Şimdi Ara

Tavsiyeleri okudum aklım daha çok karıştı: 60'+ 4k HDR Led veya 55' oled?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;

    Mevcut 2014 model 55" 3d LG tv'mi başka odaya aktarıp yeni bir tv almaya karar verdim. Bu başlık altındaki tavsiyeleri ve yorumları okudukça aklım daha çok karıştı.

    Öncelikle 55" ten daha büyük boyuta geçmeye karar verdim. (60" yada 65") Yabancı sitelerde HDR'nin etkili bir yenilik olduğu ve yeni tv'lerde renk kalitesini çok arttıracağını okumuştum bu nedenle yeni nesil tv'lerin piyasaya çıkmasını bekliyorum. Model olarak biraz araştırınca LG'nin yeni UH serisi veya Sony KD65X serisinin başarılı olduğuna karar verdim ama o kadar çok hem olumlu hem olumsuz yorum var ki karar veremiyorum.

    Başka bir başlıkta da "bu eski tv teknolojisine bu kadar para verenler enayi, gidin Oled alın, aptal olmayın" kanaati oluşturan bir tartışma var. Oled tv'lere mağazada baktım ve gerçekten daha iyi görünüyor. Ama 55" üstüne çıkmak fiyatta ki aşırı artıştan dolayı zor. Ayrıca henüz 2016 modeller gelmemiş. Gelse de fiyatlar ne olur, eskilerde ki fiyat düşer mi, beklemeye değecek fark olur mu, bu sefer yeni gelenler çok daha iyi olursa, eskiyi almaya içim el vermez mi....vs bir çok bilinmeyen.

    4k artık olmalı diye düşünüyorum. 3D desteği, dahili uydu alıcı, smart tv özellikleri, akıllı kumanda vs benim için hiç önemli değil, hiçbiri olmasa da hiç farketmez. TV'yi hobi odasında bilgisayarda 1080p veya üstü film, dizi izlemek için ve Ps4'te oyun oynamak için kullanacağım. Yaklaşık 7-8k tl'ye kadar bütçe ayırabilirim ama küçük farklar için fazla para ödemek istemem.

    Öneriler için şimdiden teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.