Şimdi Ara

Teamweaver Sabit id ve şifre

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TW de sabit şifre ve id alma imkanım varmı beni bilgilendirebilir misinizi şuan bir oturum açık ve aynı id yi veriyor ama mavi yerde sürekli şifre değişiyor reset attığımda oturum açtığım şifre ile kendi pcme dışarıdan bağlana bilirmiyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SefaYrtsvr

    TW de sabit şifre ve id alma imkanım varmı beni bilgilendirebilir misinizi şuan bir oturum açık ve aynı id yi veriyor ama mavi yerde sürekli şifre değişiyor reset attığımda oturum açtığım şifre ile kendi pcme dışarıdan bağlana bilirmiyim?


    sizin id ve şifreniz kısmında,şifrenin üzerine gelip sağ tıkladıktan sonra kullanıcı tanımlı şifre belirleye bastıktan sonra sürekli geçerli olacak bi şifre koyabilirsiniz.id niz değişmeyecektir.bu şekilde başka bir bilgisayardan kendi bilgisayarınıza şifrenizle bağlanabilirsiniz.
  • Sabit olmasini istediginiz bilgisayara aşagida linkini vermiş oldugum dosyayi kurun;

    http://www.teamviewer.com/download/TeamViewer_Host_Setup.exe

    Yönetim bilgisayari olan yani uzaktaki bilgisayari kontrol edecek bilgisayara ise bunu kurun;

    http://www.teamviewer.com/link/?url=674546

    Yüklemlerden sonra her iki bilgisayarin ayarlarindan şifreyi sabit yapabilirsiniz. Uzaktan yönetilmek istenen bilgisayar otomatik olarak sabit bir ID numarasina sahip oluyor ve bu sabit ID ve belirlediginiz şifre ile uzaktan erişebilirsinizi her zaman... (bilgisayari acip kapatmaniz sabit ID etkilemez.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.