Şimdi Ara

Tankadin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • herkese selam,
    ben burada sizin eger biliyorsanız tankadin hakkındaki görüşlerinizi almak istiyorum. Ben kendi paladinimi prot yaptım ve çok memnunum( aslına bakılırsa warrior la tanklamaktan kat kat daha zor 2 sini de denedim ama ondan daha zevkli oldugu kesin. ) MT oldugum zaman agro vermiyorum fakat offtank olmak konusunda çok fazla sıkıntım var. Tankadin de druid veya warrior gibi bi rage bar yok fakat bizim özelligimiz baska playerlar bize heal attıgı zaman o heal ın %10 unu mana olarak kazanıyoruz ( spiritual attunement ) ama yaklasık 6k manayla ki bi avenger's shield in 900 mana oldugunu düşünürsek heal almadıgımız taktirde threat meter da 2. olmamız imkansız gibi gözüküyor. Eger 25 lik raidlerde offtanklık yapmıs arkadaslar veya bu konuda herhangi bir bilgisi olan arkadaslar benimle de paylaşırsa çok sevinirim



  • çok bi bilgim yok ama seninde anlattıgına göre bende onaları biliyorum heal almadıkca prot tankın işi zor...
  • 25 manlarda hiç prot paladin kullanmadık. Aoe tanking gereken bir boss ve birkaç thrash var onlardada holy paladin tank elbiseleri ile tankladı.
    Warcraftmovieste aratmanı tavsiye ederim.
  • hatırlayan varmı bilmem zamanında tank paladin konusu açıldığında noob işi demiştim 2.3.0 dan çok çok önce ama artık paladinler tanklamak için buff aldılar ve artık paladin tank hiçte saçma deil gearın varsa tanklarsın aoe tanking te en iyi tank paladindir off tanking te druid boss tankingte warrior.her classın ve talntın bir yeri vardır.
  • cevaplar için teşekkür ederim..
  • 25 manlerde tankadin hayatı oldukça kolaylaştırabiliyor.

    morogrim combatında murlocları kolay bir şekilde hallediyorsunuz, leo'da ww sonrası aggroyu hemen çekebiliyor :)
  • Tankadin olduunda yanında mana pot eksik olmaması lazım tek çare malesef o
  • ıllıdan tanklayan paladin var şöle bişe diyim bence paladin tank damage alır ama agro kaçırmaz warrior tank damage az alır block skilli filan ama agro yaratmakda zorlanır off tanklıkda warrior paladinden daha çok zorlanır çünkü rage alması lazım diyelim 25man dungeonda boss kesilirken mt warriror olur sonra off tanklık yaparken çok zorlanır bossdan damage alamazsa agro yaratamaz ama paladin tahminimce mana kullandıgı için off tanklık daha kolay yapabilir paladinin avoidance miydi siz daha iyi bilirsiniz onları iyi kasması lazık hele block yüksek tutması lazım.Warriorda biliyosunuzki block veren skill var +sheild wall +last standa vs....bence warrior ve paladin tank çok iyi ikili ikisininde +ları ve -leri fazla ve bu +,- leri çok iyi tamamlıyor
  • Paladada Block talent'i var %35 az da değil ve zaten giydiği itemlerle bu çok daha yükseliyor.
  • tabiki az değil %35 ama warriorunkide %75 genede damageyi alıyo o derece :D
  • Block value kasmak lazım block ile az damage almak için
  • 1-block value kasılmaz! 5-6k vururken hangi block valuedan bahsediyorsun.
    2-block ; parry dodge kasmaktan çok kolay olduğu için kasılır. %100lık değerde cirt ve crushing yeme olasılığı azaltılır.
    3-off tanken holy dot 5 stackleyip judy ve dot işlerken rightosness ile vurursan yeterli threat yaratısın. Tabi 400sp altıysan problem olcaktır
  • block crush damage e immun olmak için kasılır crit e immun olmak zaten 500 defans ile geliyor druid %3 talnttan %2 de itemlerden defans alıp crit e immun olur ama crush damagei hep yer druid bu yuzden boss tanklamaz warriorların mt talıntı vardır off tank talenti vardır mt de revenge e verilmez improved block a verilir çunku sheild block açıldığında crush damage e immun olursun bu yuzden warriorlar mt dir.
  • peki arkadaslar 121 spl dmgli 41 dps bir sword yerine diger tum itemlar yine spl dmgli iken sadece kilic olarak 90dpslik gladitor sword kullanan tankadin varmi?
    ogrenmek istedigim treat uretmede nasil bi kayip var
    121 spl dmg kayboluyor ama 2 katindan fazla fizksel dmg kazaniliyor , ok olay holly dmg ama zaten holly dmg vermeye devam ediliyor, denge nasil, cunku 40dpsle full epic adam gezdirilmez ayiptir, zaten balonunuda priesta verdiniz bari shaman kaldirsaydi priest palanin kankisidir :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KG

    peki arkadaslar 121 spl dmgli 41 dps bir sword yerine diger tum itemlar yine spl dmgli iken sadece kilic olarak 90dpslik gladitor sword kullanan tankadin varmi?
    ogrenmek istedigim treat uretmede nasil bi kayip var
    121 spl dmg kayboluyor ama 2 katindan fazla fizksel dmg kazaniliyor , ok olay holly dmg ama zaten holly dmg vermeye devam ediliyor, denge nasil, cunku 40dpsle full epic adam gezdirilmez ayiptir, zaten balonunuda priesta verdiniz bari shaman kaldirsaydi priest palanin kankisidir :D



    121 holy dmg


    holy shield
    aoe
    seal dan vurduğun dmg artığı gibi, %90 holy threat açık oludğu için artırdığı tüm dmg x2 threat üretir.

    90 dps kılıçlı tankladin görürsen partyde, girme o ins a
  • Lower city exalted 160 spl dmg maceini kullanıyordum , lurkerdan mallet of tides aldım ve aggroyu tutmakta çok daha zorlandım.Spll dmg silahtan hiç bi zaman vazgeçme. Gladitors Gavel alması en kolay ve ZA 2. boss ile hjyal trashden düşen mace den sonra en iyi paladin tank silahı.

    Paladinden off tank olmaz.Holy shield en fazla threat yaratan büyülerden birisi.300 spll dmgle her blockda geriye 230 civarı vuruyor , bunun threati %90 artmış bir şekilde ama holy shield artı olarak %35 daha threat yaratıyor her vurduğunda.Aldığın healın manaya dönüşmesi spritiual attunement bile paladinin threatini arttırıyor.Mananı ayarlarsın wisdom judgelayarak bitmez ancak diğer dpslere yetişmen çok zor.

    Block Value hiç bir işe yaramaz kasmanın pek bir anlamı yok.Warriorların block value kasmasının nedeni her block value shield slamın dmgini 1 arttırıyor.Ama 500-1k civarı vuran addleri tanklayacaksan block value yardımcı olabilir.

    Son patchle toplam +%16 sta alıyoruz talentlardan.Tek eksik hp idi o sorunda çözülüyor.full t4 pala ve warriorın hplerini kıyaslarsak warrior daha önde olur ama t5 ve üstüne bakarsak paladin hp de warriorı geçer.Çünkü bizde %16 onlarda %5 hp var.Threat yaratmakta zaten paladin daha iyi geriye ise hayatta kalma konusu kalıyor.Last stand + Shield Wall / Lay on Hands + Ardent Defender.Warrior 1 adım önde olay dayanıklılık olunca.

    Avenger Shield çok mana haklısın ama o paladine rangeden pull yapmak için verilmiş.boss tanklarken kullanmanı tavsiye etmem.Cast ederken dodge/parry fln çalışmaz crushlara açık olursun.

    Fearı ve silence ı olmayan her bossu paladin rahatlıkla tanklayabilir.Raidde Paladin tankın avantajları , Bless of Sanctuary , +1 blessing , mükemmel aoe tanklığı , uzun mesafelerden mob çebeilme(avengers shield , taunt(30 yard) olmadı lock life tab yapar mob spawn olduğunda 1-2 holy lightla yine çekersiniz mobu) ve en iyi yanı farm günlerinde yanınıza alırsın gerektirdiği yerde tanklar healer gereken bosslarda holy itemlarını çekip heala yardımcı olur.Heroiclerde ise açık ara en iyi tank paladindir.




  • Tekrar teşekkür ediyorum bu arada ben de gladiator's gavel i kullanıyorum main hand de ve cok memnunum ayrıca darkmoon geldiginde de darkmoon card: Vengeance yi alıp iyice upgrade yapmış olucam.
  • warrior blocku ztn aşmış kendi blocku +skill+trinket derken blockdan yana iyiyiz biz bizim dodge kasmamız lazım ben şahsen dodge block parry değerlerini orantılı tutuyorum biri az biri fazla olunca ne agro yaratılıyo ne rage ne threat çok kötü tank oluyosun o değerler çok önemli!
  • paladin raidlerde tanklık yapamaz ama aoe tanklayabilir boss keserkende ikinci tank olabilir çünkü paladin threati zamanla alıyor warrior gibi hemen alamaz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Devoure

    paladin raidlerde tanklık yapamaz ama aoe tanklayabilir boss keserkende ikinci tank olabilir çünkü paladin threati zamanla alıyor warrior gibi hemen alamaz



    yuh :P
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.