Şimdi Ara

Tata İndigo - Albea'dan Neyi Eksik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar bugün bir tata indigo 2008 modeldi ve inanın bana bir albea dan bana daha performanslı ve yol tutuşu üstüngeldi. Bindiğim araba 1.4 tdı motora sahipti. çekiş turboya geçiş çok üstün araçtaki işçlikte kaliteli. arkadaşa sorduğumda 11.000 tl ye aldığını söyledi bence çok güzel arkadaşlar. albea da kullandım yol tutuş performans olarak tatadan aşağıda kalıyor. ve tatanın indigo'nun bazı özellikleri; otomobillerin 1,4 TDI Trend seçeneğinde klima, sürücü hava yastığı, immobilizer, hidrolik direksiyon, uzaktan kumandalı merkezi kilit, elektrikli ön camlar, radyo CD çalar, emniyet kemeri sesli uyarı sistemi, dijital saat (quartz) standart olarak sunuluyor. 1,4 TDI Comfort seçeneğinde ise bu donanıma ek olarak ABS+EBD, yolcu hava yastığı, elektrikli ön ve arka camlar bulunuyor.

    Temiz bir comfort u 14 civarında bulabilirsiniz arkadaşlar ben çok sevdim bu arabayı. ama yedek servis, 2 el piyasası yüzünden yaklaşamıyorum







  • İkinci el satışı düşünülmezse alınabilecek bir araçtır hatta sw olan yanılmıyorsam marina benim hoşuma gidiyor.
  • Tata Hindistan'da Fiat'la işbiriliği içinde. Albea ve Palio üretem durumu olabilir Fiat için.
    http://www.tatamotors.com/products/
    Passenger cars bölümünde Fiat'ta yer alıyor.


    Yerli araç kullan Türkiye kazansın,bizim insanımız kazansın..
    http://otolist.blogspot.com
    http://otorama.blogspot.com
    http://panorama24.blogspot.com

     Tata İndigo - Albea'dan Neyi Eksik

    D.H. NEDEN BİR OTOMOBİL MARKAMIZ YOK? GRUBU




  • zaten bu araçlar 2.elde sıkıntı yarattığı için rağbet görmüyor
  • Evime yakin bir kavsakda yoncalar var. Buradan gecislerimde 2 kez ayni araba dikkatimi cekti. Cok yavas gitmesine ragmen virajlari devrilecekmis gibi donuyordu. Bu dizayn hatali araba nedir diye baktigimda tata indigo oldugunu gordum ve uzuldum. Cunku eski kamyonetleri bana sempatik gelirdi.
  • arkadaşlar sizden bir ricam olacak ben bir ögrenciyim bu yılki autoshow 2010 fuarına gitmek istiyorum biletlerin hafta içi 12 tl hafta sonu ise 15 tl oldugunu ögrendim fakat ögrenci indirimi var mı yok mu ögrenemedim bilen veye bi bilgisi olan varsa lütfen yardım edebilir mi???
  • Tata İndigo - Albea'dan Neyi Eksik

    ....neyi var ki ????
    basit ve dandik bir arac...tarihi 1998 lere dayaniyor , antika statüsünde
    bir hurdalik
  • Biz şirket arabası olarak kullanıyoruz 1.4 TDİ motorlu versiyonu. Az yakması ve ve radara yakalanmaması(araç 120 km/h sonra pek güvenilir bir hal almıyor:),geniş bagajı dışında pek bir + sını göremedik. Parça sıkıntısı yaşanıyor(Parça temini çok uzun sürüyor).Ancak fiyatına göre kullanılabilcek bir araç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Artvin08~

    zaten bu araçlar 2.elde sıkıntı yarattığı için rağbet görmüyor


    Rağbet görmediği için 2. elde sıkıntı yaşanıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

    ön tasarimi yeni olan indica vista,

    http://www.autoscout24.de/NewMarketDetails.aspx?id=l3omisnu4obi

    biraz daha şekil olmuş.farlar başarılı sayılır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yildiray35

    Evime yakin bir kavsakda yoncalar var. Buradan gecislerimde 2 kez ayni araba dikkatimi cekti. Cok yavas gitmesine ragmen virajlari devrilecekmis gibi donuyordu. Bu dizayn hatali araba nedir diye baktigimda tata indigo oldugunu gordum ve uzuldum. Cunku eski kamyonetleri bana sempatik gelirdi.

    valla usta konuyu horttınız falan demeyin :) bu forum da anlık bilgi paylaşılmıyor ... önceden uyaram da sıkıntı yapmayın neyse dün sabah 10:00 civar bir acı fren ve ardından ''harfiyat kamyonlarının taşı boşalttıklarında çıkardığı büyük ses gibi'' bir sesle balkona fırladım .... bir de ne göreyim 2 araç kaza yapmış biri tavan taban yer değiştirmiş şekilde( tata ingo sedan) diğeride fren izlerinden anlaşıldığı gibi spin atmış suzuki alto (geldiği yöne dönmüş ve yan taraftan yüzeysel darbe ile orta derece gömülmüş bi şekilde ... 5 kişilik bir aile ayrıyeten... )

    durumun nasıl oluştuğunu anlayamadık önceleri daha sonra anlaşıldı ki ve bizzat gidip inceledim ki ; ( çift yönlü ayrılmış yol)
    tata kendi yolunda giderken sol şeride mi geçmek istemiş ne yapmak istemişse, aracın kıçını 2-3 defa yalpa yaptırıyo ve araç (tahmini 120 kmh) hızla ...kendi yolundan çıkıyor , önünü iki yolun ortasındaki şarampole o hızla girip ;

    1. taklayı attığında karşı yoldan gelen suzukiye vuruyo ve suzuki ye spin attırıkene 2. taklayı atıyor ve 4 teker havada bi şekilde kalıyor... yani usta söylediğine katılıyorum ... yol tutuşu çook korkuttu beni yanlız şu dikkatimi çekti;aracın şasisi gerçekten bir japon arabası kadar sağlam ... Doğruya doğru şimdi ... şahin falan olsa yarı beline kadar gömülürdü perte çıkardı orası kesin.. kasası bana güven verdi airbag ler falan da açıldı adam içinden hiç birşey olmamış gibi çıktı .. burnu bile kanamadı ... hayret etmedim değil ..


    olan kime oldu ; suzukide ki masum aileye ... Allah tan cana bişey gelmedi ... geçmişler olsun .. Allah kaza bela vermesin hiç bir kimseye .... SAYGILAR..




  • Biz de konuya canlılık getirelim arkadaşlar 170 binde albea sole 1.3 multijet mi yoksa 137 binde tata indigo 1.4 TDI comfort mi. Tata 19000 TL albea 20.000 tata 2010 model albea 2008 ikinci elde hangisi rahat elden çıkar bunun dışında genel anlamda hangisini onerirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaRCoN kullanıcısına yanıt
    tatayı albea
  • Mrb arkadaşlar ben yaklaşık 1 ay oldu tata İndigo 1.4 aldım araca hiç binemeden her izin gunum sanayide geçiyor ve hiç bir tamirci araca bakmak istemiyor karşıda bir tane servisi var onları arıyorum onlarda yardımcı olmuyor araca beyin yazılımı atılması lazım gaz yemiyor ve bunu yapan bi yer de bulamadım beyin tamircileri tata ya bakmıyor anlayacağınız para verip alınabilecek bir araç değil 15bin tl parayı çöpe attım uğraşlarım da cabası ben yandım siz yanmayın diye yazıyorum ve araç şuanda çöp kontynrı gibi kapının önünde yatıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasanteke H kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam maalesef tutulmadığı için tamircisi de olmuyor. Bende Mazda 3 için kapı kapı dolasmistim zamanında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sPeerless

    tatayı albea

    Allahtan albea aldım beya 😃😃

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım 15 bin liraya motor kilitlemiş İndigo Sedan 1.4 TDi buldu ve aldı. Araba 2007 model siyah.


    Ankara'da servisi var, turboyu revizyona gönderdik, motor komple söküldü krank-yağ pompası değişti blokta bir tane de çatlak vardı kaynak yaptırdık, birkaç yere de silikon çektik.


    Araba çalışır yürür durumda, tavan-kaput güneş yanıklı, getir götür işleri için biniyor. Ben en çok klimasına şaşırdım, sanayide gittiğimiz tüm Tata'cılarda Allah'ın çöp Tatalarının kliması çalışıyordu. Hindistan sıcak olduğu için klima işini ciddiye alıyorlar.


    İndigo vs alacaksanız bu arabanın yapılısının hakkı maks. 30 bin, 50-60 bin vs. aklınızdan bile geçirmeyin. İstisna olarak Telcoline pikapları tutuluyor ve çok güzel.


    Gidişi vs. fena değil, Hyundai Getz ayarında bir araba. Getz vs. bundan iyi değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.