Şimdi Ara

Tasinabilir harddisk yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhabalar,
    Bilgisayardan soktugum uzun suredir kullanmadigim bir harddisk vardi. Icindeki dosyalar lazim olunca cevirifi aldim ve tasinabilir harddisk olarak kullanmaya calistim fakat bilgisayar maalesef hic bir sekilde gormuyor. Icinde windows yuklu oldugu icin bios ayarlarina girip ilk harddisk yapmayi denedim ama maalesef orada da gormedi. Hdd kutusu ve harddiskin sorunsuz calistigini dusunuyorum. Simdi ben nasil bunun icinde ki dosyalara erisim saglayabilirim. Ya da bilgisayari bu harddisk ile baslatma ihtimalim var midir ? Bilen yardimci olabilecek birisi varsa simdiden cok tesekkur ederim.
    Iyi forumlar,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu harddiski şu anki bilgisayarda olan hdd ile yer değiştirin. Çeviriciye ise çıkanı takıp deneyin. Çalışırsa hem işiniz görülür. Hem de çevirici ve hdd yi test etmiş olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muski kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda ki ssd ile degistirecek aletim su an yok ama bu isten anlayan bir arkadasima sordum harddiskin bozuk olabileceginden bahsetti. Muhtemelen bir bu isleri yapan birisine tamire goturecegim. Yine de cevabiniz icin cok tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.