Şimdi Ara

tavşanı olanlar mutlaka okusun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tavşanı olanlar bu yazıyı mutlaka okusun. Tavşanlar güçsüz canlılardır vücutları her seyi kaldırmaz o yuzden tedbirinizi bastan almanız için yazıyorum bunu. Benim tavşanım dün ishal oldu ve bugün öldü 9 aylıktı ama kaldıramadı ve ben cok buyuk acı çektim bu duruma gelene kadar tedbirli olun. Tuvaleti için balkona çıkarıyodum ben tavsanımı, bi gün iki saat kadar balkonda kalmış üşütmüş ve dün ishal oldu eğer daha erken görebilseydim belki iyileşebilirdi. Tavşanınız bu duruma gelene kadar dikkatli olun ona iyi bakın çünkü narin bi canlı bu yeşillik çok vermeyin çok sever biliyorum ama dikkatli verin azar azar. Üşümemesine dikkat edin, evet soğuk yerleri seviyolar ama bu onlara iyi gelmiyo. Hazır yemlerden verin çünkü besin ihtiyacını o karşılıyo, tabi yanında farklı yiyeceklerde verirsiniz ben arpa ezmesi verirdim oğluma çok severdi. Denizli de tavşanlara bakan anlayan bi veteriner yokmuş malesef bi tane veterinere gittim ama sadece serum verdi. Bu acıyı çekmek istemiyosanız baştan tedbirli davranın çünkü ishal olana kadar bunların hiç biri önemsenmez ama oluncada kurtulma şansları çok az.
    SİZ SİZ OLUN ONUNLA İLGİLENİN ÜŞÜMEMESİNE DİKKAT EDİN VE FAZLA YEŞİLLİK VERMEYİN ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM.







  • ihmal etmişsiniz tavşan bakımı konusunda en basit bilgi bu. donanımhaberde sorsanız size link verirdik ama ihmal etmişsiniz. şu konuyu okuyunhttp://tavsanlar.net/tavsan-hastaliklari-ve-tedavisi/tavsanlarda-ishal-hastaligi-ve-tedavisi
  • Evde iki tane kemirgenim var. Guinea Pig.

    Geçen gün teki ishal oldu ve yaptığım şeyler:

    Yeşillik vermeyi kestim. Kuru yonca verdim. Yemini değiştirdim diğerlerine nazaran daha az çeşit vardı. Sıcak tuttum ve yaşam alanını günde iki defa temizledim. Ayrıca popo kısımlarının temizliğine dikkat ettim.



    İshal kemirgenleri ölüme kadar götürebilir ama ishali erken fark ederseniz müdahale ile iyi edebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.