Şimdi Ara

Tecnopat formunun kullanıcılarına yönelik sadistike hareketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilmiyorum bu konuyu burada paylaşmak ne kadar doğru.2 senedir o siteye üyeydim ama pek aktif olmadığımdan merak ettiğim kişisel çözümler için ara ara girip kontrol ediyordum.Bu sıralar biraz fazla vakit geçirdiğim için kullanıcılar arasında ego savaşları ve de yöneticilerinin açtığınız konuları kendilerine göre editleyip paylaşıma sunması veya konuyu farklı yerlere taşıyıp paylaşması sizin özgür iradenizin önüne geçip ahlaki boyutta erdem kaybına sürüklemelerini sadistlik olarak nitelendiriyorum.Donanımhaber formunda da sürekli yorum yapar konu paylaşırım ama buradaki insana verilen değeri başka hiçbir forumda göremedim.Artık sadece buradayım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ako33 -- 16 Aralık 2021; 13:58:30 >



  • Ben bundan beş ay önce o forumu bıraktım. Oraya girmemin tek sebebi, forumun "düzenli" olması ve imla kurallarına uyulmasıydı. Bu şekilde Türkçem bir şekilde gelişti. Fakat, o forumun yaş ortalamasının 11.5 olması, yöneticilerin LoL oynamak dışında pek de bir şey yapmaması, FETÖ'cülerin olması (ciddiyim) ve yöneticilerin kız arkadaşlarının yanlışlarını dile getirmenin ceza yeme sebebi olmasından dolayı o foruma girmeyi bıraktım.

  • Benim anlamadığım normal bir paylaşımın ardından yönetici veya moderatörün ufak dokunuşlarla tekrar edit yapmaları ve öyle paylaşmaları.Yok ben gerizekalıyım da adamlar benim konu başlığını düzeltip tekrar paylaşıma açıyor bu ne demek ya.Hani ben normal paylaşım yapamadıktan sonra editleye editleye en son konu dışı/off topice taşıyorlar.Ayreten işlerine nasıl geliyorsa o şekilde müdahele ediliyor.Oradaki yöneticilerin ve moderatörlerin 24 saat bilgisayar başında oturan sadist insanlar olduğunu düşünüyorum.

  • Benim de yorumlarıma aynısını yapıyorlardı. Hatta bir yorumda bunlara tamamen destek olan markaların bir kısmının eleştirisini yaptığımda yorumumu değiştirmişlerdi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.