Şimdi Ara

Tecili Bozdursam ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İçinde bulunduğumuz mayıs ayı çıktıktan sonra yani 2 tertipler gittikten sonra tecilimi bozdurmak istiyorum.Acaba ne zaman askere giderim? Ağustos yani 3 tertip istiyorum ama,tecilini bozduranları direkt 4 tertip kasım ayına atıyorlar diye bi söylenti var ???



  • Ağustos biraz zor olur en erken kasım'da gidersin diye düşünüyorum.
  • 3 tertip gitmek istiyorsan bir an önce tecilini bozdur. Zaten istesende bu saatten sonra 2 lerle gidemezsin. Vakit kaybedip direk 4 tertip olma. Gerçi o zamanda 3 gitmek için erken sevk dilekçesi yazabilirsin.
  • Hemen bozdur hemen alırlar seni.doğum tarihini blimiyorum fakat ama vakit kaybetme.ben ünide kaldım tecilim vardı gittim şubeye ve 2 gün sonra gidersin ya da seneye gidersin dediler bende hemen karar verip başvurdum.Dumur bir durumda işyerine haber verdim aileme şaşırdılar ve ayın 27,02,2009 da hatay a düştüm.

    ALLAH herkesin gönlüne göre versin.
  • Selam arkadaşlar. Askerliğimi tecil ettirdim ama şartlar gereği acilen askere gitmek istiorum bi çok araştırma yaptım prosodürler ve sölentiler yasal açıklamalar derken baya bi kafam karıştı daha doğrusu pek bişi anlamadım desem yeridir.

    86 doğumluyum nüfusum izmir konak'a kayıtlı askerliğimi 31.12.2009 tarhine kadar tecil ettirmiştim. şu an acilen askere gitmek istiyorum yapmam gerekenler nelerdir ve mayısın 2. dönemini yakalayabilirmiyim yani 10 temmuza kadar gidebilirmiyim acaba?

    Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.