Şimdi Ara

Tata ??? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
35.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR MERHABA,
    TATA İNDİGO için görüşlerimi yazmak istedim.belki birine bir faydası olur diye.

    2013 yılında pek araştırmadan yeni bi araba alım, eski olmasın, hurdalarla uğraşmım dıye maddi yetersizlik nedeniyle 2011 model tata indigo yöneldim. cevremdeki herkez alma desede bana yeni diye cekiçi geldi. aldım ve ınanılmaz memnun kaldım , az yakıyo masrafsız cekişi iyi.tabı bırazda arabadan ne bekledigin önemli. ve sıkıştım satmak zorunda kaldım. internetten satılıklara baktım o zaman 14 , 15 bın falan yazıyolardı ben 13 bın yazdım bi haftada sattım ama üzülerek. 6 ay kullandım. sonrasında bir araç daha alıp sattım. ve nerdeyse hergün temiz tata indigo bulurum dıye sitelerde gezindim ve buldum.


    **yine 2011 modem 49 binde beyaz buldum,lpgli ruhsata işli. ilk sahıbınden aldım. adam bek arabadan anlamadıgı ıcın hıc masraf etmemış bakımda yapmamış aldım dırek adana servisine götürdüm. triger baskı balata yag firenler falan derken toplamda 1100 tl masraf ettım arac bana toplamda 16.500 geldi. suan sıfır arabaya bınıyor gıbı bınıyorum :)üstelik şahin parasına :) eger şehrinizde tata servisi varsa kesinlikle korkmayın.

    aracın tek kotu yanı aşırı derecede koltukları yüksek( bana göre kötü bazı ınsanlar bunu cok seviyor )
    demek istedigim bu paralara alınabılınecek en iyi araba. sahin tıpo uno veya eski albea cilo alacagınıza bu markayı degerlendırın.merak etmeyın elinizde kalmaz.ucuza alıp ucuza satarsınız :)

    heee indigo için soyluyorum bunu 2008 den sonrası guzel oncesı cırkın bıraz :) Tata ??? Tata ???




  • Fenerbahçe Tarihi Boyunca Hangi Ülkeden Kaç transfer Yaptı
    izle

    www.youtube.com/watch?v=lk6ZKiY9KdE
  • merhabalar, öncelikle TATA'yla ilgil hiç bir fikri olmayıp zikri olanlardan olmadığı bildirmek istiyorum. 14 aydır 2008 Model İndica DLX modeli kullanıyorum.15.000TL'ye Dizel(ortalama 20 kuruş yakıyor, uzun yolda 16-18 kuruş), 4 cam otomatik, geri park sensörü, hidrolik, abs vs. vs. özellikleri sunan başka bir marka yok. Araacı 88000 km'de aldım ve 14 ayda 19.000 km yapmama rağmen yağını,suyunu,benzini koymak dışında bir masraf çıkarmadı çok şükür. Uzun yolda 130'u çok rahat yakalayıp bu tempoda gidiyor, 150'yi de buluyor ama sürüş için 130 çok uygun. Neyse gelelim asıl konuya....
    Benim foruma gelmemin asıl sebebi
    TATA KUMANDA TANITIMI

    Şöyle ki ben Bursa'da ikamet ediyorum. Araç kumandamın pilini değiştirdikten sonra kumanda kapıları açmamayı başladı araçta immobilizer olduğundan dolayı kapıları kumandadan açmazsanız araç çalışmıyor. Yedek immobilizer kitini şöför koltuğunun altındaki sokete takarak çalıştırmak durumunda kalırsınız. Tata kullananlar bilir... Tata'nın eskiden yetkili servisi olan, TATA'ları da iyi tanıyan Özgüniş Oto'ya gittim...Oradaki arkadaşlar önce çok yoğun olduklarını şimdi onunla uğraşamayacaklarını vs. söylediler. Bende işlemin çok kısa bir işlem olduğunu vs. izah edip ikna ettim tanıtmaları için. Ama usta arkadaş geldi oturdu bir iki düğmeye bastı ve yok dedi algılamıyor senin immobilizer beyni değişmesi lazım bu da biraz masraflı ve arabanın 2 gün burada kalması lazım.Dedim eyvallah gerek yok aldım arabayı gittim bir sahile başladım araştırmaya ve sonrasında 30 sn.de kumandamı çalışır hale getirip bunu da paylaşmak istedim. (Site yöneticilerimden ricam TATA Kumanda Tanıtımı diye bir başlık dahi açabilirler, insanlar mağdur olmasın.

    Gelelim tarife,
    Arkadaşlar şöför koltuğunun altına yedek immobilizer kitini takın,
    yedek immobilizer kiti üzerinden maviye basarak motorun kilidini açıp anahtarla da aracınızı çalıştırın.
    10 sn sonra aracı istop edin.
    Anahtarınızla araçtan inip kapıları anahlarla kilitleyin ve yine 10 sn. bekleyip anahtarı da yuvasından çıkarmadan kapıları tekrar açın.
    Şöför koltuğuna oturup koltuğun altına takılı olan yedek immobilizer kumandasını ve ana kumandanızı yan yana getirin.
    Yedek immobilizer kumandasında bir kere kırmızıya basın.
    Şimdi de ana kumanda da 3 kere mavi, 1 kırmızı, 1 kırmızı ve 2 kere de maviye basın.
    Zaten işlemleri yaparken kapılarınızın açılıp kapandığını göreceksiniz.
    Sonrasında şöför koltuğunun altındaki yedek immobilizer'ı çıkartın. araçtan inip kapılarınızı ana kumanda ile kapatın ve açın...
    Böylece en az 2 bin tl istenecek beyin değişecek vs. geyiklerle ve ustaların kaprisleriyle uğraşmanıza gerek kalmaz. Boşuna da strese girmezsiniz..
    Bana gelince bir hayır duanız yeter...
    Selamlar...




  • Facebook grubu açılmıştır:https://www.facebook.com/groups/1688216344814955/
  • Satın aldım, sürüyorum, memnunum. Bir çok kişi ön yargılarından dolayı olumsuz yaklaşmış fakat aslında öyle değil.
    Tata dediğin araba da airbag var

    Yol tutuşu çok güzel
    Az yakıyor
    Dizel olmasına rağmen parçaları ucuz
    Teknik servis konusunda da sıkıntı yaşamazsınız.

    İndica olan modelini sürüyorum söylenenlerin aksine başta çekinmiş olsam da şuan da hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.

    Aracın içi gerçekten çok donanımlı. Dışarıdan ufak tefek bir şey gözükse de gerçekten kullanılmaya değer ve de içi çok geniş

    İçindeyken sanki çok geniş arabada otuyormuşsunuz hissi veriyor.
    Yokuşları tırmanıyor.

    Zaten tata kendi ülkesinin arazi şartlarına göre yapmış olmalı ki bu denli iyi sonuçlar veriyor

    Araçta bazı kişiler ses yalıtımı ile ilgili bir şey demiş. Aksine çok ses yapmıyor, kulak tırmalamıyor eğer ki bakarsanız 2006 modellerine kıyasen şahin gibi tenekeye bineceğinize sağlam arabaya binmiş olursunuz


    + Aracın klimasının olması da cakası.





  • Arkadaşlar tata ile ilgili sorunu veya sıkıntısı olan varsa özelden yazabilir.

    Tanıdığım çok iyi bir usta var her türlü yardımınıza cevap verebilecek veya parça veya konusunda yardımcı olabilecek



    Özelden yazmanız yeterli..

    Numarasını veririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 bine falan bulsam alabilirim aslında krediyle fukaralık böyle işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende 200p model tata indigo glx buldum benzin lpg 11500e son bırakırım dedi arabada değişen yok dışarıdan bakıldığında kozmetik olarakta güzel duruyor..Daha önce lpg li tata kullanan var mı acaba nasıldır bu arabalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba kayınpederin 2008 Indigo marina var . KDZ Ereğli'de yaşıyor. Araç ile ilgili adamakıllı bir usta bulamadı sanaiye gidip geliyor. Tam çözüm yok. Bu her konuda boyle. En basiti motor kayış sesini kesemediler üç defa değişmesine rağmen sonuç aynı. Düzce'de Zonguldak'ta Sakarya'da Tatadan anlayan namuslu usta yada servis oneriniz varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba tata marinayı görünce yazasım geldi. Tata marina sw var. Çakmaklık soketi çalışmıyor. Sigorta şemasını bulamadığım için müdahil olamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.