Şimdi Ara

Tehdit ediliyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: track123

     Tehdit ediliyorum


    Kalkan.
    Bütün facendeki insanları ifşa ettin. + kendini ifşa ettin + hala msn mi kullanıyon lan?
    + şaka bir yana facem donuk olmasaydı ben hallederdim.. Canını sıkma. Okulda rshat ol.kızı seviyorsan çocğu da indiririm diyorsan diklen iyice. Srkanı sağlama al. İstanbulda olsaydın vall okuln ilk günü gelirdim. O öocukla bir güzel konuşurdum. Canını sıkma sen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam diyoki senden zorla alırım kendi kendi tapulu malını kimi alıyon kurbanlık koyun mu alıyo yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: track123

    Beni yanımda olan herkese teşekkür ederim bu zor durumumda bana yardımcı oldunuz Allah sizden razı olsun.

    Kardeşim polise gidiyorsun şikayetçi oluyorsun onlar gerekeni yaparlar merak etme kılına dokunamazlar hak var hukuk var kanunlar var tehdit sucundan bu ergen arkadaş mahkeme de biraz terletilir.Kabadayılığı savcıya ifade verirken yapsın bakalım .Öyle küçükleri tehdit etmekle agir abilik yapmakla olmaz bu işler.Kardeşim hic tatlıya bağlayalım falan derse ikna olma yarin git şikayetçi ol ailene de önceden anlat vaziyeti beraber gidin karakola.Kimse kimseyi tehdit edemez.Sen bizi dinle yap dediğimizi ekstrem durum olmaz eğer ki olursa buradayım ben bilgilendir beni hukuk okuyorum ben yardımcı olurum sana gönlünü içini ferah tut asla böyle külhanbeyi cocuklara müsamaha gösterme .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Polise git abartarak anlat, elindeki konuşmaları kanıt olarak göster ayrıca gerçek olup olmadığını kimsenin kanıtlayamayacağı yollardanda (bunları sen sallamak zorundasın) tehdit aldığını açıkla, polise şikayet ücretsizdir, hatta git ve okulda bu çocuktan dayak ye sonra git, okula ve bu kişiye hukiki yollardan saldır okulda zorbalık ciddi bir konudur ve sana zorbalık yapan öğrencinin ailesi ve okul bundan sorumludur, ayrıca daha çok mesajalr onunla daha çok tehdit etsin lazım olacak. İntihar etmeyi denediğini falan söyle tazminat iste!
  • Hocam çok teşekkür ederim siz olmasanız ben bi şey yapamıcam bu durumda.
  • Bak bu konuyu açan güzel kardeşim, bende zamanında kız olaylarından dolayı tehtid edildim ve hepsinde bir süt gibi adamlar karşıma geldiğinde döveceğimi bile bile milletin anlatmalarından abartmalarından çekindim korktum titredim. Ama sonunda şunu anladımki en fazla dayak yiyorsun ve kimsede seni görünce ezik felanda demiyor. Geneldede böyle artislik yapanlar tek dalmadığı için dayak yediğindede ''Çocuğa 5 kişi saldırdı yaaa'' durumları olduğundan dolayıda kârlı çıkarsın. Sen hâta yapmadıysan, kimsenin ırzına namusuna laf etmediysen ve herşeyde gönül rızalığı ile olmuşsa asla korkma. Sen Allaha dua et ve arkanda Allahın olduğunu bil, zulmede boyun eyme. Zaten Haklıyı Allah korur sen merak etme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam.
  • Hepinizin tavsiyeleri dinleyeceğim hepiniz bana destek olduğunuz için teşekkür ederim.
  • Kızlar için kavga edilmez , gerçekten birbirinizi sevmiyorsanız. Fakat bu olay senin ezik olup olmadığına gelmiş sana bir tavsiye vereyim dayak yiyeceğini bilsen bile birtane sağlam yumruk tam burnuna oturtur birdaha karışmaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgilimden ayrıldıktan 1 hafta sonra bir çocuğun mesaj attığını niyetinin ciddi olduğunu öğrendim. Eski sevgilim istememiş kibarca reddetmiş. Ama ben böyle adiliklere sessiz kalamıyorum. Çocukla konuştum. Adam mısın dedim sövmeye başladı. Beni tehdit etti. Hayatta nefret ettiğim şeyleri yaptı. Dedi sen gel teke teke çıkalım. Tam bir şehirli keko. Tamam dedim ama bunu diyen adamın tek gelmeyeceğini biliyordum. 5 sağlam arkadaşımla gittim. Bir baktık 20 kişiler. Benim arkadaşlarımı bana karşı getirmiş. Türklerle karşı karşıya geldiğini gören Bizans ordusunda ki Türkler gibi taraf değiştirdiler. O çocuk o gün hem dayağını yedi hemde yanında getirdiği arkadaşların tarafında aşağılandı. Bunu niye anlattım bilmiyorum
  • Eğer artislik yaparsa sonu ne olursa olsun girişicem.
  • Tahrik et ufaktan seni mesajla alenen tehdit etmesini sağla sonra okulda da tahrik et bir iki yumruk ye. Doğru polise suç duyurusunda bulun elinde ki yazışmalar ve darp izleri ile alsınlar elemanı içeriye. Kızla baş başa kalırsınız kesin çözüm bol şans.
  • 18 Eylül'de konuyu hortlatıyorum arkadaşlar rahat olun
  • çocuk ii yapmış inş döver onun tarafıntayım
  • Bana numarasını bulup atsana dostum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda olsak toplanıp döveriz de bursa da kim varki? Konu sahibi arkadaş bak sakın bırakmak gibi bi hata yapma. Sorun etme hiç umursama bile elbet hiçbir şey yapamaz. Yapmaya çalışsa bile direk gidip savcılığa şikayetini veriyorsun o çocuk bidaha sana bakamaz bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklima lester nygaard geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam size bulaşılmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle bir sey yapsa kiz tiksinmezmi hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annene söyle evlat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.