Şimdi Ara

tasinabilir hardisk tavsiye acaba bu diski alsammi acil öneri lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar acil bitane usb tasinabilir disk alicam. asagidaki linkteki usb 3 - 1tb hdd begendim ama bu konuda cok bilgim yok ve bilginize basvurmak zorundayim. arkadaslar ben bu tasinabilir diski ikiye bolmeyi dusunuyorum. yarisini portable programlari kullanmak icin, diger yarisinida film muzik vs. evde kullandigim wd medya player var onda kullanicam. acaba bu hdd de calisma/veri islem/disk sesi vs olurmu malum belli bir sure sonra cekilmez oluyor. birde saglammidir. sorun cikartan disklerdenmidir cunki onemli verilerimi sakliyacagim icin. donusu olmayan yolada girmek istemiyorum. fiyatida gordunuz. bu fiyata acaba alternatif daha iyi birsey onerirmisiniz? yani onu alacagina bu fiyata bunu al gibi.. bukadar. ilgilenen arkadaslara simdiden tesekkurler.

    http://www.hizlial.com/bilgisayar/veri-depolama/samsung-hx-mt010ea-g22-s2-portable-3-0-1tb-2-5-usb3-0-2-0-siyah-tasima-cantasi-hediyeli_30.031.1271.0073.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one2one22 -- 15 Ağustos 2011; 1:01:56 >







  • bende toshiba 1 tb var usb 3.0 ve mükemmel hızlı. anında açılıyor yani pc görüyor diskinizi ve ses ısınma vs problem yaşamadım. fakay sizin yazınızda link model vs göremedim. yorum yapamadım o yüzden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cindimaturab

    bende toshiba 1 tb var usb 3.0 ve mükemmel hızlı. anında açılıyor yani pc görüyor diskinizi ve ses ısınma vs problem yaşamadım. fakay sizin yazınızda link model vs göremedim. yorum yapamadım o yüzden.

    linki duzenledim ;) acil almam lazim yedekledigim dosyalar var durum acil yani :(
  • samsung marka kullanmadım. yorum yapamıyacağım üzgünüm
  • arkadaslar yokmu bi bilgi verebilebilecek?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.