Şimdi Ara

Tap Tycoon <GRUP KODLARI><Nedir Nasıl Oynanır ? >

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
8.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tap Tycoon <GRUP KODLARI><Nedir Nasıl Oynanır ? >

    Tap Tycoon <GRUP KODLARI><Nedir Nasıl Oynanır ? >

    Arkadaşlar çok güzel bir Tycoon oyunu daha. Kendi şirketlerinin büyütüp prestij kazanarak ülkemiz adına asker gönderiyorsunuz. Her hafta pazar günü dünya savaşı oluyor ve sıralama ile ödüller kazanıyorsunuz. Oyunda gruplar korurarakta sıralamaya görebiliyorsunuz. Türk oyuncuların olmasına rağmen hiç bir yerde grupların kodlarını bulamadım ve benim gibi olan arkadaşların grub kodlarını bu konu altından paylaşmalarını istediğim için bu konuyu açıyorum. Oynayanlar da bildikleri stratejileri paylaşmaları çok iyi olur diye düşünüyorum.
    Tap Tycoon <GRUP KODLARI><Nedir Nasıl Oynanır ? >


    Arkadaşlar oyun çok basit ve sade. Günde bir kaç girmeniz yeterli. Oyun çok fazla internet harcıyor nedenini bilmiyorum ama aşırı yiyor oyuna wifiden bağlanmanızı tavsiye edebilirim.

    Tap Tycoon <GRUP KODLARI><Nedir Nasıl Oynanır ? >


    Oyunun kısa videolarını izleyerek kazancınızı 4 saat boyunca 2 katı arttırmak gelişmeniz için çok yardımcı oluyor.


    Prestij yapmadan önce kazancınızın 2 3 4 kat arttığını görmeden yapmamanız daha iyi olur. Çünkü en baştan gelişmek gerektiği için eski durumunuzu geliştirmek için kazancınızı arttırmanız gerekiyor.

    Tap Tycoon <GRUP KODLARI><Nedir Nasıl Oynanır ? >


    Elmaslarınızla her gün yenilen kartları satın almanız çok önemli. Her gün 2 tane yeni kart açıklanıyor ve farklı binalar için kazancı katlıyor. Yeni kart almak daha fazla kazanç sağlamanızı sağladıı için almanız önemli.

    Tap Tycoon <GRUP KODLARI><Nedir Nasıl Oynanır ? >


    Her Türlü Soruyu Sorabilirsiniz Oyunda Türkiye'de Olduğu İçin Üst Sıralara Çıkarmaya Çalışıyoruz.

    Aşağıda benim ve diğer arkadaşların gruplarının kodları bulunmakta. Bu kodları aratarak bizimle birlikte oynayabilirsiniz>>>


    Edit 》》 Benim Grubum BarbarossaTR kodu = vm382 72 lwl sınırı vardır.

    Edit 》》 Grup kodu = k88zb

    Edit 》》 Grup kodu = r73qx

    Edit 》》 Grup kodu = 4pw47

    Edit 》》 Grup kodu = mmw9q



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrStays -- 14 Şubat 2017; 23:57:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bende oyuna başladım güzel bizim ülkenin yok mu grubu felan n

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de merak ettim yükledim de dokunmaktan başka bir şey yapmıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dokunarak ilk başta oyunda para kazanıyoruz tabi. Bir süre sonra otomatik toplama geliştirmeleri açılıyor ve dokunmamıza gerek kalmıyor. Belirli bir net varlığa gelene kadar bu geliştirmelerle devam ediyoruz ardından prestij butonuna tıkladığımız tüm her şey sıfırlanıyor ve oyunun en başına dönüyoruz . Bunu yaptıktan sonra kazandığımız para oranı artıyor ve iş yerlerinden daha fazla ve hızlı kazanmaya başlıyoruz. Ben ilk başta bunu bilmiyordum ve 1 haftalık oyun süremden sonra keşfettim ve o zaman kadar yaptıklarımı 15 dk ya da yarım saatte tekrar ulaştım. Prestij yaptığınızda ayrıca ülkeniz adına asker gönderip dünya sıralamasında ülkemizi daha ileri çekip buradan gelen kazanç düzeyini arttırarak gelişimimizi biraz daha artıra biliriz. Bağışlarda %60 içine girerseniz de bir adet tekno kart veriyor. Bu tekno kartlarda şirketlerimizin kazancını belirli bir oranda katlıyor. Kazandığınız elmaslarla da tekno kart alabilir siniz. Grup olayı da var tabi ki de ve gruptayken yatırım menüsünde çıkan şirketlerden hangisinin en fazla kazandırdığını öğrenip ona yatırım yaptığımızda elmas ve gelir kazancı sağlamamıza yarıyor. Başka sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrStays -- 6 Haziran 2016; 12:10:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrStays

    Dokunarak ilk başta oyunda para kazanıyoruz tabi. Bir süre sonra otomatik toplama geliştirmeleri açılıyor ve dokunmamıza gerek kalmıyor. Belirli bir net varlığa gelene kadar bu geliştirmelerle devam ediyoruz ardından prestij butonuna tıkladığımız tüm her şey sıfırlanıyor ve oyunun en başına dönüyoruz . Bunu yaptıktan sonra kazandığımız para oranı artıyor ve iş yerlerinden daha fazla ve hızlı kazanmaya başlıyoruz. Ben ilk başta bunu bilmiyordum ve 1 haftalık oyun süremden sonra keşfettim ve o zaman kadar yaptıklarımı 15 dk ya da yarım saatte tekrar ulaştım. Prestij yaptığınızda ayrıca ülkeniz adına asker gönderip dünya sıralamasında ülkemizi daha ileri çekip buradan gelen kazanç düzeyini arttırarak gelişimimizi biraz daha artıra biliriz. Bağışlarda %60 içine girerseniz de bir adet tekno kart veriyor. Bu tekno kartlarda şirketlerimizin kazancını belirli bir oranda katlıyor. Kazandığınız elmaslarla da tekno kart alabilir siniz. Grup olayı da var tabi ki de ve gruptayken yatırım menüsünde çıkan şirketlerden hangisinin en fazla kazandırdığını öğrenip ona yatırım yaptığımızda elmas ve gelir kazancı sağlamamıza yarıyor. Başka sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım.

    grup bulursanız haber edin hocam




  • Ben nasıl oldu anlamadım ama bir den grup bölümünde görünen bir gruba girdim. Size yer açmaya çalışırım yalnız belirli bir zenginlik seviyesi istemekte. Ekranın orta üst bölümünde yazan seviye. Grubu olan arkadaşlar buradan yazarsa aslında Kendi içimizde bir grup kurabiliriz. Benim 480 elmasım oldu 500 olduğunda bir grup açacağım ve buradan paylaşacağım. Sizi de alırım grubuma bir kaç gün daha beklerseniz tabi.
  • MrStays kullanıcısına yanıt
    Hocam seviyeleriniz kaç? Benim seviye 41 ne kadar gelişmem gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Rooney -- 6 Haziran 2016; 13:56:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siz benden iyisiniz :) Ben henüz 38 lwl im. Bizim genel araştırmama göre 72 lerden sonra rahatça grup bulabiliriz. Şuan için nasıl bulabiliriz tam olarak bilmiyorum. Reddit sitesinde ingilizce paylaşımlar var fakat yeterli araştırma yapamadığım için ben bulamadım. Şuan ki grubumu ise grup sekmemde gözüktüğü için katılabildim. Anlayacağım bu konuyu da grup kodu bulabilmek için açmıştım. Sizde eğer 500 elmas varsa bir grup açın hepimiz toplanalım oraya.
  • MrStays kullanıcısına yanıt
    Tüh elmasları hep tekno kartlara harcadım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tap Tycoon <GRUP KODLARI><Nedir Nasıl Oynanır ? > Tap Tycoon <GRUP KODLARI><Nedir Nasıl Oynanır ? > Tap Tycoon <GRUP KODLARI><Nedir Nasıl Oynanır ? > Tap Tycoon <GRUP KODLARI><Nedir Nasıl Oynanır ? >

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Siz bana göre çok yüksektesiniz. Ben daha hepsini 600 zar zor yapıyorum sizde medya 1000 de :D Tatil bir başlasın ağırlığı koyacağım. Size bir de bug söyleyeyim o halde. O kedi geldiğinde internetinizi kapatıp şimdi izleye basarsanız biraz bekledikten sonra 4 saat kazanç artışını veriyor
  • MrStays kullanıcısına yanıt
    Oh çok iyi oldu bu, hemen deniyorum. Teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son güncellemeden önce yapmıştım belki şimdide oluyordur. Yine internete bağlı değilken facebook dan beğen ve bir şey daha vardı adını hatırlamıyorum onlara tıkla ve elmas ödüllerini alabilirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrStays -- 6 Haziran 2016; 19:55:58 >
  • Prestij açıldığı direk basalım mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celaleddin Rooney

    Evet

    ama prestij açıldığında hiç asker ve tekno kart vermiyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 7 Haziran 2016; 18:58:09 >
  • Teknokartı bildiğim kadarıyla elmas ile alıyoruz diye biliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celaleddin Rooney

    Teknokartı bildiğim kadarıyla elmas ile alıyoruz diye biliyorum.

    yok hocam prestijde de tekno kart veriyor ben hiç elmas harcamadan 6 tane aldım
  • Her hafta pazar günü savaş oluyor. Türkiye adına %60lık dilime girerseniz bir adet tekno kart veriyor. %40 a 2 tane veriyor buna orada bakabilirsiniz. Ama süreli prestij yapmanızı öneririm. Ne kadar prestijiniz artarsa o kadar kazancınız hızlı oluyor. Bende hiç elmas harcamadan 10 oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrStays

    Her hafta pazar günü savaş oluyor. Türkiye adına %60lık dilime girerseniz bir adet tekno kart veriyor. %40 a 2 tane veriyor buna orada bakabilirsiniz. Ama süreli prestij yapmanızı öneririm. Ne kadar prestijiniz artarsa o kadar kazancınız hızlı oluyor. Bende hiç elmas harcamadan 10 oldu.

    işte %60 lık dilime girmek için asker göndermek lazım hemen prestij açılınca kullanırsan asker gönderemiyorsun
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.