Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
83.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu neydi yahu korktum valla şeytan oldu şeytan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PHO3N1X

    quote:

    Orijinalden alıntı: The Grumpig


    Vay be sonunda deadpoolu kapatmayı başardılar ve yeni bölümden scott. Bu gidişle petere dönüşecek.
     Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı



    Kardeşim adam "Gerçek Alfa", "Deucalion" adlı Şeytan Alfa bile sırf Scott'ın dönüşeceği şeyi bildiği için kendi sürüsüne katmaya çalıştı ve korkuyordu.Aradaki çelişkiyi incelersen ne demek istediğimi anlayacaksın,kısaca bahsedeyim.Kali normal bir Alfadan çok daha güçlüydü gerek tecrübesi,gerek kendi sürüsünü katletmesi gücüne güç katmıştır.. Jennifer bu Kali'yi zorlanmadan rahatça öldürmüştür,ama aynı Jennifer Deucalion'a saldırınca,Deucalion sinek vızıltısı misali alay etmiştir ve Derek ile Jennifer'ı rahat bir şekilde katledebilecek hale getirmiştir,Ay tutulması olmasa rahatça öldürecekti.Şimdi böyle bir Şeytan Scott'tan korkuyor değilmi ? Burdan çıkaracağımız sonuç işlerin gerçektende ciddi olduğu yönünde..Scott'ın içinde inanılmaz bir potansiyel var ve bu gücünü 1 defa kendi çıkarı için kullanmayı düşünmedi hep arkadaşları,hep dostları oldu kafasındakiler.Peter'ın kurt formu Lycaon yani lanetlenmiş kurt formuydu Peter öfkesine yenik düşüp bu lanete uğramıştır o yüzden kesinlikle ama kesinlikle Scott bu forma dönüşmeyecek Lycaon dönüşümü ve Scott'ınki bambaşka şeyler..

    Ayrıca yazım bir anlamda genel olarak yazıldı kardeşim sende vesile oldun buna yazmayı,düşündüğüm bir şeydi çünkü çoğu kişi Peter gibi olacağını düşünüyordu Scott'ın.Bende bu yazımla kendilerine yardımcı olayım,kafalarında soru işareti kalmasın istedim..


    Hoca aslında bi bakıma haklısın ama herif true alpha ve daha lycan formuna gecemıyor hatırlarsan sanırım 3.sezonun bir bolumunde talia hale de lycan formuna gecebilen nadır bi true alphaydi ve alfalar tarafından saygı duyulurdu e şimdi adama sormazlar mı hem true alpha sın hem lycan formuna gecemıyorsun e tamam lycan formuna gecemıyorsun surun nerede? hocam ciddi bi karmasa var. en azından herıfın sürüsü olması lazım. e ne farkı kaldı omegadan? sadece göz rengi mi? he birazda güç




  • quote:

    Orijinalden alıntı: farti

    Scottın doğuştan alfa olma olayı çok saçma bir kere bu benim bildiğim doğduğun zaman kurtadamsındır. Isırılmış biri daha sonrasında içinde bir alfa çıkma olayı saçma ama işte başrol oyuncusu yaptılar bir kere.


    Scott bence son bölümde görücez gibime geliyor yani Peter gibi olur daha çok Deacalion gibi bir şeye dönüşcek gibi geliyo bu bölümde bize onu gösterdiler. Ama içindeki öfkeyi kontrol etmesi lazım bana kalırsa yoksa Peter gibi olur. Bence bu sezon sürpriz biri ölmeli bana kalırsa dereke ne olcak belli değil adamın eline hiç silah yakışmıyor arkadaş.

    Şu polis memuru nedir oda enteresan dizi Supernatural dönmeye başladı hafiften doğaüstü yaratıklar çıkıyor paso. Ama Scott burda bir dahaki sezonda ne olcağı belli olcak gibi. Burda karanlık tarafmı yoksa aydınlık tarafmı secicek. Bu biraz Star wars gibi oldu. Eğer karanlık tarafı seçerse büyük ihtimal kontrolden çıkar o zaman hep peter gibi olur geliyor bana.

    Ama içindeki kurtu dedikleriniz gibi İyi yönde kullanırsa bir sıkıntı yok. Peter bence bu sezon gitcek gibime geliyor haladaha Malianın kaderi belli değil.Bakalım ierleyen bölümlerde neler olcak inşallah bu tempoda devam eder.



    sezonun sonlarına dogru 4.sezonun yani lydia sayesinde derek guclerını kazanacak





  • Söylediklerinde yanlışlıklar var düzelteyim.Talia Hale'in "True Alpha" olup olmadığı bilinmiyor kendisine "Shadow Wolf" deniliyor ayrıca onun dönüşümü kurt adamlar arasında bile nadir olan tam kurda dönüşüm o yüzden kendisine saygı duyuluyordu.Lycaon olayı tamamen farklı bir olay lanetten kaynaklanıyor ve serideki tek Lycaon'da Peter idi,Lycaon formunda bilinçsiz kalırsın,tamamen iç güdülerin ve öldürme isteğin tarafından kontrol edilirsin.Scott'în olayı ise tamamen farklı Deaton ilk kez True Alpha'dan bahsederken yalnızca kişiye bağlı olarak irade ve erdemle gelişen Alpha dedi.Scott gücünü ilk üvez ağacının küllerinden yapılan bariyeri kırınca kabullendi ve artık bir Alfa'yım dedi (Üvez ağacı küllerinden yapılan bariyeri kırabilen seride gördüğümüz ilk kurtadam.) ondan sonra gelişen olaylarla birlikte (Ağaç yüzünden gördükleri halisünasyonlar yüzünden gölgesinde Lycaon tarzı kurt görmesi,gücünü kontrol edememesi,sınıftayken gölgesinin dönüştüğünü görmesi vs.) kendi gücünden çekindi ve psikolojik olarak güçlerini bastırdı.Bununda sebebi "Arkadaşlarıma istemsizce zarar verebilirim." düşüncesiydi yani bir nevi evrimini,Alpha'lık yükselişini durdurdu.Durdurduğu evrimi,yükselen gücü tekrar başlattığı yer ise okuldaki mahzende hastalıktan mahsur kaldıkları bölüm oldu.Yine dostları uğruna çaresizlikten bir şeyler yapmaz ise her şeyin biteceğini anladı ve ilk defa Alpha görüşünü kullandı bunun sonucunda durdurduğu evrim başlamış oldu biz burada nasıl anladık bu olayı ? Scott'ın dişlerinden.. Hiç bir kurt adam'da görmediğimiz türde değişime uğradı dişleri.Gelelim Scott'ın ilk vicdan muharebesi yaptığı bölüme,kalbi durduğu bölümde gördüğü rüyalar Scott'ın hep düşündüğü şeylerdi.Yeri gelince ölüm ve yaşam arasında yapacağı seçimin her şeyi etkileyeceğini öğrendi,gerekirse arkadaşları uğruna,onları korumak adına öldürmesi gerektiğini öğrendi (Bkz:Son bölümde asker teslim olmasa ölecekti.) ve bir nevi kendi gücünü kabullendi bu yüzdende evrimi hızla devam ediyor.Evriminin olması gerektiğinden fazla hızlanmasının sebebini sıralarsak dolu;dönüştürdüğü Beta'nın sağladığı extra güç,arkadaşlarının ölebileceğini düşünüp çaresizliğe kapılmak,Derek'in ölüm listesinin şifresi olup ölebileğini düşünmesi gibi gibi etkenler yüzünden kendini sorumlu hissedip evrimini hızlandırdı.Sürü meselesi ise Çakal,Banshee,Elektrik Kitsunesi süper zeka bir insan (Stiles) gücünü muhteşem öfkesinden alan kendi dönüştürdüğü beta vs. daha ne olsun ? Kimsenin hayal bile edemeyeceği çeşitlilikte bir sürü Scott'ın emrinde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PHO3N1X


    Söylediklerinde yanlışlıklar var düzelteyim.Talia Hale'in "True Alpha" olup olmadığı bilinmiyor kendisine "Shadow Wolf" deniliyor ayrıca onun dönüşümü kurt adamlar arasında bile nadir olan tam kurda dönüşüm o yüzden kendisine saygı duyuluyordu.Lycaon olayı tamamen farklı bir olay lanetten kaynaklanıyor ve serideki tek Lycaon'da Peter idi,Lycaon formunda bilinçsiz kalırsın,tamamen iç güdülerin ve öldürme isteğin tarafından kontrol edilirsin.Scott'în olayı ise tamamen farklı Deaton ilk kez True Alpha'dan bahsederken yalnızca kişiye bağlı olarak irade ve erdemle gelişen Alpha dedi.Scott gücünü ilk üvez ağacının küllerinden yapılan bariyeri kırınca kabullendi ve artık bir Alfa'yım dedi (Üvez ağacı küllerinden yapılan bariyeri kırabilen seride gördüğümüz ilk kurtadam.) ondan sonra gelişen olaylarla birlikte (Ağaç yüzünden gördükleri halisünasyonlar yüzünden gölgesinde Lycaon tarzı kurt görmesi,gücünü kontrol edememesi,sınıftayken gölgesinin dönüştüğünü görmesi vs.) kendi gücünden çekindi ve psikolojik olarak güçlerini bastırdı.Bununda sebebi "Arkadaşlarıma istemsizce zarar verebilirim." düşüncesiydi yani bir nevi evrimini,Alpha'lık yükselişini durdurdu.Durdurduğu evrimi,yükselen gücü tekrar başlattığı yer ise okuldaki mahzende hastalıktan mahsur kaldıkları bölüm oldu.Yine dostları uğruna çaresizlikten bir şeyler yapmaz ise her şeyin biteceğini anladı ve ilk defa Alpha görüşünü kullandı bunun sonucunda durdurduğu evrim başlamış oldu biz burada nasıl anladık bu olayı ? Scott'ın dişlerinden.. Hiç bir kurt adam'da görmediğimiz türde değişime uğradı dişleri.Gelelim Scott'ın ilk vicdan muharebesi yaptığı bölüme,kalbi durduğu bölümde gördüğü rüyalar Scott'ın hep düşündüğü şeylerdi.Yeri gelince ölüm ve yaşam arasında yapacağı seçimin her şeyi etkileyeceğini öğrendi,gerekirse arkadaşları uğruna,onları korumak adına öldürmesi gerektiğini öğrendi (Bkz:Son bölümde asker teslim olmasa ölecekti.) ve bir nevi kendi gücünü kabullendi bu yüzdende evrimi hızla devam ediyor.Evriminin olması gerektiğinden fazla hızlanmasının sebebini sıralarsak dolu;dönüştürdüğü Beta'nın sağladığı extra güç,arkadaşlarının ölebileceğini düşünüp çaresizliğe kapılmak,Derek'in ölüm listesinin şifresi olup ölebileğini düşünmesi gibi gibi etkenler yüzünden kendini sorumlu hissedip evrimini hızlandırdı.Sürü meselesi ise Çakal,Banshee,Elektrik Kitsunesi süper zeka bir insan (Stiles) gücünü muhteşem öfkesinden alan kendi dönüştürdüğü beta vs. daha ne olsun ? Kimsenin hayal bile edemeyeceği çeşitlilikte bir sürü Scott'ın emrinde.


    guzel yazmissin hoca eyvallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PHO3N1X


    Söylediklerinde yanlışlıklar var düzelteyim.Talia Hale'in "True Alpha" olup olmadığı bilinmiyor kendisine "Shadow Wolf" deniliyor ayrıca onun dönüşümü kurt adamlar arasında bile nadir olan tam kurda dönüşüm o yüzden kendisine saygı duyuluyordu.Lycaon olayı tamamen farklı bir olay lanetten kaynaklanıyor ve serideki tek Lycaon'da Peter idi,Lycaon formunda bilinçsiz kalırsın,tamamen iç güdülerin ve öldürme isteğin tarafından kontrol edilirsin.Scott'în olayı ise tamamen farklı Deaton ilk kez True Alpha'dan bahsederken yalnızca kişiye bağlı olarak irade ve erdemle gelişen Alpha dedi.Scott gücünü ilk üvez ağacının küllerinden yapılan bariyeri kırınca kabullendi ve artık bir Alfa'yım dedi (Üvez ağacı küllerinden yapılan bariyeri kırabilen seride gördüğümüz ilk kurtadam.) ondan sonra gelişen olaylarla birlikte (Ağaç yüzünden gördükleri halisünasyonlar yüzünden gölgesinde Lycaon tarzı kurt görmesi,gücünü kontrol edememesi,sınıftayken gölgesinin dönüştüğünü görmesi vs.) kendi gücünden çekindi ve psikolojik olarak güçlerini bastırdı.Bununda sebebi "Arkadaşlarıma istemsizce zarar verebilirim." düşüncesiydi yani bir nevi evrimini,Alpha'lık yükselişini durdurdu.Durdurduğu evrimi,yükselen gücü tekrar başlattığı yer ise okuldaki mahzende hastalıktan mahsur kaldıkları bölüm oldu.Yine dostları uğruna çaresizlikten bir şeyler yapmaz ise her şeyin biteceğini anladı ve ilk defa Alpha görüşünü kullandı bunun sonucunda durdurduğu evrim başlamış oldu biz burada nasıl anladık bu olayı ? Scott'ın dişlerinden.. Hiç bir kurt adam'da görmediğimiz türde değişime uğradı dişleri.Gelelim Scott'ın ilk vicdan muharebesi yaptığı bölüme,kalbi durduğu bölümde gördüğü rüyalar Scott'ın hep düşündüğü şeylerdi.Yeri gelince ölüm ve yaşam arasında yapacağı seçimin her şeyi etkileyeceğini öğrendi,gerekirse arkadaşları uğruna,onları korumak adına öldürmesi gerektiğini öğrendi (Bkz:Son bölümde asker teslim olmasa ölecekti.) ve bir nevi kendi gücünü kabullendi bu yüzdende evrimi hızla devam ediyor.Evriminin olması gerektiğinden fazla hızlanmasının sebebini sıralarsak dolu;dönüştürdüğü Beta'nın sağladığı extra güç,arkadaşlarının ölebileceğini düşünüp çaresizliğe kapılmak,Derek'in ölüm listesinin şifresi olup ölebileğini düşünmesi gibi gibi etkenler yüzünden kendini sorumlu hissedip evrimini hızlandırdı.Sürü meselesi ise Çakal,Banshee,Elektrik Kitsunesi süper zeka bir insan (Stiles) gücünü muhteşem öfkesinden alan kendi dönüştürdüğü beta vs. daha ne olsun ? Kimsenin hayal bile edemeyeceği çeşitlilikte bir sürü Scott'ın emrinde.


    Scott azcik korku salsa etrafa böyle gören korksa falan iyi olur adamı şamar oğlanına çevirdiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vigNerd


    quote:

    Orijinalden alıntı: PHO3N1X


    Söylediklerinde yanlışlıklar var düzelteyim.Talia Hale'in "True Alpha" olup olmadığı bilinmiyor kendisine "Shadow Wolf" deniliyor ayrıca onun dönüşümü kurt adamlar arasında bile nadir olan tam kurda dönüşüm o yüzden kendisine saygı duyuluyordu.Lycaon olayı tamamen farklı bir olay lanetten kaynaklanıyor ve serideki tek Lycaon'da Peter idi,Lycaon formunda bilinçsiz kalırsın,tamamen iç güdülerin ve öldürme isteğin tarafından kontrol edilirsin.Scott'în olayı ise tamamen farklı Deaton ilk kez True Alpha'dan bahsederken yalnızca kişiye bağlı olarak irade ve erdemle gelişen Alpha dedi.Scott gücünü ilk üvez ağacının küllerinden yapılan bariyeri kırınca kabullendi ve artık bir Alfa'yım dedi (Üvez ağacı küllerinden yapılan bariyeri kırabilen seride gördüğümüz ilk kurtadam.) ondan sonra gelişen olaylarla birlikte (Ağaç yüzünden gördükleri halisünasyonlar yüzünden gölgesinde Lycaon tarzı kurt görmesi,gücünü kontrol edememesi,sınıftayken gölgesinin dönüştüğünü görmesi vs.) kendi gücünden çekindi ve psikolojik olarak güçlerini bastırdı.Bununda sebebi "Arkadaşlarıma istemsizce zarar verebilirim." düşüncesiydi yani bir nevi evrimini,Alpha'lık yükselişini durdurdu.Durdurduğu evrimi,yükselen gücü tekrar başlattığı yer ise okuldaki mahzende hastalıktan mahsur kaldıkları bölüm oldu.Yine dostları uğruna çaresizlikten bir şeyler yapmaz ise her şeyin biteceğini anladı ve ilk defa Alpha görüşünü kullandı bunun sonucunda durdurduğu evrim başlamış oldu biz burada nasıl anladık bu olayı ? Scott'ın dişlerinden.. Hiç bir kurt adam'da görmediğimiz türde değişime uğradı dişleri.Gelelim Scott'ın ilk vicdan muharebesi yaptığı bölüme,kalbi durduğu bölümde gördüğü rüyalar Scott'ın hep düşündüğü şeylerdi.Yeri gelince ölüm ve yaşam arasında yapacağı seçimin her şeyi etkileyeceğini öğrendi,gerekirse arkadaşları uğruna,onları korumak adına öldürmesi gerektiğini öğrendi (Bkz:Son bölümde asker teslim olmasa ölecekti.) ve bir nevi kendi gücünü kabullendi bu yüzdende evrimi hızla devam ediyor.Evriminin olması gerektiğinden fazla hızlanmasının sebebini sıralarsak dolu;dönüştürdüğü Beta'nın sağladığı extra güç,arkadaşlarının ölebileceğini düşünüp çaresizliğe kapılmak,Derek'in ölüm listesinin şifresi olup ölebileğini düşünmesi gibi gibi etkenler yüzünden kendini sorumlu hissedip evrimini hızlandırdı.Sürü meselesi ise Çakal,Banshee,Elektrik Kitsunesi süper zeka bir insan (Stiles) gücünü muhteşem öfkesinden alan kendi dönüştürdüğü beta vs. daha ne olsun ? Kimsenin hayal bile edemeyeceği çeşitlilikte bir sürü Scott'ın emrinde.


    Scott azcik korku salsa etrafa böyle gören korksa falan iyi olur adamı şamar oğlanına çevirdiler.

    oda dogru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • PHO3N1X kullanıcısına yanıt
    Güzel yazmışsın ama hepsi bitişik olmuş okunurken zorlandım.


    Yalnız Scottın bence Lycoan olmaz gibi olursada kontrolünü kaybeder bu iş senaryoda biter diyim. Belki sezon finalinde gösteririler ama onun dışında zor gibi Tali hale durumu farklı bir durum aslında O direk kurda dönüşüyor aynı True Blooddaki gibi.Peterın durumu daha farklı o direk amacı eski halinden daha güçlü olmak aslında onun amacı biraz daha farklı yoksa Alpha olmak o kadar zor değil bildiğim kadarıyla Satumide bir Alpha ondanda alabilir eski gücünü.

    Ama Scottan istiyor özellikle belki Ondaki gücü farketti ve bu sayede onunkini istiyor olabilir.Belki Lycoandan daha güçlü bir şeye dönüşür bilemicez Scottın durumu çok farklı Peterda ısrarla istediğine göre.Bunu dizide gösterirlermi bilinmez bunu izleyip görücez tamamen hikayeyle alakalı diyebilirim.





  • Korku salması yakındır,sadece bize düşen o bölümler gelene dek sabretmek.

    Rica ederim.

    Bitişik yazmamın sebebi yazıların kesime uğramaması,yani ard arda gelen cümleler kullandığım için kesemezdim.Ayrıca noktalama işaretlerininde doğruluğu için ayrı bir kontrol yaptım,yorduysam kusura bakmayın.


    Bilmeyen arkadaşlar için resmi bir bilgilendirme yapayım.Final bölümü,yani 12'ci bölüm 1 saat 15 dakika uzunluğunda olacak (75 DK).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHO3N1X -- 30 Ağustos 2014; 1:05:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PHO3N1X


    Korku salması yakındır,sadece bize düşen o bölümler gelene dek sabretmek.

    Rica ederim.

    Bitişik yazmamın sebebi yazıların kesime uğramaması,yani ard arda gelen cümleler kullandığım için kesemezdim.Ayrıca noktalama işaretlerininde doğruluğu için ayrı bir kontrol yaptım,yorduysam kusura bakmayın.


    Bilmeyen arkadaşlar için resmi bir bilgilendirme yapayım.Final bölümü,yani 12'ci bölüm 1 saat 15 dakika uzunluğunda olacak (75 DK).

    Hocam bu sezon sadece 12 bölüm mü olacak?Geçen sezon gibi 24 bölüm değil mi?




  • 12 bölüm olacak,son bölüm ise 1 saat 15 dakika uzunluğunda olacak.(75 DK) 5 sezon ise son sezon olabilir ve 20 bölümden oluşacakmış.
  • Yahu bu Lydia ne berbat rol yapıyor ya hep aynı o şaşırmış surat hiç farklı bir suratı yok hep aynı hep aynı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciclista

    Yahu bu Lydia ne berbat rol yapıyor ya hep aynı o şaşırmış surat hiç farklı bir suratı yok hep aynı hep aynı.

    Deme öyle bir sookie değil ama gideri var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pro-Pessimistic

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ciclista

    Yahu bu Lydia ne berbat rol yapıyor ya hep aynı o şaşırmış surat hiç farklı bir suratı yok hep aynı hep aynı.

    Deme öyle bir sookie değil ama gideri var

    Biraz sert çıkış yapmış olabilirim ama cidden yani bir ilginç.Sookie kimse olamaz ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciclista


    quote:

    Orijinalden alıntı: Pro-Pessimistic

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ciclista

    Yahu bu Lydia ne berbat rol yapıyor ya hep aynı o şaşırmış surat hiç farklı bir suratı yok hep aynı hep aynı.

    Deme öyle bir sookie değil ama gideri var

    Biraz sert çıkış yapmış olabilirim ama cidden yani bir ilginç.Sookie kimse olamaz ya.

    Ya o kadina bitiyorum desem abartirmiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pro-Pessimistic


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ciclista


    quote:

    Orijinalden alıntı: Pro-Pessimistic

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ciclista

    Yahu bu Lydia ne berbat rol yapıyor ya hep aynı o şaşırmış surat hiç farklı bir suratı yok hep aynı hep aynı.

    Deme öyle bir sookie değil ama gideri var

    Biraz sert çıkış yapmış olabilirim ama cidden yani bir ilginç.Sookie kimse olamaz ya.

    Ya o kadina bitiyorum desem abartirmiyim

    Yoo hiç de abartmazsın, bence çok datlu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 1 Eylül 2014; 13:50:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İzlemeyin beyler Scott yine dayak yiyor

  • lSadece dayak yese iyi berkserker olcak herralde abi true alpha bukadar gucsuz olmamaliydi en azinfan kateyi dovebilirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vigNerd

    İzlemeyin beyler Scott yine dayak yiyor

    Vay arkadaş bu çocuk kimseyimi dövmeyecek yav

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri bana bu beyinsiz neden dönüşmeden dövüşüyor açıklayabilir mi? Dönüşünce full gücünde oluyorsun arkadaş, nedir bu ısrar
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.