Şimdi Ara

Tanrı niye bizi yaratmış (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Onu ben yazdıysam kodlarındaki hatalar veya üretimdeki yapıtaşlarını ayarlamam yüzünden eğilimlerinden de ben sorumlu olmuş olurum. Peki ne kadar sorumlu olurum, yüzde kaç bunu bilemem ama bence sorumluluğun yarısı bende olur bu durumda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yeniseyy

    Fakir olan kişiye zor test, zengin olana kolay test gelmiş oluyor. Yani sınavda eşitlik yok. İlk günaha gidelim. Habil çirkin olan kız kendisine denk gelseydi yine sakin mi kalırdı yoksa o da Kabil i mi öldürürdü? Rastgele çekilen sorulara maruz kalıyorsak soruların eşitsizliğin sorgulamak en doğal hakkımız değil mi?
    kolay test zor test yok, zengin de zengin olmasına rağmen kul hakkı yiyor, baktığın zaman kolay zannediyorsun ama kul hakkı yiyor işte, 0,15 krş da olsa işçiin emeğini çalıyor..kul hakkı yememek demek ki zormuş değil mi, kolay değilmiş.
  • yeniseyy Y kullanıcısına yanıt
    Çevresel faktörleri de sen yazdıysan %100 sen sorumlu olursun yani bu demek oluyorki bu dünyada sınavda falan değiliz.
  • Bal gibi var kardeşim. Bu ülkede yaşayan herkes gibi ÖSYM sınavlarından herhangi birine girmişsindir. Soruların kolay ve zor olduğu yıllar olmuyor mu? Bir de diyorsun ki fakir 10 kuruş çalar zengin 10 milyon, evet ama dikkat etmediğin şu: Fakir, yani temel ihtiyaçları tam karşılanamayan kimsenin karşılanan yani zengin kimseden "bariz şekilde çalmaya eğilimi" yüksektir. İhtiyaç meselesi kilit rolde. İhtiyacı olmayan da çalabilir ama olan kimsenin oran orantısız çok çok daha yüksektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyi yazan Tanrı olduğuna göre payı en az yüzde elli ama yüzde yüz diyemeyiz bence. Sistemi yazsa da kısmi seçimler sunmuş. Ve bu seçimler ilerlemeli bilgisayar oyunlardaki seçeneklerden daha fazla görünüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniseyy Y kullanıcısına yanıt
    O zaman şöyle düşün her şeyi yazmadan önce kimin hangi seçimleri yapacağını biliyordun buna rağmen üretimi yaptın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yeniseyy

    Bal gibi var kardeşim. Bu ülkede yaşayan herkes gibi ÖSYM sınavlarından herhangi birine girmişsindir. Soruların kolay ve zor olduğu yıllar olmuyor mu? Bir de diyorsun ki fakir 10 kuruş çalar zengin 10 milyon, evet ama dikkat etmediğin şu: Fakir, yani temel ihtiyaçları tam karşılanamayan kimsenin karşılanan yani zengin kimseden "bariz şekilde çalmaya eğilimi" yüksektir. İhtiyaç meselesi kilit rolde. İhtiyacı olmayan da çalabilir ama olan kimsenin oran orantısız çok çok daha yüksektir.
    zenginin imtihanı kolaysa neden zengin olduğu halde kul hakkı yiyor?
  • Kolay soruyu yanlış yapan öğrenci old gibi zengin de tamah ediyor işte.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.