Şimdi Ara

Team Fortress 2 Organizasyonları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle bu konu sadece nabız yoklama ve katılacak tahmini takım sayısını belirlemek için açıldı. Kayıt aşaması daha sonra yapılacak.
    Resimlerden dolayı yanlış anlaşılma olmuş , turnuva belirli bir mekanda değil , bildiğiniz normal turnuvalar gibi olacaktır. Herkes kendi evinden katılabilecektir.

    Team Fortress 2'yi çıktığından bu yana dek büyük bir hevesle oynamakta ve Türkiye’de TF2’nin gelişmesi için bir çok çalışmalarda bulunan birisiyim. TF2'de edindiğim arkadaşlarımla oyunumuzun Türkiye'de gelişmesi için oldukça çaba gösterdik. İlk ciddi klanların kurulması gibi güzel olaylara vesile olduk. Şimdi ise gelinen nokta bizim amaçladığımız hedefe çok uzak ve bu bizi üzmekte. Uzun zamandır aklımda kurduğum fikirleri sizlere sunmak istiyorum. Düşüncemi hayata geçirmek için arkadaşlarımın yardımlarıyla yetkililer ile görüşmeye başladım. Bu fikirleri yavaş yavaş hayata geçirmeye çalışacağız.

    Öncelikle 2on2 Scout Turnuvası yaparak başlayacağız. Takip edenler bilirler , ETF2L’de bunun bir örneği yapıldı ve gayet de eğlenceli geçti. Hatta final maçında 150’ye yakın seyirciyle kıyasıya bir maç yapıldı.

    Bu turnuvanın yapımında yardım almak için bazı arkadaşlarımla görüştüğümü söylemiştim. THG Oyun yayın sorumlusu Talha Turhal ile görüştüm.Talha Turhal , yani TF2'den tanıdığınız adı ile Nizam Paşa , daha önce bir çok oyun turnuvası düzenledi. THG Oyun'un büyükmekte olan potansiyeli ve bizim gibi insanların çalışmalarıyla ortaya çok güzel bir organizasyon serisi çıkabilir. Nizam Paşa'nın düzenlemiş olduğu Lan Party’lerde verdiği hediyeleri bir kısmını 2on2 Scout Turnuvasında vermeyi düşünüyoruz. Fakat öncelikle böyle organizasyonlara katılacak kişilerin sayısını öğrenmemiz ve gerekli yerlere bildirmemiz gerekiyor. ( 2on2 turnuva yapacağımızdan 32 takımdan 64 kişinin katılmasını bekliyoruz. )

    Bizim gibi bu oyuna hayatının belli bir bölümünü ayırmış kişiler koşturmazsa ya da taşın altına elini koymazsa TF2 gibi yarışmacı bir karaktere sahip bir oyunun yok olması içten bile değil.

    Aşağıdaki linklerden Talha Turhal arkadaşımızın düzenlediği birkaç Lan Party’nin resimlerine , bilgilerine,sponsorlara ve dağıtılan ödüllere ulaşabilirsiniz.

    http://oyun.thgtr.com/haber/oyun/2-total-war-turkiye-ankara-gunu-icin-hersey-hazir

    http://www.totalwar-turkiye.com/2-total-war-turkiye-ankara-gunu-gorselleri-ve-yasananlar

    http://forum.paticik.com/read.php?26,4394480

    Düzenlenen ilk Lan Party’nin gazetede çıkmış haberi :

     Team Fortress 2 Organizasyonları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleury -- 24 Mart 2010; 15:38:15 >







  • Güzel bi çalışma fakat kaç kişi katılır ki? Sonuçta belkide çoğu kişi oyunu sadece stres atmak için oynuyor. Scout turnuvalarına eminim çok sağlam arkadaşlar gelecektir.
  • Slm arkadaşım bende büyük bir tf2 hayranıyım benimde kafamda bu tür çalşmalar yapmak vardı. Ben sana her türlü konuda elimden geldğince destek olmaya hazırım.
  • Beyler Ben aylar once TF2 uyelik aldım ama aylar sonra uyeligime bir gireyim dedimki Bir baktım This Steam account Has ben Disabled. dedi bende cok sasırdım NE hile kullanırdım nede kufur ederdim Durduk yere neden boyle oldu anlamadım Uyeligim Banlanmış yanlıslıkmı oldu aacaba anlamadım bilen birisi varsa yardım edebilirmi cok sevinirim 30 Tl boşamı gitti .....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.