdeki arabayla aramda 5 m vardı yoktu. adam 20 ile ben 100 ile gidiyodum. az kalsın zincrleme olacaktı. o da önündeki arabaya :S Çok iyi Kurtuldum. Soğukkanlı olmak ve panik yapmamak lazım


    Hızlı girmiş ama cabuk kesilmiş
  • Miclen usta gerisi boss viking sava kumho hepsi ayni
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.