Şimdi Ara

Team Devias Oyuncularını Arıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanerdk

    quote:

    Orijinalden alıntı: an4cond4

    quote:

    Orijinalden alıntı: sanerdk

    Çok komik ya, takımı kapat TS'yi ben vereyim falan yazmış birisi. Sanki sadece ts veriyoruz takıma sonra oldu bitti.

    Takım açıldığı gibi gaming house'a yerleştirip antremanlara başlatıcaktık değil mi takımı? Şu an profesyonel takımlara bak istersen yeni kurulduklarında neler sağladıklarınıa falan.

    Gerçi DH'ye açmam hata olmuş konuyu (Başarı kazandığı taktirde)! yazmama rağmen hala anlamayıp takıma sadece ts sunucusu falan sağlayacağımı düşünen var. Bir başarıya ulaşırsa zaten ekipman, rp, bootcamp gibi şeyler sağlanır o takıma.

    Bu arada bu bölümde de ilk defa takılmadığım için dalga geçmeye çalışan arkadaşlarımızın liglerini de az çok biliyorum. Tr'de Gold-Plat adamların, ahaha takım kuruyor taşlayın diye konuya dalması komik olmuş.

    Üslubum için kusura bakmayın artık, hakedene hakettiği cevabı vermek lazım. Sonuçta biz de insanız, bu troll yazıları yazanlarda. Gidin siz nooblar yüzünden yükselemiyoruz hep kaybediyorum konuları açın.

    Edit: Katılmak isteyen formu doldurup yollarsa daha iyi olur arkadaşlar, daha çok bilgi ediniriz gelmek isteyen arkadaşlar hakkında.

    Sen türkiyede challenger, westte en az dia3 adamı takıma çağırcaksan en azından sponsor bulman,ekipman sağlaman vs. gerekiyor. Kimse evi kurda bizi çağır diye beklemiyor. Sen iyi birisini takıma çağırcaksan farklı birşey sunman lazımki admalar gelsin, yoksa binlerce takım var piyasada.

    Böyle şeyleri vermeyeceğimi söylemişim gibi yazıyorsunuz hala, bir probleminiz mi var sizin? Bu arada ekipman sağlama işlerinden falan gram haberin yok sanırım senin, bunun için kontratlar imzalamak gerekiyor, nedenini de söyleyeyim sana. Takımına yeni gelen bir oyuncuya hiç bir şey imzalatmazsan ekipmanları alıp direk çıkabilir takımdan, karşılığında da yapabileceğin hiç bir şey yok yani. Ekipman sağlayan takımlara bak hepsi imzalatıyor, bunda yanlış veya garip bişey de yok. Demek istediğim böyle bir şeyi yapacaksam takımıma gelen oyuncuların takım için iyi, uyumlu falan olması lazım ki performans eksikliği yaşamayalım boş yere.

    Anlamıyorum yani hala takıma hiçbir şey vermiyecekmişim gibi konuşuyorsunuz, yazıların sadece ilk satırını okuduğunuzu falan düşünüyorum artık. Bold yapıp düzgünce yazayım belki anlayabilirsiniz. "Düzgün oyuncularla, uyumlu bir kadro kurulduğunda bunlar sağlanacak." Öyle bir yazıyorsunuz ki takıma gelen beleş ekipman almaya gelecek gibi, öyle adamı ne yapalım takımda.

    Dostum sen takma bu lowları sataşacak yer arıyorlar. Başarılar takımında.




  • Başarılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold 5 'im gelebilirim ama bazı şartlarım var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • formu doldurdum.
    talebinizi karşılayacagını tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.