Şimdi Ara

Tasarım ödüllü Zotac RTX 40 serisi AMP Extreme ARIO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Coil whine sorunu çıkarmamasıyla ünlü zotac ekran kartlarının donanımda amiral gemisi olan AMP sürümleri için güzel bir gelişme oldu.

    Ekran kartı piyasasının MSI ve ASUS fanları ile domine edildiği tek kutuplu bir dünyada rekabetin önemini en fazla döviz kurları altında ezilen biz pc kullanıcıları bilir. Rekabet kaliteyi ucuza almayı sağlayan bir kısayol. Hepimiz etinden tırnağından artırdığını arıza çıkarmayacak, stabil çalışacak ve yük bindirdikçe emsallerine göre yarı yolda bırakmayacak parçaların arayışındayızdır. Ancak öyle bir donanım piyasası oluştu ki perakende sektöründe markaların sayısının artması kafa karışıklığına ve uygun fiyatlı ürünlere karşı kuşku taşımamıza, kaliteyi ucuza almamızın önüne geçmeye başladı. Hem bilgi kirliliği hem de önyargılar mevcut.

    Ekran kartı dünyasının eski markalarından Zotac ürettiği AMP Extreme ARIO versiyonu kartlarında düşük ısıl değerler elde edilmesi ile adını duyurmuştu. Özellikle 40 serisinin üst segment işlemcili kartlarda ısınma kullanıcıları endişeye sürükleyecek kadar sorun olabiliyor. Sağlam bütçe ayrılan ekran kartlarında da soğutma büyük önem taşıyor. Bununla birlikte şeffaf kasa dizaynları ekran kartının ışıklandırma ya da dizaynını önemli hale getirdi.

    2023 yılında düzenlenen IF Design ödüllerinde Zotac’ın Nvidia 40 serisi AMP Extreme ARIO ekran kartı dizaynı Golden A’ Design Award 2023 almaya hak kazandı.

    Haber kaynağı: https://www.zotac.com/us/news/zotac-wins-if-design-award-gdusa-award-’-design-award


    Tasarım ödüllü Zotac RTX 40 serisi AMP Extreme ARIO


    Tasarım ödüllü Zotac RTX 40 serisi AMP Extreme ARIO

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.