Şimdi Ara

TAYYİP BABA NIN HATALARININ BEDELİNİ ÖDEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ENFLASYONUN ALTINDA EZİLECEK

    MAAŞ ZAMLARINIZI BİR BİR GERİ VERECEK

    ELEKTRİK DOĞALGAZ BENZİN TELEFON KİRA BİLMEM NE

    SES ÇIKARMAYACAKSINIZ


    FAİZ SEBEP ENFLASYON SONUÇ , NAS VAR NAS DEDİM

    ŞİMDİ DEĞİŞTİRİYORUM


    RASYONEL POLİTİKALAR, AB UYUMU DİYORUM

    YARIN NE DERSE ONU YAPACAKSINIZ İTİRAZ İSTEMEM


    %52 YİM KARDEŞİM BEN

    KARIŞMAAA ÜLKEYİ İSTEDİĞİM GİBİ AHIRA ÇEVİRİRİM İSTERSEM




  • hdp daha iyisinimi yapcacağıdı kemal beyi bellek harici planı varmı ingilizler harici. 

  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    Hea ğardaş ingilizler gelecekti vay gidi vay neler yapacağıdı kemal gelseydi

  • Özür bile dilemiyor nasılsa kuzular sessiz
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

    Ben RTE nin yerinde olsam daha da acımasız olurdum. Bu millet daha beterini hak ediyor. Bana göre gene insaflı davranıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 11 Temmuz 2023; 20:45:39 >
  • İnsaf onda ne gezer bünyesi kabul etmez 

  • Evsiz kallacaklar haberi yok aç kalacaklar

  • Halk bunu hak etmiyor hepsi kemal yüzünden

    Adaylik diye dayatti hayatimizi bitirdi

    Resmen proje resmen
  • Alıntı

    metni:
    Şimdilerde IMF destekli bir istikrar programı kapsamında halkımız gene "kemer sıkma dönemi"nde... Bu dönemin öncekilerden uzun süreceği sanılıyor. Başlangıçta 2026 sonuna kadarki dönemi kapsadığı açıklanmıştı. Fakat IMF heyeti Türkiyeden ayrılırken heyetin, "milli gelirin yüzde 6.5u oranındaki faiz dışı gelir fazlası sağlama ilkesine hükümetlerin 2028 sonuna kadar bağlı kalacakları taahhüdü aldığı" açıklandı.Tabii ki, "faiz dışı gelir fazlası" uygulaması borçların uzatılması bakımından çok çok önemli... Ama faiz dışı fazla ancak yatırımların ve üretimin kısılmasıyla, işsizlik ve fakirlik pahasına elde edilebiliyor. Faiz dışı fazla ilkesine uzun süre bağlı kalmak uzun süre yatırımdan, üretimden, büyümeden vazgeçmek anlamına geliyor. Yatırım, üretim yapamayan ve büyüyemeyen ekonomi ise halkın kemerinde sıkılacak delik kalmamasına yol açıyor. Kemerde delik kalmayınca da programlar rafa kaldırılıyor.



    Erdoğan değil de Kılıçdaroğlu gelseydi. Günden böyle olacaktı. IMF dış poltitkaya da karıştığı için Suriye'deki PKK, PYD sorununu Amerika'nin eline bırakmak için özellikle CHP tarafından istenmiş olacaktı.





  • Olacak zaten yeni düzenlemeye göre C.Baskani KDV oranlarini 5 kat yükseltebiliyor. Bunlar daha iyi günler yerel secimlerden sonra Hardcore versiyonu gelecek.

  • Al işte, ak koyun ok koyun halen aynı muhabbet, seçim öncesi de ayniydiniz. Ne akp ne de CHP ye oy verin, akillanin artık

    CHP belediyeleri de aynı terane akp de aynı terane, görmüyor musunuz?
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Bence devlet adı verilen yapı olabilecek her finansal işlemden %99 vergi almallı. TayyAPE Cumhuriyetçiği son derece bonkör davranıyor.

  • nonamenouser N kullanıcısına yanıt

    kemal bey masayada davet edebilir 26+1 olur bellimi olur. 

  • Hata 1 olur 2 olur bunlar kasitli olarak ulkeyi batirdi. İspat edemem ama aksini dusenen olacagini da sanmam.
  • ülkenin tek elden rte ile yönetilip de bu hallere düştüğünü söyleyenler yanılır...ülkeyi çocuk olarak düşünün bu çocuğun anası babası mutlaka vardır ya da akrabaları...
  • Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum, kasıt var

  • Ülkede Firavunluk ve Piramit Sistemi hakimdir. Toplumlari rahatca yönetmenin en kolay yolu Piramidin altindaki halki cahil birakmaktir. Ülkede akan sularin tüm yollari (Projeler, ihaleler, isler vs.) Piramidin en üstündeki kesime akacak sekilde insa edilmistir. Bu sebeple Piramidin altinda ezilen halk dahada fakirlesirken, Piramidin üatündekiler ayni derecede zenginlesirler. Piramidin üstündekiler icin hicbir risk yoktur, ülke yönetimimi kötü alt kisimdaki halk daha cok vergilerle ezilir, ekonomi yönetimimi kötü, halk daha cok kirbaclanir pardon vergilerle, enflasyonla ezilir. Halk birtakim masallarla uyutulur ve ne zaman uyanacak olsa görevlilerinde yardimiyla ki bunlar halkin icinden secilmis parali askerler gibi calisir, dogrulari manipüle eder, uyku hapinin dozu dahada artirilir. Böylelikle sirtindan kirbac, cebinden delik eksik olmayan halk tüm yasadiklarina ragmen tepedekiler secim kazaninca kendi kazanmis gibi rahatlar. Oysa secimden hemen sonra üzerine binen yük dahada cok artacaktir, o bunu umursamaz cünkü cahil birakilmistir. Etki tepki oyunlariyla ona kendinden gibi görünen biri yönetici olarak benimsetilmistir, o kisinin kendiyle hicbir alakasi olmadigi halde ne onun yediklerinden nede ictiklerinden icmedigi halde , öyle olduguna inanir.


    Piramidin en üstünde ikilige yer yoktur. Orda tek kisiye yer vardir. Halk bu kisiyi öyle benimserki yasadigi tüm dertleri unutur ve ona kutsal biri gözüyle bakar. Oysa bilmezki o tüm gücünü halkin enerjisini emerek almistir.


    Ne yazikki durum yukardaki masalla benzerlik göstermekte. Ülkede Atjantindekine benzer bir ekonomi yürütülüyor, sonumuz onlar gibi olmasada bunun sonucunda Halk daha cok fakrilesirken birileri daha cok zenginlesiyor. Son olarak Isvecin ABD ile yaptigi ve icinde Bilal Erdoganin adinin gectigi yolsuzluk arastirmasiyla Erdogan geri adim atarak Isveci NATO ya kabul etmek zorunda kaldi. Ülkenin basindaki disariya bu tür aciklar verirse, milyonlarca halki bir kisi veya grup icin böyle feda edebilir. Herkes ne sectiyse onu yasayacak!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 13 Temmuz 2023; 9:8:7 >




  • #ÖZGÜRÜZyoutube
    TİP, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin bazı açıklamalarını, 1974 yapımı "Uyanık Kardeşler" filminden bir sahneyle tiye aldı. Kaynak: TİP Twitter Hesabı Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: www.youtube.com/channel/UCacZabSZVnGGq5mVjA5Ccfg/join 📱 Uygulamamızı indirerek istediğiniz zaman istediğiniz yerde yayın ve podcastlerimize ulaşabilirsiniz! ⚡ Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ozguruz19.org.ozguruz&hl=tr&gl=TR ⚡ Apple Store: https://apps.apple.com/us/app/%C3%B6zg%C3%BCr%C3%BCz-radyo/id1459148092 Bizleri sosyal mecralardan takip edin! 👇🏼 ▶️ Twitter: https://twitter.com/Ozguruz_org ▶️ Facebook: https://www.facebook.com/ozguruz.org ▶️ Instagram: https://www.instagram.com/ozguruzorg/ ▶️ Kanalımıza abone olun! https://www.youtube.com/channel/UCacZabSZVnGGq5mVjA5Ccfg?sub_confirmation=1
    https://www.youtube.com/watch?v=jz82Tu6LcOA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.