Şimdi Ara

Tapudaki evin yeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tapuda belirtilen yer ile benim alacak olduğum dairenin eşleşip eşleşmediğini nasıl anlayabilirim? Yani bana dairenin tapusu bu kardeşim diyip başka yer satmasınlar da.

    Bir de ipotekli veya hacizli olup olmadığını nasıl anlarım. Tapu dairesinde belli olur mu?

    Tapuda kat mülkiyeti yazıyor eski bina. İskanda problem çıkmaz diye düşünüyorum. Tabi yine de sordurcam belediyeye

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Tapu ile önce belediye sonrasında mülk sahibi ile birlikte tapu müdürlüğüne gitmen gerekiyor.Belediye'de resmi bir problem varmı ,tapu müdürlüğünden ev üzerine rehin vb bir şey olup olmadığıını sorgulayabilirsin.



    Kapı numarasına geleek olursak eğer kredi çekeceksen eve eksper geliyor o her şeyi kontrol ediyor.Sen eve ait bir fatura alıp belediyeden tapu ile faturanın aynı yer olup olmadığını sorabilirsin.Kapu üzerinde numara yazar ,ada parselden sorgulayabilirsin bir çok yöntem var doğrusu.

  • Antalya.Gayrimenkul kullanıcısına yanıt

    TKGM'nin uygulamasından ada parsel sorgulattım, "kayıt bulunamadı" dedi. İmar barışından faydalanmış olabilirler. Kredi ile değil kendi nakit paramla alacağım. Açıkçası insan bir ekspere ihtiyaç duymuyor değil; zormuş bu işler  

  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt

    Hocam varsa tapu örneğini yada ada parseli özelden atarmısın bakmak istiyorum.Ada parsel ile iskan ilgisi yok diyebilrim aslında.Ada parsel sadece o arsanın konumunu gösterir..Üzerine bina var yada yok o ayrı bir husus...Eğer kafanda soru işaretleri varsa ücretini ödeyerek bankadan eksper çağırabiliyorsun.Ortalama 1.000 1.200 TL arasında diyebiliirim

  • Antalya.Gayrimenkul kullanıcısına yanıt

    Var hocam. Birkaç dakika içinde özelden atarım

  • Merhaba, imar, tapu ve amlak ile ilgili tüm sorularınıza alanında uzman danışmanlarımız ile www.degerinibilir.com web sitemiz üzerinden, danışmanlık hizmetlerimizle cevap alabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.