Şimdi Ara

Tavsiye lütfen (CS:GO)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıllardır Dota ve CS:GO oynayan biriyim, seviyorum ve oyunlarda iyiyim, geçmişte derecelerimde oldu. CS:GO da problem yaşamayacağım bir PC tavsiyesi istiyorum, abartı olmadıkça para mühim değil. Mühim konular, 240hz monitor'de alacağım + yayın için ne gerekli bilmiyorum, bu arada mimarım render falan, yurtdışına taşınırsam aletleri nasıl götürebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim, tavsiyeleriniz üzerinden araştırma yapacağım. Şimdiden



  • Yurtdışına çıkacaksaniz laptop daha iyi olur sanki ya da laptop hem normal bi masaüstü. 1050ti li bi laptop 5 6 bin. Masaüstü sistem cs gi ya dayalı olacaksa cok fazla bütçeye gerek yok. Yine 1050 ti ve 8400 le 240 fps düşük ayarlarda alırsınız. Masaüstünü yurtdışına götürüp getirmek hem masraflı hem zor olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hib.96 kullanıcısına yanıt
    Yurtdışına getir götür değil sadece götür yaparım. CS için monitör gerek o yüzden kasa tercihim.
  • taytoo T kullanıcısına yanıt
    O zaman daha güçlü bi masaüstü toplayabilirsiniz hocam ancak yurtdışına çıkacaksaniz yurtdışında daha uyguna toplanabilir. Burda toplamak istiyorsanız mini itx kasayi çantaya koyup goturebilirsiniz ancak 240hz 24.5 inc monitöru taşınması sıkıntı olabilir. Sistem olarak i5 8600k z370 16gb ram gtx 1060gb cs ye fazla bile bütçe sıkıntısı yok dediğiniz için parçaları bu şekilde seçtim monitör 3 bin tl falan. Sistem pahalı gelirse i5 8400 b360 ile değiştirebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.