Şimdi Ara

Tayland 6s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tayland'dan 6s getirtme şansım doğdu. Buradan daha önce alan arkadaşların önerebileceği bir şeyler var mı? Garanti, sim lock gibi bilgiler....



  • beyler hızlıdan bir şeyler söyleseniz, acelem var
  • forumun yarısı zaten hayatının çoğunu Tayland'da geçiriyor :) ne acelesinden bahsediyorsun hocam. denk gelirse birisi cevap yazar
  • Tayland'da henüz resmi olarak çıkmadı 6S. Tayvan'la karıştırmış olmayasın? Tayvan'da 9 EKim çıkış tarihi, Tayland ile ilgili bilgi yok. Hindistan, Malezya ve Türkiye'nin yer aldığı son dalgada bile duyurulmadı. Sitesinde de çok yakında diyor sadece. Tayland'da şu anda muhtemelen Hong Kong piyasasından getirilen, ABD, Japonya, Avustralya çıkışlı paralel ithalat cihazlardan satılıyordur. Alacaksan LTE bandına dikkat ederek al. AT&T cihazlarından uzak dur.

    http://www.apple.com/th/iphone-6s/

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum hocam dalga geçmek ya da eksilemek yerine bilgilendirdiğiniz için. Singapurmuş aslında benim yer ancak oranın apple store unda da 1000 dolar görünüyor. Türkiye ile aynı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessar26 -- 8 Ekim 2015; 16:37:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elessar26

    Tayland'dan 6s getirtme şansım doğdu. Buradan daha önce alan arkadaşların önerebileceği bir şeyler var mı? Garanti, sim lock gibi bilgiler....

    Ben yinede cevap yazayim ileride forumda arayan arkadas olursa faydasi olur.

    Taylanddan iphone 6 aldim. Tyalandda su an itibariyle resmi apple store magazasi yok. ancak unlock olarak bazi telefon firmalari satiyor. TG FONE bunlardan biri. Hemen hemen her alisveris merkezinde mutlaka bir subeleri var.

    http://www.tgfone.com/index.php/th/apple

    buradan telefonu aldiginizda size tax free formu doldurup veriyorlar bununla ulkeden cikarken veginin sadece belli bir kismini geri alabiliyorsunuz. alacaginiz kisim tamamen odediginizle orantili onun magazalarda bir tablosu var. 550 tl lik bir telefonda 40 tl filan geri alinabiliyordu. Guvenilir temiz bir yerdir aklinizda herhangi bir suphe olmasin.

    Son gidisimdede lenovonun ucuz modellerinden almistim. 2-3 tane her gittgimde alip dagitiyorum. sanirim turkiyede 750 tl olan lenovo p70 i 550 tlye aldim.




  • @elessar26 Önemli değil. Yalnız para birimlerini karıştırma. Singapur'da 16GB iPhone 6S 1048 Singapur doları. Yani 745 ABD doları. Fiyatı buna göre hesap et.http://www.apple.com/sg/shop/buy-iphone/iphone6s/4.7-inch-display-16gb-silver Ayrıca Asya Pasifik'te en düşük fiyat Hong Kong'da oluyor. Orada da resmi Apple fiyatı 720 ABD doları civarında.

    @oksit Tayland'da Apple Store yok ama Apple Online Store var. Yani Rusya gibi. Ya da Türkiye'nin Bilkom sonrası, Zorlu öncesi durumu gibi. Apple sadece online mağazasından satıyor. Asıl perakende zincirleri satıyor tabii. U-Store, Banana vs. hepsinden alınabilir. Vergi iadesi de dediğiniz gibi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.