Şimdi Ara

Tayyip Erdoğan' ın yeni reklam filmi. Reklam böyle yapılır... #Zümrüdü Anka (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    En sevdiğim konudan yazıyorsun ciğerini biliyorsun gel Tekirdağ 'a gezdireyim seni yüzde 99 'u 2013 'te büyük şehir olmuş olan bir il ve büyükşehir olduktan sonra belediyeye 5000 ve üstü insan alındı alınanları açık açık söylüyorum yüzde 99 'a kadar kişi chp 'li arkası yakını dayısı meclis üyesi akrabası var diye alındı, biri chp 'li değil biliyorum arkadaş olduk kendisi ile akp 'li de değil yani benden sanma amaaa chp belediyesinde işini iyi biliyor diye almışlar ve bunların dışındaki iş bilen bilmeyen bir dünya insanı chp ye alıyorlar neden torpilden sen nasıl akp den yakınıyorsan bende chp den yakınıyorum yani al birini vur ötekine şimdi sana sorarım chp burada bunu yapıyorken akp de orada yapıyorken bana sebepe söylesene iyi ya da chp ya da mhp 'yi iktidar yapmam için bana tek bir sebep söylesene o yüzden sistem oturmuş a yı getirsem aynısını yapacak b yi getirsem aynısını o yüzden bana chp mhp deme akp otursun oturduğu yer de.. Ha bana yararı oluyor mu iş için yok bende iş talep etmedim kendilerinden o yüzden sistem nasıl işliyorsa işlesin ha diyeceksin torpil olmayan bir devlet olsun diyorsan o zaman derim ki bu kafalar değişmediği sürece daha çok bekleriz..

    Gelelim devlet 'e futbol kulüpleri para kazanmak için değil başarı için kulüp olurlar önce ülkelerini temsil etmek sonra da takımlarını temsil etmek için bir topluluğun bir araya gelip bir ismi marka yapıp senin benim gönlümü fethetmek için var olan şeylerdir, gelelim diyeceksin nasıl para kazanmıyor aç bak kulüplerin borçlarını örneklerden biri gs fb bjk psg ve milan daha bir sürü sayabilirim Dünya 'da iki üç tane kulüp kar yapıyor madrid ve barcelona gibi takımlar gelelim bunlardan ilk 10 a giren psg ye psg de o kadar çok başarı var ki o kadar çok dünya 'nın en iyi oyuncuları var ki ama ne hikmetse fifa 'da kararı açıklanması bekleneen kulüpler arasında bekliyor hani bu kulüp para kazanıyor desene bana..

    Gelelim yine devlet 'e, devlet stratejik kurumlar aselsan tai tei tübitak milli araç aş. gibi önemli savunma sanayi gibi şirketleri kendi bünyesinde tutar var işletir para verir kurtarır denetler, gelelim diğerlerine misal özelleştirilen fabrikalar konusu işte devlet onları işletmez para vermez desteklemez napar sadece denetler ülkemiz artık üretmek üzerine değil denetleme üzerine bir devlet sistemini oturtuyor tabi üretmek derken burada hiçbir şey anlamı çıkmasın algı yapmayın üretmek derken milli araç uydu 5g teknolojisi uzay araştırmaları bilim yıp nükleer yazılım üzerine üretim yapar ama diğer şeyler için denetler ülkemizdeki devlet Dünya 'daki ülkeler gibi bu sisteme geçmeli bunu anlatamıyoruz sizlere..

    Sizin bildiğiniz sadece sattı sattı sattı algısı..

    Kim mutlu olayına gelince herkes kendine bakarak ülke kötü derse bir adım ileri gidemez keşke herkes kendine sorsa ben neden mutsuzum neden kendime vasıf katmıyorum neden aranan eleman ya da mühendis ya da kişi ya da patron olmuyorum, neden kılımı kıpırdatmıyorum diyebilse ayağa kalkıp silkeleyecek kendini ama işte anladın herhalde..

    Bebekler de böyledir ama onlar için doğal Dünya 'ya geldikleri için Dünya 'dan bir haber oldukları için anne ile baba ile etrafındakiler ile hayatı öğrenirler ve ağlaya ağlaya dertlerini anlatırlar çünküüüüüü konuşmayı bilmezler dil eğitimi bilmezler bu yüzden ağlarlar işte ama bizler bebek değiliz artık ağlayarakta kimse bize biberon emzik vermez çünkü o yaşları geçtik bu yüzden de o yaşlardan bu yaşlara kadar kendimize bir dil bir vasıf bir meslek bir sıfat bir amaç bir değer katamamışsak kusura bakma da ağlamak çözüm olmayacak.. Genel olarak buna kendimde dahil olarak yazıyorum..

    Alıntıları Göster
    bak kardeşim futbol klüpleri gayet para kazanır ticarethanedir.Yoksa gidip genç oyunculara ne yatırım yaparlar ne de sponsor alırlar.Ne Avrupa Liglerinden para alırlar nede TV gelirlerinden.Ne yönetim kurulu ne finans yönetimi olur.Sadece saydığın klüpler astronomik rakamlar kazanırken diğerleri o kadar kazanmayabilir.Konumuzun bunla bir alakası yok benzetmende bana göre yanlış devlet millet ilişkisi ile alakası yok.Konumuzu dağıtmayalım.

    Senin yazdıkların doğruysa o da ayrı içeler acısı bir durum benim anlattığımdan bir farkı yok.Sende bu ülkede emekle bir yere gelmenin çok zor olduğunu iyi biliyorsun.Ben ne ağlıyorum ne de dünyada bir haberim.Yurtdışında da yaşadım oradaki hayatıda gördüm.Bu sebeple çok rahat yaşam kalitesini kıyaslayabilirim.Şikayetlerimizi dile getirmek ne zaman ağlamak oldu?Ortada bariz gerçekler var ve bunları dile getiriyoruz sadece.Daha geçen Başbakanın tabiri ile eğer soru sormuyorsanız umudunuz yoktur dedi :))

    denetleme sistemine dönmek samanı bile yurtdışından almak mıdır?Sadece savunmak için savunuyorsun.Hiç bu neden böyle demiyorsun?Küçük bir Arabistan kuruluyor resmen Türkiye Cumhyriyetinde.Parsel parsel Araplara satılıyor.Biz birşey üretemeyiz bu gidişle anca montajlarız Vestel gibi.Lego gibi her parçayı ayrı ülkeden temin edip montajlarız.Tarım ve Hayvancılık ülkesi olarak samanı ve büyükbaşı ithal etmemiz ne kadar acı biri durum haberin var mı?Yıllardır AKP yönetiyor bir salda bakalım diğerleri ne yapacak ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 20 Haziran 2018; 13:44:14 >




  • bdeniz1997 B kullanıcısına yanıt
    👌👍🤝👏👏👏👏👏

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar 1 Lira olursa oyum reise ama 5 lira Kusura bakmayın benim maaşımı 5'e bölene oy yok



    bu arada videoyu izlemedim izlemeyecegımde. aynı şeyler saçmalanıp duruyor gerek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aMiraL*

    Bu devirde at mi kaldı? Bu kadar mı geri kafalisiniz? Lafa geldi mi millet uzaya çıktı dersiniz işinize gelmeyince ata binemiyor diye kendi dünyanizda muhalif yaptık sanirsiniz. 5 kisi de beğenmiş üstelik bu yorumu. Ağlanacak halinize gülüyorsunuz. Acınacak haldesiniz.

    Alıntıları Göster
    bu devirde at mı kaldı diyen arkadaş reklam filmini izle önce atları orada izle birde




  • Animasyon olmamış be ama müzik ses kurgu güzel onun dışında hitler selamı ile bitmesi , gelecek değil geçmiş vaad etmesi yani osmanlı tamam ecdad ama bir kısım batmasını kabullenemiyor. Artık önümüze geleceğe bakmamız lazım. Yani osmanlıdan kalan diğer milletlerin devletleri balkanlarda , ortadoğuda , Kuzey Afrikada hiçbiri osöanlı günleri aramıyor. Ayrıca önemli padişah isimleri verilirken Atatürk ismide geçmemiş sadece kurtuluş mücadelesi... bu bana şu sorunsalı hatırlatıyor.

    İstanbulu kim feth etti? -Fatih

    Kurtuluş savaşını kim kazandı? - Milletin duası ....

    Vefa denen birşey var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sonda Erdoğan elini yukarı kaldırıyor Anka Kuşu elinin üstünden geçiyor orda gülesim geliyor
  • Reklam saçma ve o kanatlarinda ateş cikan kuşmu neyse artik animasyonu cok amator ve kotu tabi pc basinda tiwit atmaya benzemiyor bu isler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olmuş. Böyle reklamları MHP den de bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan1216

    Kimse kusura bakmasin gelecegimizi bir reklama satmayiz gelecegimizi birilerinin hirsi icin hebs edemeyiz . Boyle alttan subliminal seslerle hic kimse oyunu vermez . Bosu bosuna reklama emek vermisler . Esnaf ac anka kusu kimseye huzur getirmiyor .
    tabi canım siz anca milletvekili satarsınız geleceğinizi satmazsınız




  • Reklam çıkınca hep aklıma bu görüntü geliyor

    Tayyip Erdoğan' ın yeni reklam filmi. Reklam böyle yapılır...  #Zümrüdü Anka
  • vaypcnet kullanıcısına yanıt
    ''Dinlemeyen duymaz , bakmayan görmez'' ama ne yazık ki bilmeyenler yorum yapmaması gerekirken yapar işte sıkıntıda burda başlıyor ne yazık ki.
  • shankssan kullanıcısına yanıt
    Hadi velev ki böyle diyelim. Neden yargılamıyorsunuz onları? Adam hayvana tecavüz eder serbest bırakılır, kadına şiddet uygular serbest bırakılır. Tecavüzcüsü, taksicisi tacizci çıkar.. Neden bir şey yapamıyorsunuz bunlara? Hadi onu bunu geçtim, 2 kere hayvan hakları yasasını reddedenler kimler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sultan Alparslan Anadolu'nun kapılarını Türklere açtı - Reis yol yabdı

    Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethetti - Reis köbrü yabdı

    Gazi Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyeti kurdu - Reis tünel yabdı



    Bunları ben demiyorum reklam filminde geçiyor bunlar sen tutup da sultan Alparslan ile Fatih Sultan Mehmet ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile reisi karşılaşmaya kalkarsan komik duruma düşersin



    Patates ve soğan ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Hastaneler hasta garantili değil, Müşteri garantili yaa, yolmalık müşteri.
  • Aslinda istemeden agzinizla itiraf etmissiniz,"REKLAMI IYI YAPIYOR".

    Zumrudu ankanin oldugu hikayeler gibi "MASAL ANLATIYOR HAYAL SATIYOR".

    Tavsiyem kendinizi sikayet etmeniz.

    Iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muazzam bir reklam filmi.



    Hemen oyumu akp ye vereceğim.





    Kafam rahat. Oh.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaypcnet

    Her zamanki gibi yine Ak parti yapmış , diğerleri bir şey vaad etmiyor , varsa yoksa reis düşmanlığı.
    Aday vaatleri içinde en çok tuttuğum uzaya giden ateşli güvercin. Sırf bu yüzden reise oy vercem. Yalnız, benzinli olmasın güvercin. Benzin fiyatları malum. Bor yaksın mesela.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmedim yeni seçim videosunu, film tadında yapmışlar iyi güzelde, ne bir vaad var, ne bir geleceğe dönük bir şey var, Osmanlı Padişahlarının ve Atatürk'ün başarısından bahsedilmiş, niye oy vermemiz gerektiğinden bahsedilmemiş. Ancak tanıtım filmi olur bu reklamdan, seçim videosu olmaz.
  • cehapeliler kudurduğuna göre on numara beş yıldız olmuştur.
  • Atatürk ün adı geçmese de alıntı yaptığı için sorun yok. Sorun şu ki islam öncesi Türk liderlerinden bahsedilmemiş. Papaya diz çöktüren atilla yok bilge kağan yok.
    Tarih bazlı bir reklam uzun da tutulmuş ama büyük 2 isim es geçilmiş. Neyse en azından alparslan unutulmamış.
    O uçan kuş selçuklu kartalı değil herhalde aynı kuş gibi mi gösterilmiş?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dracarys41 -- 20 Haziran 2018; 18:15:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.