Şimdi Ara

tef mezunları mühendislik yolu açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • teknik eğitim fakülte ögrencileri mühendislik yolu acıldı. kanun olarak var şuan ama yök uygulamamakta diretiyor.üniversitemiz de 500 ü geçmiş durumda.her ünv den bir babayiğit cıkar diye umuyorum..yapmanız gereken tek şey konu ile ilgili bir kaç yazı ile bilgilendirme .ve dilekce örnegini herkezin alabilecegi bir yere bırakmanız .bunuda yapamayacak kadar aciz olmayalım lütfen sesimiz cıkmadıkca ezilmeye devam edeceğiz.

    dilekce örnegi ve kanun bilgisi

    http://www.dosya.tc/server25/LOP55N/D_LEKCE.rar.html






  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mernis35 -- 29 Mart 2013; 11:14:10 >
  • Yuksek puanlar alacak kadar calismayin , baraji gecip maksat bolum okuyun sonra muhendis olmak icin propaganda yapin Bencillik mu bu dedigim evet bencillik kardesim. O kadar sinava calisalim onun stresini cekelim sonrada birileri gelsin Kolay yoldan muhendis olsun . Ama burasi Turkiye hersey olabilir yakinda hemsireler de doktor olcaz diye tutturursa hic sasirmam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezilmeye devam edeceğiz derken ? adamlar size durduk yere mühendislik yolu açmış üstelik siz böyle bir beklentiyle buralara girmeden. bu ezilmekse şu anda mühendislik okuyan öğrencilerin vay haline..
  • syn grov eleştirilerinde haksızsın. bu kanun 1993 yılıda çıkmış bir kanun ve mühendisler odası yüzüznden uygulanabilirliğini yitirmiştir. şimdi yapılan çalışma tekrardan işlevsel hale gelmesidir.
    ayrıca puan konusuna gelirsek 2001 yılında üniversiteye 198 puan ile girdim 200 üzeri puan ile giren arkadaş vardı o zaman tıp fakültesine 197 puan ile öğrenci alınıyordu. Teknik Öğretmenlik benim mecburi tercihimdi sizinde bildiğiniz gibi katsayı porbleminden kaynaklanan bir sıkıntı. ek puan işine gelirsek benim puana eklenen 9-10 bir puanlık vardı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.