Şimdi Ara

TED üniversitesi matematik bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sınava ilk girişimde pek başaralı olamadım, bir umutla mezuna kaldım ve aile hastalıklarından ötürü ölü bir sene geçirdim, bunun eşliğinde ted matematiğe girdim arkadaşlar. hocaların neredeyse hepsi lisans, master gibi eğitimlerini odtü, bilkent veya yurt dışı eğitimi alarak bitirmiş, bende buna güvenerek yazdım zaten. okul veya bölüm hakkında bilgisi olanlar rica etsem yazabilir mi? çok teşekkürler



  • En yeni Matematik Bölümlerinden birisidir.
    Ankara'da çok daha iyileri vardı.
  • Arkadaşlar dönem sonundan yazıyorum, okulu bıraktım. Hacettepe veya Ankara üniveristesine yatay geçiş yapıp, belkide tamamen bırakıp bu sene yks sınavına tekrar hazırlanmaya karar verdim. Ted herkese göre değilmiş. Eğer düşünen varsa, konuşmak isterlerse buradayım. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam merhabalar memnuniyetsizliginiz ortam ile mi alakali yoksa eğitim ile mi ? Hem mobilden giriyorum hem de forum kullanimina yabanciyim da kusura bakmayin. Mumkunse sebeplerini buraya ya da ozelse mesaj olarak atabilir misiniz tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trytodevelop kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Hocam ben sanıyordum ki, eğitim aldığın öğretim görevlileri sana kaliteli, daha iyi bir eğitim sunacak. Sınıfın az kişilerden oluşması eşliğinde de sağlam bir matematik lisans eğitimi olacağını düşünüyordum. Öyle değilmiş. Hocaların ODTÜ'den lisans, yurtdışı master yapmasi, size hocanın derste anlattığı şeyin kitapta yazılanlardan öteye geçmemesi, aynı zamanda bu okulun özel okul olması can sıktı. Arkadaşım var ilk dönem fark etmemiş bile, tüm şeyleri not almış, kitapla karşılaştırdiginda bire bir aynısı olduğunu fark edince dumur olmamak önemli değil.

    Peki ne öğrendik?
    Türkiye'de hocaların geçmişinin kaliteli düzeyde okullardan geçmesi, size çok da bir şey katmayabiliyor. Bunun eşliğinde okulun özel okul olması ve yine pandemi dönemine denk gelmemiz, eğitimin uzaktan olması. Değmiyor. Bu arada Ted Matematik bölümü çok taze bir bölüm, yeni açıldı. Bana söylediklerinde önemsememistim ama mezun vermemiş bir okul bölümüne, okula yerleşmek kadar kötü bir şey yok. Okulun ilk dönemlerde üstüne binen sorumluluk çok artıyor ve bu lisans eğitimine çok fazla yansıyabiliyor.

    Bunların dışında okulun konumu bir harika, kolej metrosunu özleyeceğim, kolejden çıkıp tunaliya yürümeyi, kafa dağıtmayı, resim çekmeyi de.. pandemi dönemine denk gelmeseydi, belki devam edebilirdim diyebiliyorum ama şu an, ihtimaller yumağı. A bu arada okul gerçekten küçük, 1 dönem içinde o kadar geniş bir çevre yaptım ki, hazırlıktan, son sınıflara.. cafe break var, okul cafesi, her oturduğumda çok nadir yalnız kaldım.

    Devlet okulları ile kıyaslandığında elbette özel olması nedeniyle çok fazla artısı var, ama dediğim gibi çok pahalı. İlk dönem 1 elmaya 8 lira verdim mesela, hala unutmuyorum. 20 lira gidiyordu benim, öğlen yemeğini okulda yersem. Ama okulun yeri iyi olduğundan, dışarıda da çok fazla seçenek yok değil. Başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Slokend S kullanıcısına yanıt
    Zaman ayırdığınız için teşekkürler. Ben de 70k gibi bir suralamal gelirse vasat bir bilgisayar muh. bilumu secmek yerine matematik bolumu secmek daha mantikli olur diyerektrn bolum arastirmalarina basladim. Hacettepe veya Ankara'ya gecis yapma niyetiniz oldugunu belirtmissiniz. Oralardan tanidiklariniz var mi, memnunlar midir. Siz eger gecerseniz kariyer planiniz nelerdir. Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene ODTÜ için çalışıyorum ben, Hacettepe'de arkadaşlarım çok fazla, ama okulu umursamayan tipler.. kişisel gelişim, gelecek hakkında arzulanan şeylerin temelini oluşturuyor. Kişisel gelişimi yeterli noktaya çıkaran en önemli neden ise çevre. Kaliteli bir okula gidin efendim. Bilkent ODTÜ..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeditepe ve Bahcesehir icin yorumlarıniz nelerdir. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.