Şimdi Ara

Taşınabilir pikap ses arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar.
    Geçen gün heves edip taşınabilir eski bi pikap aldım Phillips marka. Bugun bir arıza verdi. Aniden pikapın sesi kesildi. Sesi arttırsam da artmadı yakından dinleyince sabit çok az bi ses veriyor. Hiç değişmiyor bu sesin seviyesi. Anca pikabın yanına varınca duyuluyor.
    Sonra fişten çektim bekledim bidaha taktım fişi takar takmaz hoparlörden çazırdı geldi sonra plak başladı ses gayet normal ayarlanabiliyor. Sonra yine gitti. Sonra yine aynı oldu. Çalışıyor müziği dibinden duyabiliyorum ama ses hep kısık. Klimalı ortamdan klimasız ortama geçirip çalıştırdım zira nem yaptığını düşünüyorum. Antalya da yaşıyorum. Sorun sizce ne olabilir? Antalya da bunların bakımını yapabilen biri var mı?
    Taşınabilir pikap ses arızası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Arkadaşlar şimdi kontrol ettim gelen ses plaktan iğneden geliyor. Hopörlörden sıfır ses geliyor bazen de ses geliyor gidiyor. Bu arada aleti açmak için baktım bataryaları zamanında akmış oksitlenme yapmış 2 vidası da oksitlemiş belki ustaca işlem yaparsa bi vidası açılabilir ama diğer vida oksitlenmeden çürümüş tornavida ile açmak imkansız gibi en azından benim için usta olan birisi bu vida kısımlarını açabilir mi çürümüş yada oksitlenme yapmış olsa bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aelin339 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Paslı vidalarınızı, "WD-40" sprey sıkarak açabilirsiniz. WD-40, Yapı marketlerde ve internette çok rahatlıkla bulunabilir. Ses meselesine gelince; hoparlöre giden kablolarda oksitlenme ve/veya temassızlık durumu olmuş olabilir. İçini açtığınızda vaziyet belli olacaktır. İğneye giden kabloları, hoparlöre giden kabloları vs. tek tek hafifçe sarsarak sorunun hangisinde olduğunu bulabilirsiniz. Bu kablolarda sorun yoksa tamirci yolu görünebilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.