Şimdi Ara

Tavsiye Edermisiniz Sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben 15 yıldanberi bütün online oyunları takip ettim indirdim oynadım . Ama wow bir kere bile incelemedim bakmadım etmedim araştırmadım . Ama 15 yıl sonra Bir şekil de canım wow başlamak geldi bana wow online nına başlamak için ne almam lazım ne etmem lazım aylık mı yoksa diyer online lar gibi bedava olum store lar mı üçretli vs bilgi verebilirmisiniz uyleik her ay belli üçretler verip mi alacaz yoksa free oynayıp bazı seyler paralı mı ? vede bana hangi karakter açmamı öneririniz. ben bu zamana kadar . yıllardır hep okçu karakteri varsa oyunda onlarla oynadım 1 de mage ve priest le oynadım . birde zaten sosyal hobilerimde okçuluk sporu ile uğraşıyorum . NE NASIL UYELIK ALIRINIR HANGİ KARAKTER LVL KASMA VS BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM SİMDİDEN .... HER SEY İÇİN SAOLUN..



  • Yeni başlıcaksan

    http://forum.donanimhaber.com/m_64699369/tm.htm

    bu linkten paketleri inceleyebilirsin. Ben bu oyuna KO'dan geldim baya bi online oyun oynadım sadece KO değil. Oyuna geldiğimde kafam o kadar allak bullak oldu ki. KO gibi veya diğer oyunlar gibi değil. Oyunda çok az açık var o yüzden zevk alıyorsun. Ben 2 aylık oyun süresini 45 tl ye alıyorum. Oyun süren bittiği zaman oyuna giremiyorsun. Önünde çok seçenek var anlat anlat bitmez, bende başlayıp başlamamakta kararsızdım 2 ay önce başladım eşimle birlikte oynuyoruz. Gayette zevk alarak oynuyoruz WoW'a başladıktan ve biraz anladıktan sonra diğer oyunlar çocuk oyuncağı gibi geldi.

    edit :http://forum.donanimhaber.com/m_37096638/tm.htm buradaki anlatım sana yardımcı olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 31 Ağustos 2012; 17:35:06 >




  • aramaya inan dostum. aramaya inan.

    http://forum.donanimhaber.com/m_37096638/tm.htm
  • Kolleksiyonculuk merakın yoksa;

    1. eu.battle.net üyelik alıyorsun, ücretsiz
    2. WoW klasik, burning crusade, wotlk, cataclysm paketlerini satın alıyorsun, bu aralar indirimli olması lazım (battle.net'den alacaksın)
    3. Klasik paketi aldığında 1 aylık oyun süren olacak, tavsiyem, süren bittikçe/bitmeden 2 aylık "gamecard" satın alarak oyun süreni uzatabilirsin. Bu kartı gittigidiyordan temin edebilirsin; sana lazım olan karttaki şifre zaten, telefona kredi yükler gibi aynı.
    4. İngilizce biliyorsan oyundan çok zevk alırsın level kasma aşamasında, ki level kasmak diğer oyunlardaki gibi bir yere takılıp sürekli aynı mobu öldürmeni gerektirmiyor bu oyunda.
    5. 10 farklı sınıf var; sana gideri olan Hunter var. Zaten level kasması da en kolay Hunter ile olsa gerek.

    Şimdilik bunları bilip başla oynadıkça, izledikçe, okudukça daha da öğrenirsin.

    GW2 gibi bir alternatif belki görmüşsündür. Ben şahsen almadım o oyunu; sana da tavsiye etmem. Belki oyun iyidir, bilemem; ama oyunda "açık" olarak nitelenmeyecek durumlardan ötürü firmanın binlerce kişiyi banlaması oyunun tüm itibarını düşürdü benim gözümde.




  • teşekkür ederim hızlı çevap için sizlere ...
    shruikan aklına gelebilecek her online oyunu oynadım. wow hariç ko kimse bilmezken ben 56 k modemle oynuyordum . yurt dısındakı akrabalar getirmişti bana oyna takılırız diye ko yu 5 sene oynadım . ilk ultıma ile başladım ben . her oyunda son lvl e kadar ilerledim . su an hero online oynuyorum ama pek girmiyorum kafama eser se . her kez wow gec sene ıyı guzel artık wow bu ısın oyunu dediler . ark. sizi mi kırayım tamam dedim . hafta sonu gelsin oyunu satın alayım kurayım bi . şimdiden tesekkurler her sey için sorum oldugunda burdan paylaşırım artık .ÇOK TEŞEKKUR EDERIM BİLGİLERİNİZ İÇİN.....
  • Ko daki class ini fln soylersen burdada sana bi oneride bulunuruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • archer okcu .. ve okculuğa feci bir merak var ve amator olarakta sporu ıle ugrasıyorum.. mage ve priest 2 tercihim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihtosun

    archer okcu .. ve okculuğa feci bir merak var ve amator olarakta sporu ıle ugrasıyorum.. mage ve priest 2 tercihim

    e o zaman hunter aç. sorman hata :)
  • 15 yıldan beri bütün online oyunları takip etmişsin ama online oyunlarn en babasını hiç oynamamışsın, çok büyük bir eksiklik...
  • 15 yıldan beri oynuyosan everquest oynamışsındır kesinlikle. wowa alışmada sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihtosun

    Arkadaşlar ben 15 yıldanberi bütün online oyunları takip ettim indirdim oynadım . Ama wow bir kere bile incelemedim bakmadım etmedim araştırmadım . Ama 15 yıl sonra Bir şekil de canım wow başlamak geldi bana wow online nına başlamak için ne almam lazım ne etmem lazım aylık mı yoksa diyer online lar gibi bedava olum store lar mı üçretli vs bilgi verebilirmisiniz uyleik her ay belli üçretler verip mi alacaz yoksa free oynayıp bazı seyler paralı mı ? vede bana hangi karakter açmamı öneririniz. ben bu zamana kadar . yıllardır hep okçu karakteri varsa oyunda onlarla oynadım 1 de mage ve priest le oynadım . birde zaten sosyal hobilerimde okçuluk sporu ile uğraşıyorum . NE NASIL UYELIK ALIRINIR HANGİ KARAKTER LVL KASMA VS BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM SİMDİDEN .... HER SEY İÇİN SAOLUN..

    battle.net den account al, sana ilk ay ücretsiz oynama hakkı veriyorlar. o ay biterken internetten kredi kartı ile yada gamecard ile aylık,3aylık yada 6 aylık süreler ile oyunu devam ettirebiliyorsun.şu sıralar oyuna tam başlamazamanı. 20 gün sonra oyuna patch gelecek. suan yeni skiller ve değişiklik tanıtıldı. herkes bunlara alışmaya çalışıyor. level kasmak cok kolay, oyunda level kasmak hedef değil, son levelde oyun başlıyor zaten(asıl bosslar, raidler vs son levelden sonra) oyunda para ile satılan şeyler daha çok süs niyetine alınan şeyler. oyunda birkişiye üstünlük sağlayacak hiçbirsey para ile satılmaz. hunter=okçu. ama burda rogue-assasin clası ile hunter(okçu) classı 2 ayrı class. rogue,mage,priest,warrior,deathknight,warlock,paladin,druid,shaman,monk,hunter classları var. oyunu çözmek basittir, 1-2 arkadas edinirsen hemencik herseyi kavrarsın.patch gelmeden 85 olursun. patch ile lvl 90 a cıkacak. 3 günde de 90 olunur sanırım. yani burda lvl kasmak zor değil. iyi oyunlar.




  • teşekkur ederim bilgiler için . inanın sadece wow bakmadım bunca senedir zaten. oyun güzel . 2 haftadır butun herseyi okuyorum bakıyorum göruntulere. güzel görünüyo gözüme artık . bundan sonra lafım olmaz bu oyuna . cidden güzel
  • Horde oynamak istersen twisting nether serverinda acarsan yardimci olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.