Şimdi Ara

taşınma sonrası digitürk kurulumu nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar taşındığım eve digitürk'ü nasıl kurabilirim? uyduyu, kabloyu ve kutuyu komple söktüm yeni evde balkona emaneten yerleştirdim. diğer balkondaki uydulara göre yönünü çevirdim fakat yayın alamıyorum. yapmam gereken bir ayar mı var? kolay kurulum menüsünden arama yaptım fakat kanal bulunamadı diyor. kendi başıma bu işi çözmem mümkün müdür acaba? yardımcı olursanız minnetkar kalırım.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjk_murat

    merhaba arkadaşlar taşındığım eve digitürk'ü nasıl kurabilirim? uyduyu, kabloyu ve kutuyu komple söktüm yeni evde balkona emaneten yerleştirdim. diğer balkondaki uydulara göre yönünü çevirdim fakat yayın alamıyorum. yapmam gereken bir ayar mı var? kolay kurulum menüsünden arama yaptım fakat kanal bulunamadı diyor. kendi başıma bu işi çözmem mümkün müdür acaba? yardımcı olursanız minnetkar kalırım.

    Kendi basina cozmen yuzde 0 çünkü adini unuttugum bir cihaz vardi uyduyu bulan oyle kafana gore yon belirlemekle olmaz çok ama çok hassas bir sinyal bu digiturk u ara sana teknik servis gelecek yanilmiyorsam 30 tl idi bunun ucreti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.