Şimdi Ara

TATA AUTOSHOW'A NANO'yu Neden Getirmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilginiz varmı



  • üretilmeyecek de ondan
  • quote:

    Orjinalden alıntı: weycell89

    üretilmeyecek de ondan



    Evet
  • izdihama yol açmasın diye


    dh da bile sayfalarca konuşuluyor fuara gelse diğer araçların hiç şansı olmazdı
  • Tata'nın Türkiye Distribütörü İsotlar Grup, Autoshow Fuarı'nda sergilemeyi planladığı 'dünyanın en ucuz otomobili' Nano yerine Indica Vista'yı meraklılarıyla buluşturacağını duyurdu.
    Tata'nın Türkiye Distribütörü İsotlar Grup'un İstanbul Autoshow Fuarı'nda sergilemek için getirmeyi planladığı 'dünyanın en ucuz otomobili' Nano, son anda 'eylem' engeline takıldı. Tata Motors, Hindistan'daki çiftçi eylemi nedeniyle yaşanan süreçte Nano'nun sergilenmesini son anda iptal ederken, İsotlar Grup ise bu boşluğu Tata'nın bir diğer yıldızı Indica Vista ile doldurmayı hedefliyor.
    İsotlar Grup'tan yapılan açıklamaya göre, şirket ısrarlı talepleri sonucunda Nano'nun Türkiye'ye getirilmesi için Tata Motors'dan onay aldı. Tata Nano İstanbul Autoshow Fuarı'nda sergilemek için yoğun çaba harcayan İsotlar Grup, iki adet Nano'yu, Türkiye'ye gelmek üzere Hindistan'dan denizyolu ile İtalya'ya getirtti. Burada, araçların Türkiye'ye girebilmeleri için gümrük çalışmaları başladı. Ancak bu sırada Tata Motors'tan gelen bir karar, Nano'nun Türk halkı ile buluşmasını son anda engelledi. Tata Motors, Hindistan'da karşılaştıkları çiftçi eyleminin hemen sonrasındaki böyle bir süreçte, Nano'nun sergilenmesini istemediklerini belirttiler. Türkiye'ye yola çıkmak üzere hazırlanan Nano'lar ise İtalya'da kaldı. Paris Autoshow'da sergilenmeyecek olan Nano'nun, İstanbul Autoshow Fuarı'nda yer alması halinde, fuarda yerli ve yabancı ziyaretçi sayısına ekstra bir katkı sağlaması bekleniyordu.

    "MÜMKÜN OLAN EN KISA SÜREDE NANO GELECEK"
    Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan İsotlar Grup Tata Satış Direktörü Cengiz Tiryakioğlu, "İyi bir distribütörlük ve belirli alanlarda üretim partnerliği ilişkisi içinde olduğumuz Tata Motors'tan, aylar öncesi başlattığımız çabalarımız neticesinde Nano için onay almış ve İstanbul Autoshow Fuarı'nda sergilemek üzere çalışmalarımıza hız vermiştik. Bu doğrultuda deniz yolu ile İtalya'ya getirttiğimiz iki adet Nano için tam gümrük işlemlerini başlattığımız sırada, Hindistan'dan bizi oldukça üzen bir
    karar geldi ve Nano'nun Türk halkı ile buluşması ertelenmek zorunda kaldı. Ancak bizim Nano'yu Türk halkı ile buluşturma arzumuz devam ediyor. Mümkün olan en kısa sürede Nano'nun Türkiye'de tanıtımını yapmak istiyoruz" dedi.
    Hindistan'daki çiftçi eylemi ile birlikte seri üretimine geçilmesinin birkaç ay aksatacağına da dikkat çeken Tiryakioğlu, "Tata Motors, Nano'yu öncelikle iç pazara sunacak, daha sonra ise ihracata yönelecek. Bu, yaklaşık 1-1,5 yıllık bir süreç demektir. Biz de bu doğrultuda, Nano'yu en kısa sürede Türkiye'de satışa sunabilmek için de yoğun bir çalışma içindeyiz" diye konuştu.
    Son anda ortaya çıkan bu olumsuz gelişme üzerine İsotlar Grup, İstanbul Autoshow'a, Tata'nın otomobilde amiral gemisi Indica'nın yeni jenerasyonu Indica Vista ile katılma kararı aldı. B+ segmentinde olmasına karşın yeni nesil Indica Vista, üstün özelliklerinin yanı sıra ekonomikliğiyle de dikkat çekiyor. İsotlar Grup, fuarda sergilemek üzere iki adet Indica Vista getireceğini duyurdu. Fuarda İsotlar Grup standında ayrıca Tata'nın Indigo, Indica ve Marina modelleri çeşitli versiyonlarıyla yer alacak.
    İsotlar Grup, fuarda sergileyecekleri Indica Vista modellerini, 2009 yılı sonunda Türkiye pazarına sunacak.

    Alıntıdır...http://www.turkmedya.com/V1/Pg/detail/NewID/157546/CatID/6/CityName//TownID/0/VillageID/0/SchoolID/




  • O araba Türkiyeye gelmezzzzzz. diye defalarca yazdım.

    Gelmezzzz.

    Böyle yazınca inatçı olduğumu söylüyorlar.

    Peki şimdi inatçı olduğumu iddia eden arkadaşlar nerede ?

    Hani 5000 YTL ye arabaya binecektiniz ?

    Sesiniz gelmiyor.
  • Araba kırılmasın diye.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: weycell89

    üretilmeyecek de ondan

    hayır araba uretilecek benim bildigim ama baska bir yerde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.