Şimdi Ara

Taşınabilir şarj cihazı sadece benim telefonu şarj etmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar.

    ben bir tane çinden taşınabilir şarj cihazı aldım. cihaz ile evdekilerin telefonlarını şarj ediyorum çalışıyor sıkıntı yok.

    sadece benim telefonu şarj etmiyor. telefonu 1 amperlik slota takınca şarj olmaya başlıyor. ama 2 saniye sonra şarj cihazı kendini kapatıyor. 2 amperlik slota takınca telefon hiç tepki vermiyor yani şarj olmuyor.
    telefonumu arkadaşın S-link marka taşınabilir şarj cihazı ile şarj ettim defalarca. hatta bu aldığım cihazla şans eseri iki kere doldurdum. ama binde bir şarj alıyor cihazdan.

    normal şarj aleti ile veya başka taşınabilir şarj aleti ile şarj alıyor telefonum. usb girişinde sıkıntı yok yani. sadece aldığım cihaz ile şarj olmuyor. bilgisi olan var mı?

    telefonum Sony Xperia SP
    aldığım taşınabilir şarj aleti :http://www.aliexpress.com/item/Dual-usb-LCD-12000mah-power-bank-portable-backup-battery-charger-powerbank-carregador-de-bateria-portatil-bateria/32320459363.html







  • jackal971 kullanıcısına yanıt
    uzun sure beklemiş bataryalarda bu tarz problemler yasanabiliyor.

    diğer telefonları şarj ediyor demişsiniz, muhtemelen şarj işareti çıkınca şarj ediyor zannettiniz. bir saat kadar takılı tutun bakalım dolduracak mı?

    voltmetre varsa cikis gucunu bir kontrol edin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kepenk K kullanıcısına yanıt
    diğerlerini dolduruyor sıkıntı yok. kaç kere fulledim diğer telefonları. sıkıntı yok. nedense benim telefonu şarj etmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.