Şimdi Ara

Tayyibe helali hoş olsun yedikleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dolar kuruna bak anasını satayım biraz daha çıksında hesaplaması kolay olur hıamınaaa. topçu olucakken babası engel olmuş sanırsam o da siyasete atılmış.
    Ama varya bir insan köşeyi böyle mi döner arkadaş?
    Yıllardır ülkenin kanını emdiler, yıllardır hizmet ayağına 30,40 milyon kaskafalıyı dalayana getirdiler.
    Ama genede oy veriyor herkes.
    Vay anasını yemin ediyorum muazzam bir tablo.
    Helal olsun.



  • 2000lerdeki krizin daha ağırını yaşıyoruz şu an. millet eceviti cezalandırdı. ama tayyipi göklere çıkartıyor. tayyip milleti makarna kömüre kandırdı. ecevit tabanına sahip çıkmadığı için kaybetti.

  • ecevit korku siyaseti yapmayı bilmiyordu. her gün farklı düşman yaratsaydı kaybetmezdi. şuan korku siyaseti var o gelirse bu olur bu gelirse bu olur bakın bunlar bize el sallıyor bakın şöyle bakın böyle. = YALNIZLIK. hiç bir yalnızlık değerli değildir buda bir aldatmadır. TR 2008-2010 larda neredeyse bütün komşularla konuşabilen ülkeydi şuan kaçıyla konuşabiliyor ? Yalnızlaştır içeriye kapan yönet.

  • Herif çok şanslı, hep 4 ayağı üzerine düştü, tonla hata yapmasına rağmen, bir kere bile bedel ödemedi.. amma 2023 teki ilk seçimde ilkleri tadacak, ilk bedelini ödeyecek ; mesela ilk defa kaybedecek ve muhalefet partisi lideri olacak.. ilk defa yenilginin ne demek olduğunu tadacak...İşte ilk defa sırtı o zaman yere değecek.. tüm bunlar önce Allahü tealanın, sonra da aklı başına gelen akp liler ve genç kuşağın yardımıyla olacak

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeyKalDa

    rteyi de hiç sevmezdi onu eklememişsin :d

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.