Şimdi Ara

Tatil beldesinde ev alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,Antalya da tatil beldesinde 2 katlı 550-600 bin civarında ev almak mantıklı mı sizce? Kira geliride var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aylık/yıllık Kira geliri ne, yatırım için mi alacaksınız, kira geliri için mi? Kira içinse 12 ay kiraya verilebiliyor mu, sezonluk mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aycanata kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba ilginiz için teşekkür ederim.Kendimiz için alıyoruz.Yatırım için düşünmüyoruz.Yıllık kira geliri var.Aylık 1000 tl nin üzerinde.Sizce fiyat nasıl? Şu an almak mantıklı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar hocam...Kendim Antalya'da emlak sektöründe çalısıyorum;Ancak bir süre Antalya'da bulunamayacağım için size uzaktan fikir vermek isterim.Antalya gelişen bir bölge ancak hangi ilçe/mahallede aldığınız önemli elbette.Ortalama kirax240-250 gibi bir çarpan ile hesaplama yapılır.Örnek olarak 250.000 tl ye aldığınız evin ortalama kira getirisi 1.000 tl gibi düşünebilirsiniz.O rakamdaki bir evin aylık kira getirisi 1900-2000 tl olması gerekiyor....

    İlgilendiğiniz bölgeyi yazabilirseniz daha detaylı açıklama yapabilirim
  • Antalya.Gayrimenkul kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginiz için teşekkür ederim.Göynük veya Çamyuva tarafında düşünüyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim umarım açıklayıcı güzel bir konu olur...Doğa olarak oldukça güzel bir bölge ancak o bölge de iş olanağınız yoksa belli süre sonra sıkılabiliyorsunuz.O bölge yi kısa vade olarak yaşayanlar çok seviyor ancak süreç uzadığı zaman gerek ulaşım gerek kış aylarında ki sessizlik pek hoş olmuyor.Göynük ve Tekirova yazları hareketli kışları sakin güzel oluyor.

    Eğer hem şehir hem doğaya yakın olmak istiyorsanız Konyaaltın'da üst kısımlarda cok güzel bölgeler var.Büyük bahceli müstakil ev bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

    Eğer yine bahsettiğiniz bölgeleri düşünüyorsanız şu dönemler fiyatlar çok yükseldi yaz sonu kış ortası fiyatlar normal'e dönecektir..O tarihler arasında alabilirseniz çok daha uygun a alınabilir.
  • Hocam merhabalar, 550-600 bin lira şu an çok büyük bir para ve 1000 tl kira getirisi olan bir yer için biraz abartılı bir fiyat gibi duruyor. Antalya özelinde yer aramıyorsanız Muğla-Fethiye'ye bakmanızı öneririm, İngiliz turist sayısı sürekli azaldığı için ev fiyatları gitgide düşüyor, araştırmanızı tavsiye ederim. Saygılar.
  • İki katlı derken 2 ayrı dairedenmi bahsediyoruz.
    Aksi takdirde bin tl kira getirisi için 500. 600 verilmez bir eve.
    Ben İstanbul'da 1200 kira getirili dairemi 300den satışa çıkardım. Bekliyor. Yani 1000tl icin 500.000 verilmez. Yazık o paraya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kugutex kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız 500 bin az para değil ama şehirde yaşamakta akıl karı değil.Gürültüsünü stresini kim çeker.Bahçente oturum çay içmenin tadını hiç bir şey vermez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwsehmus kullanıcısına yanıt
    Ben zaten sizin ilk mesajınızdaki kiraya verme amaçlı yazmıştım. Aksi takdirde huzur için maddi hesap yapılmaz kanaatindeyim. Benimde sizinki gibi planlarım var. Evimi satabilirsem doduğum şehir olan İstanbul'dan 48 yıl sonra kaçış yapacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kugutex kullanıcısına yanıt
    En iyisini yaparsınız hocam.Şehirde yaşamak kesinlikle akıl karı değil.Biz daha ev almadık.Aldığımızda,bahçeme nar portakal elma ve şeftali ağaçları ekeceğim.Akşam üzeride balkonumda çayımı içeceğim.Bundan daha güzel bir şey var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 bin yatirimla aylik o paraya kiraya verilmez.Ayrica tatil yorelerindeki evler cok likit degildir.Satarken sizi ugrastirir ve bu devirde cok fazla pirim yapmaz.Karar sizin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metebey16x -- 7 Temmuz 2019; 11:50:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.