Şimdi Ara

Tavsiyelerinize ihtiyacım var İstanbul Osmaniye arası uzun yolculuk için (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkmenson


    quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99

    quote:

    Orijinalden alıntı: erkmenson

    Ulan biriniz de dememiş Osmaniyeden ne hayırlı iş olur diye (: Gardas ben osmaniyeliyim , sana en büyük tecrubemi paylaşıyorum bi gün gerçekten beni anarsin ama iş işten geçmiş olur (: neyse konuyu uzatmadan önce yol durumunu paylasayim.
    Kullancagin yol ankara aksaray Pozantı osmaniye olacaktır. Zaten aksaraydan sonra otoban. Öyle yol kesme terör olayı felan olmaz , yürek cesaret ister o işler burada, için rahat olsun tr bin en güvenilir topraklarına geliosun. Pozantida mutlaka mola ver ve toroslara karşı bi kaçak çayın keyfini çıkar. Pozantidan sonra adana batı girişinde hgs biter, adana çevre yolundan doğuya doğru gidersin taa ki ceyhan batı kavşağına kadar. Resmini paylastgim kavşaktan cikarsan 5 lira daha az odersin hem de osmaniye merkeze girip en azından şehir meydanından geçip şanlı devasa bayrağımızı gorursun. Ayrıca yolun 15 km daha kısalır. Ama eminim böyle yapmicaksin çünkü seni telefonda yonlendireceklerdir , direk duziicinden çık felan. Söylemesi ayıp yönlendirmeyi çok seven bilirkişisi bol bi memlekete geliyorsun.
    Konunun başına burayı bağlayacak olursa cukurovadan ( adana - Osmaniye- hatayin kuzey ilceleri- antep - maraş ) kız alınmaz. Bu kendi gorusum yaniliyor olabilirim ama gözlem yeteneğim kuvvetlidir. Bilmislik, bilirkişilik, sen bilemezsin ben bilirim, hükmetme , trip atma , yok sayma , cingenlik ve cirkeflik seviyesi çok yüksektir bu memleketin (: hele bi de hatun kişi maaş alıyorsa vay haline, küçük büyük demeden butun dağları o yaratmıştır . bi tarafim duzicili bi tarafim bahçe ilçesindedir , merkezde oturrum. Ben kaçıp kurtuldum , kaçan kurtuluyor (: alacağınız kişi de kesin bize akrabadır zaten, akraba olmaması imkânsız, çünkü geniş sülalemiz var (:
    Sonra aramızda kalsın biber salçası ve ayçiçek yağı tüketiminin fazla olmasından mıdır nedir bilmiyorum ama kilo almaya yatkın bi toplumuz. Hemen sinirlenip kin tutmayan bi yapımız da var (: bunlar dışında hiç mi iyi yanı yok ? var tabi ki sıcak kanlı neşeli eğlenceli usengec insanlariz (: harika yemekler yapabiliriz özellikle sulu yemek konusunda bence tr nin üstünde bi potonaiyelimiz var (:
    Söyleyeceklerim bu kadar , yolda kalirsan birseye ihtiyacın olursa yaz diyecem ama emin ol birseye ihtiyacın olursa akıl veren çok olur (: hadi hayırlı olsun

     Tavsiyelerinize ihtiyacım var İstanbul Osmaniye arası uzun yolculuk için

    hoca benim sülale de düziçili, evlendiğimiz kızlar.

    benim hanım yarı rus yarı fransız.

    kuzenin thailand'lı

    diğer kuzenin yarı kırım türkü yarı rus

    arada almanlar falan filan. artık nasıl kaçtıysak direkt ülke dışından almışız





    Bir kaç tane kız arkadaşım oldu osmaniyeli, aman yarabbii. İntihar yaa. Sonra dedim ki oglum kac burdan, hayatının geri kalanını sancılı geçirmek istemiyorsan kaç (: Sen de iyi yapmissin, ben o kadar kaçamadım

    Yalnız konu osmaniyeliler buluşma noktası gibi oldu. Hiç bu kadar osm li tanimiyordum otomobil gendl bölümünde (:


    Yenge hanım görmesin yeşillenir buralar :) iş bank ik dan baktırıp haber mi uçursak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne yaptın (:

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.