Şimdi Ara

Tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben yeni bir cep telefonu almak istiyorum. 400-700 TL aralığındaki telefonları bir haftadır yoğun bir şekilde araştırıyorum. Bu aralıktaki telefonların hiç biri beni tatmin etmedi. Her şeyiyle tam bir telefon içinse yüksek meblaları gözden çıkarmak gerekiyor. Benim öyle bir telefonu alıp 1 ay geçmeden geri satıp yenisini deneyecek ne vaktim ne enerjim var. Aldığım telefonu en az 3 sene kullanmayı düşünüyorum. Telefondan çok bir beklentim de yok. Menü geçişidir kullanımıdır hızlı olsun kasıntıya gelemem. Telefondan internete girmeyi düşünmüyorum belki twitter ve 0facebook kullanırım o kadar ama onlar olmasa da çok dert değil. 3-5 megapiksel bi kamerası olsun artık otofokus motofokus çok gerekli midir bilmiyorum ama kamerasını gündelik kullanmayı düşünüyorum yani benim için önemli. Video çekimi vasat olsun veya olmasın önemli değil. Müzik dinlerim bu ihtiyacı da artık her telefon karşılar sanırım. Telefondan oyun oynamam. Uygulamalarla felan pek bir işim olmaz diye düşünüyorum. Şarj 4 gün ve üstü gitse çok makbule geçer. GPS lazım değil. Görüntülü konuşma lazım değil. Fikir, görüş, öneri talep ediyorum. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.







  • Şarj bakimindan blackberry modelleri iyidir inceledinizmi? Onun disinda 4+ gun sarzi giden cok zor ya,yani blackberryi az kullansaniz anca 2,5-3 gun falan gider herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

    Şarj bakimindan blackberry modelleri iyidir inceledinizmi? Onun disinda 4+ gun sarzi giden cok zor ya,yani blackberryi az kullansaniz anca 2,5-3 gun falan gider herhalde


    Yani dediğiniz doğru piyasadaki telefonların şarj ömürleri çok düşük. Blackberryileri ve 400-700 TL arasında bir çok telefonu inceledim. Başta şöyle iyi bir telefon alayım diye düşündüm en son samsug galaxy gio, samsung galaxy ace ve nokia c6-01 arasında kararsız kaldım. Sonra detaylı araştırmamda hepsinde de bir çok sorun ve şikayet duydum şarj ömürleri özellikle beni hiç tatmin etmedi. Ben de basit ama kullanacağım bir kaç özelliği karşılayacak (kamera,bluetooth,müzik...) bir telefona yönelmek istiyorum. Şunu da belirteyim mesela bir ara nokianın 6610i telefonunu kullandım şarjı çok rahat bir hafta gidiyodu bana. Alacağım telefonu da çok yoğun kullanmam zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ommuay -- 8 Ağustos 2011; 15:56:51 >




  • 2.el olması sizin için sorun değilse temiz Sony Ericsson C905 bulabilirsiniz
  • telefonlar akillandikca sarj omurleride baya kisaldi maalsef bu sebeple 4 gun yuksek bir hedef tavsiye olarakta madem internet uygulama cok onemli degil diyorsunuz ozaman android os yi elemek gerek sarj konusu sebebiyle tavsiye olarakta sony ericsson f/p olarak hazel cok guzel secim olabilir bence butcenizi biraz asacaktir ama nokia e6 da sizi urun sure idare edebilir kanimca kamerasida iyi bir cihaz diyebiliriz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultiMance

    2.el olması sizin için sorun değilse temiz Sony Ericsson C905 bulabilirsiniz


    yok 0 telefon almayı düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musanpa

    telefonlar akillandikca sarj omurleride baya kisaldi maalsef bu sebeple 4 gun yuksek bir hedef tavsiye olarakta madem internet uygulama cok onemli degil diyorsunuz ozaman android os yi elemek gerek sarj konusu sebebiyle tavsiye olarakta sony ericsson f/p olarak hazel cok guzel secim olabilir bence butcenizi biraz asacaktir ama nokia e6 da sizi urun sure idare edebilir kanimca kamerasida iyi bir cihaz diyebiliriz..


    Evet e6 beni aşar. Hazeli inceliyorum...
  • Nokia önermem, ideos x5'e bi bak derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ommuay


    quote:

    Orijinalden alıntı: ultiMance

    2.el olması sizin için sorun değilse temiz Sony Ericsson C905 bulabilirsiniz


    yok 0 telefon almayı düşünüyorum


    O zaman Hazel öneririm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ynscn1903

    Nokia önermem, ideos x5'e bi bak derim.


    ideos x5e de baktım. Bu telefon da bana "Aman neyse ya bunlarla ne uğraşıyom basit bişey alimde kullanim." dedirten telefon sınıfında.
  • Hmm bende öyle tahmin etmiştim, bütçenin dışında optimus black var ama oda geçiyor bütçeni işte.. Gio'ya ne dersin ?
  • Sony ericsson hazel öneririm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ynscn1903

    Hmm bende öyle tahmin etmiştim, bütçenin dışında optimus black var ama oda geçiyor bütçeni işte.. Gio'ya ne dersin ?


    400-700TL aralığındaki arştırmamda bana da en mantıklı gio gibi geldi ama kapasitif dokunmatiğinden dolayı pil ömrü en fazla 2 gün gider gibi duruyor. Bu beni biraz düşündürüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cyberkesh

    Sony ericsson hazel öneririm


    Hazel aslında istediğim özelliklere sahip ama tipi pek hoşuma gitmedi kalın sanki biraz. Pek satışı da yok gibi sanki teknomarketlerde yoksa gider elime alır bir bakarım. İnternetten satılıyo sadece belki media m.ta vardır o da burda yok.
  • nokia e6 vaya nokia c6 öneririm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akin_Tr

    nokia e6 vaya nokia c6 öneririm


    e6 beni aşar. c6 nın pil ömrünü ve otofokus özelliğinin olmayışını çok eleştiriyorlar ayrıca benimde kullanım hızıyla ilgili tereddütlerim var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ommuay -- 8 Ağustos 2011; 18:27:03 >
  • hocam 700-750 civarına wave 2 bulunabiliyor. ne düşünüyorsun?
  • Sony ericsson hazel
  • Galaxy Gio iyi telefondur şarjı 4 gün gitmez ama tavsiye ederim
  • S7233 kullandım. Şarj konusunda çok iyiydi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.